Перегляд Повної Версії : перевірка кореляції файл ori/ecu членства
Привіт, якщо ви хочете знати, дійсно файл і оригінал зробив резервного блоку управління, і зробити порівняння, так як програма говорить тобі номер HW......
Привіт всім дякую за допомогу і що стосується програмного забезпечення? Він каже мені, теж? Хоча тепер є на одному відредаговані?
номер sw, що ви бачите на етикетці блока управління не є справжнім, потрібно прочитати, а потім подивитися, що там всередині.
Дякую Іване, я організую, щоб прочитати те
швидше за все, вже атакують tool і робимо даних id, ви повинні дати номер sw, що ви використовуєте, щоб прочитати його.
Іван, я читав вчора ввечері з galletto v54 я порівняв два файла і вони були рівні, але змінених в деяких місцях...я написав і я повинен спробувати це в день...я хотів би рухатися, я файл в базу даних, враховуючи, що не існує, але тепер, під яким номером sw поставити? Джерело повідомило про колишніх або ліжко з tool? Я зробив деякі оновлення програмного забезпечення, я думаю...
повинен поставити під sw ліжко з вашого інструменту.
номер sw-це те, що вам від інструменту, з яким ви зверталися, або до межі, якщо "відкрити за допомогою" і т. д. дані, що тобі від останнього, числа sw на корпусі не бачити тобі не по душі абсолютно нічого.
Під номером SW ліжко з tool