КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема сістэмы рэцыркуляцыі ог Alfa 159 1.9 150cv

robertocori
Усім прывітанне.
Некалькі месяцаў таму я купіў 159 sw выкарыстаны і я ўсталяваў на EGR ліст, каб абмежаваць (гэты лес) паток паветра з другаснай сыравіны для павышэння эфектыўнасці рухавіка, праз некалькі дзён я заўважыў, што на халастым ходу рухавік у яе былі пустыя, і праз некалькі тыдняў я выйшаў няспраўнасці рухавіка і ў дыягназе мне паведамляе пра памылку ў прывад egr, але я не дала яму вялікага значэння. У апошні час рухавік я быў у бяспекі, і я вырашыў зняць ліст, і я знайшоў крыху брудны вугаль, але побач была таксама кандэнсату, які мяне турбуе.

Я магу вырашыць гэтую памылку атрымалася выключыць што-то з бу? Ці я павінен атрымаць сілу для egr працуе?

todos
Прывітанне, сам egr машыны і зламаны так, што эбу не бачыць электрычнай часткі ў гэтым выпадку яго трэба замяніць...

project
ты павінен прымацаваць файл, так што вы можаце дапамагчы, або нагрузак zippzto або пакладзеце спасылку ў базе дадзеных у эбу, з вашых жа HW і SW.
у любым выпадку вы можаце паспрабаваць, каб закрыць яго з ліста, усё зачынена і адчуваеш машыну.

robertocori
Файл карта на машыну гэта тое, што я прыклаў. Арыгінальны файл я не ведаю, як яго дастаць... у любым выпадку тут на форуме вы знойдзеце.

Як толькі я зраблю замеры на шпульцы egr працуе. Мая, падобна, супраціў трохі нізкая...

robertocori

Што DTC цябе? калі файл, гэта зроблена добра, гэта можа быць, што ў вас ёсць электрычнае кіраванне з ладу, я замяніў EGR або адлучыце штэкер см DTC, то выдаліце з карты, і вы вырашылі.

ugoboss
у 159 мантуе EDC16C39, не EDC16C9, як напісана ў цябе.

Errecinque
Усім прывітанне.
Некалькі месяцаў таму я купіў 159 sw выкарыстаны і я ўсталяваў на EGR ліст, каб абмежаваць (гэты лес) паток паветра з другаснай сыравіны для павышэння эфектыўнасці рухавіка, праз некалькі дзён я заўважыў, што на халастым ходу рухавік у яе былі пустыя, і праз некалькі тыдняў я выйшаў няспраўнасці рухавіка і ў дыягназе мне паведамляе пра памылку ў прывад egr, але я не дала яму вялікага значэння. У апошні час рухавік я быў у бяспекі, і я вырашыў зняць ліст, і я знайшоў крыху брудны вугаль, але побач была таксама кандэнсату, які мяне турбуе.

Я магу вырашыць гэтую памылку атрымалася выключыць што-то з бу? Ці я павінен атрымаць сілу для egr працуе?

Мой сябар, твая карта не толькі з egr off, але таксама defappata з sw тып разоў.

Alfiuccio
як сказалі калегі, верагодна, электроннае кіраванне, не працуе....адлучыць раздым і вызваліце dtc..пастаў ламеров і перайсці спакойна....

Errecinque
як сказалі калегі, верагодна, электроннае кіраванне, не працуе....адлучыць раздым і вызваліце dtc..пастаў ламеров і перайсці спакойна....

Як было сказана вышэй dtc бачу вельмі мала бачыў, што яны ўжо адразу прыгожая шызы шар

Alfiuccio
я не бачыў файл,....але я чытаў вышэй, што памылка адносна прывада сістэмы рэцыркуляцыі ог.....

carlo abarth
зроблены многія з відэльцы здымаюць, але я сумняваюся, што пусты, калі адказчык ўсе egr!!!

aleg
Прабачце, але калі ён выдалены dtc машына заўсёды ідзе ў recovery, толькі, што не будзе ні адзін індыкатар

Прабачце, але калі ён выдалены dtc машына заўсёды ідзе ў recovery, толькі, што не будзе ні адзін індыкатар
Няма выдалення DTC з дапамогай адпаведных элементаў кіравання, не ідзе ў recoveri.

aleg
Калі выключыце, а таксама элементы кіравання, добра.я толькі зразумеў, што dtc

Errecinque
І ён знік....між тым, каб ведаць, што памылкі дае ў дыягназ павінен перапісаць таму што файл, які ён чытаў, быў апрацаваны з Раз і знёс усе коды няспраўнасцяў.

Alfiuccio

Errecinque

На самай справе, калі чытаць паведамленні, якія ён ніколі не паказваў памылку, мне здаецца.

Errecinque
На самай справе, калі чытаць паведамленні, якія ён ніколі не паказваў памылку, мне здаецца.

Я autoquoto......ён казаў, прывад egr, прабачце, я не бачыў добра. У любым выпадку файл, які ён адказваў, быў судзімы і мае класічны раене dtc Pxxxx эспланада.

Alfiuccio
На самай справе....для гэтага я напісаў, як бачыце памылку? Дзіўна...і таксама знік. ...магчыма, будзе вырашана....

robertocori

Для таго, каб пытанне аб egr з ладу, здаецца, што мне атрымалася яе вырашыць, абудзіўшы і змазваць поршань прывада. Па меншай меры, у гэтыя дні не гарыць...
Я зрабіў таксама паспрабуйце падключыць замест рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў кантрольная лямпа таго ж значэння амічных прывада і самае дзіўнае, што, падобна на тое, што клапан будзе пастаянна уключаны на максімум...
я не хачу, што на карце было што-то дзіўнае...
Зыходны файл я не змог знайсці яго, і я прыкладаю, таксама зыходзячы з першапачаткова я спрабаваў адключыць fap egr,... калі вы можаце яго паглядзець, так як я машыну спрабую загрузіць карту, калі ўсе ок.

Файл ў першым чытанні, і гэта стварае для мяне ёсць адрозненні ў:

1C7C3C -> 1C7C52
1C8C3A -> 1C8C48
1CBE26
1E3572
1E360E
1E40B6 -> 1E40B8
1FDFFC -> 1FDFFE

да чаго адносяцца?