Прагляд Поўнай Версіі : Nissan Qasqai таму белы дым і смярдзіць
Усім прывітанне , хто-небудзь меў вопыт з Qasqai 1500 110cv практычна не мае біцця дзіўна, на нізкіх абарачэннях і на халодную дым белы і вельмі сьмярдзіць, што памяншаецца і рухавік грэе, а біццё застаецца , я, перш чым пакласці рукі на карце і defap я хачу, што ўладальнік вырашыць праблему. Могуць быць фарсункі?
у мяне быў падобны дэфект на Гольф Плюс, вдг 17 смярдзіць, а стартар ўздоўж і б'ецца дзіўна... кліент паставіў 30€ на бензін, кантралюе паліва на ўсялякі выпадак. калі ўсё было паліва, у вас памылкі ў дыягназе? м? вы бачылі, калі не хапае алею ў рухавіку?
Прывітанне , алей прымацаваная ў дыягностыка не дае памылак, але адна з фарсунак мае выпраўлення, у 1,8 па параўнанні з іншымі, якія вакол 0,5.
aeeeee.....sid 305 збірае і гэты аўтамабіль селі дызельнае паліва не вельмі добрага якасці, і вы ўбачыце, што інжэктары пайшлі..!!!
Вядома, будуць пераглядаць , на самай справе, калі ўладальнік не выправіць, я адмовіўся, што трапіць у рукі.
Прывітанне, слухай, калі шум паступае з алейнага паддона, калі яна там у мяне вялікае падазрэнне, што гэта шатунный падшыпнік або, рухавікі рэно k9k вельмі слабыя ўтулкі, як правіла, не ў сваёй талерцы заўсёды на першы ці на трэці поршань, гэта таксама адбываецца на рухавіках з як раз 60 000 км. да жаль, гэта дэфект дрэнны змазкі ўтулкі (завадскі дэфект), што Renault не вырашаны ўсе гэтыя гады назіраў, што тычыцца "толькі ён атрымлівае, каб сказаць..." 4% ад вытворчасці гэтых рухавікоў, калі ты не верыш, напішы на ****** ўтулкі K9K вы ўбачыце, што катастрофа... PS. у маёй я замяніць яго на час на 100 000 км. і ўжо былі на садавіну, нягледзячы на механік кажа мне, што гэта немагчыма, таму што дызель да 100000 км. і яшчэ новы, але прыйшлося вярнуцца, пасля таго як вы разабралі мае, а я вельмі спадзяюся, што гэта не тое, што я напісаў, для праверкі гэтага nissan я б даць.
Прывітанне Марые , дзякуй за ваш інтарэс і высокі пульс і здаецца, што гэта звязана з першай фарсункі, што не працуе добра на самай справе робіць гэта, як толькі вы націснеце клавішу з поўнай нагрузкай , пасля 1800 не робіць так больш , мы спадзяемся, што гэта не праблема ўтулкамі.
я таксама на гэта спадзяюся... таму што, калі вы адчуваеце, як б'ецца ", калі гэта ўтулка" гэта ўжо занадта позна... а. калі вы ўжо трохі часу, што робіць гэты шум, гэта больш верагодна, што гэта фарсунка, то чаму адна ўтулка, спажыванай цябе назад падзяліць ў працягу кароткага рухавік, то дайце мне ведаць, як гэта пайшло.
Сёння днём трэба рэпеціраваць, я дам ведаць , дзякуй.
я згодны з марыё аб brozinatura, ад км, калі кліент ходзіць з гэтым шумам?я на megane II, мне прыйшлося нават вал рухавіка (разбуранага) на працягу некалькіх кіламетраў....я думаю і спадзяюся, што ў вашым выпадку гэта звязана з якой-то інжэктар..
Ды я пацвярджаю, што выйшаў з ладу першы інжэктар ўсё трапляюць пасля замены, зробленыя сёння раніцай. Дзякуй усім.
Я рады, што я памыліўся наконт утулак.. па крайняй меры, калі вы справіліся з адмовай, менш цяжкімі....
галоўнае, што разабраліся....з гэтым дызельнага паліва, што ў нас гэтыя інжэктары пакутуюць....я рады за цябе....
Дзякуй усім, што адказалі.
Прывітанне, амаль на 100% праблема фарсунак, са мной здарылася тое ж самае, 8/9 месяцаў таму, на той жа машыне. Дайце нам ведаць,.