КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праверка карэляцыі файл ori/ecu сяброўства

giuseppe89

todos
Добры дзень, калі вы хочаце ведаць, ці сапраўды файл і арыгінал зрабіў рэзервовага блока кіравання, і зрабіць параўнання, так як праграма кажа табе нумар HW......

giuseppe89
Прывітанне дзякуй за дапамогу і што тычыцца праграмнага забеспячэння? Ён кажа мне, таксама? Хоць цяпер ёсць на адным адрэдагаваныя?

ugoboss
нумар sw, што вы бачыце на этыкетцы блока кіравання не з'яўляецца сапраўдным, трэба прачытаць, а потым паглядзець, што там унутры.

giuseppe89
Дзякуй Іван, я арганізую, каб прачытаць тое

ugoboss
хутчэй за ўсё, ужо атакуюць tool і робім дадзеных id, вы павінны даць нумар sw, што вы выкарыстоўваеце, каб прачытаць яго.

giuseppe89
Іван, я чытаў ўчора ўвечары з galletto v54 я параўнаў два файла і яны былі роўныя, але змененых у некаторых месцах...я напісаў, і я павінен паспрабаваць гэта ў дзень...я хацеў бы рухацца, я файл у базу дадзеных, улічваючы, што не існуе, але цяпер, пад якім нумарам sw паставіць? Крыніца паведаміў аб былых або ложак з tool? Я зрабіў некаторыя абнаўлення праграмнага забеспячэння, я думаю...

Andrea1
павінен паставіць пад sw ложак з вашага інструмента.

ugoboss
нумар sw-гэта тое, што вам ад інструмента, з якім вы звярталіся, або да мяжы, калі "адкрыць з дапамогай" і г. д. дадзеныя, што табе ад апошняга, колькасці sw на корпусе не відаць табе не па душы абсалютна нічога.

BlackFog
Пад нумарам SW ложак з tool