Перегляд Повної Версії : Peugeot 206 1.4 hdi edc16c3
Привіт всім мені потрібен ваш рада, таких, наприклад, peugeot 206 1.4 hdi з єс edc16c3.....автомобіль в recovery не перевищує 3000 оборотів в хвилину, помилки в діагностиці двигун попереднього нагріву свічок розжарювання....я також зробив сканування всіх блоків управління risulato помилок немає....Клієнт зіткнувся з проблемою, коли автомобіль був змінений ecu-immo-body (з-за розпаду тіла), купив autodemolizione працюють....Якщо проблема буде кодування форсунок я не повинен мати помилки telecodifica форсунок?Я думав, що зібрати старий ecu з scodifica часткової, може бути, у мене проблема на e2prom..що ви думаєте?
Дякую
Ці навіть з свічка розжарювання згоріла йдуть у recovery, потім перевірте зазначені вище, і якщо в нормі, перевірте реле свічок розжарювання, ви dissaldano і стрибають лижах протягом..
Зміна свічок розжарювання і вирішуйте.... очі, коли демонтуйте, легко ламаються всередині...
Свічок, ок messe нові....я замовив блок управління нагрівання нове завтра пробую, якщо я правильно пам'ятаю, на інші машини завжди edc16c3 у мене була помилка свічок розжарювання без відновлення...
peugeot і citroen дуже розбивання коробки можуть бути різних блоків управління, таких як конфігурація, ви перевірили, якщо ідентичні блоки? в іншому випадку слід спробувати накласти всередині резервну копію старого на новий і спробувати, зберігши перед цією новою на пк для того, щоб відновити його у випадку не дуже добре.
в іншому випадку вам доведеться постаратися її переналаштувати, так і тіла, що ecu від будинку матері
Якщо у вас є LEXIA, ви можете побачити конфігурацію автомобіля і, при необхідності, змінити його, або спробувати перекодувати форсунок, очей не помилятися по-перше, з боку коробки передач
Для Projetc : ecu різні, але ввести старий бекап я не думаю, тому що автомобіль володіє всім, ecu кузова автомобіля гніздо під знесення....
Маріо musardo у мене є лексія, але я не знаю, якщо це надійно для такої процедури...не могли б ви вказати мені варіант вибрати?я з lexia я зробив тільки vin-кодом тому що носив, ніж машини попереднього (знесення)...спасибі, хлопці
З lexia, ви можете робити все, крім telecaricamento, що вам потрібно зробити, онлайн, перейти в блок управління, який ви хочете перевірити, і дає всі можливості для використання, і використовуються, наприклад, якщо вибрати обладнання обмін, ви побачите поточне керівництво, так і різні предмети, AT/MT, тест не зробите збиток, це все оборотно
Саме тому, що у вас є все, іншої машини блоки управління можуть мати іншу конфігурацію, як каже Маріо musardo ви повинні піти в меню telecodifica для кожного ебу і налаштувати з л комплектація автомобіля
За те, що сказав маріо, гаразд, я згоден, мій питання було більше, якщо lexia може бути надійним чи ні....моя невпевненість була відносно резервного копіювання, що ви сказали, ви...***** unque, як тільки я можу я намагаюся, я буду тримати вас в курсі....дякую
Надійних перейти тихо я випробував при тому, що мережі Peugeot і Citroen і ідентичні в усьому, спробуйте кодувати форсунки і оснащення автомобіля.
робота в citroen і Peugeot citroen використовують lexia перейти спокійно!
Тільки що повернення машини я намагаюся, і я дам вам знати....ще раз спасибі
Я описую факт: я відправляю lexia і роблю telecodifica вирівнювання, але нічого спільного (можливо, я помиляюся, то я), вводжу старий ecu з scodifica часткової іммо dec машини не....я scodifica всього автомобіля, але через деякий час знову в recovery....помилка p0603 telecaricatore ecu, можливо, буде від усього scodifica.....я намагаюся зробити знову scodifica частково з іншої програми.....хто-небудь знає, що це помилка?
Ви не можете зробити telecodifica, almenoche ви не авторизований центр Peugeot Citroen, тому що це робиться онлайн,
але ви можете змінити оформлення.
Помилка P0603
Ie можливі причини можуть включати в себе: корозія клем акумулятора або втрати з'єднання Утримати владу В**** (KAPWR) прокладки проводів ланцюга відкритої провід в ланцюзі KAPWR PCM ушкодження, проникнення води / внутрішня несправність Зарядки несправність системи несправність системи запалювання, в результаті чого висновок напруги живлення, вторинна провини програму PCM всередині
Я вже читав в мережі причини помилки, але не в моєму випадку....у мене є ця помилка пов'язана з scodifica разом....я намагався змінити кузов, але нічого не....я знайшов спосіб часткового, але я повинен виконати кодування форсунок (no problem), і кодування ключів ( відсутня pin code) думаю, що привести в дім матері x telecodifica
Я думаю, що я точка l єдине рішення-це змусити її зробити в мережі telecodifica з будинку матері,
Витрата peugeot контрольованої telecodifica, що я зробив з lexia і була правильною....мені сказали, що зробити telecodifica автоматично не має сенсу....може бути, не avevono волі' boooo....
Хтось із вас зробив scodifica частково на цей ecu? я пробував immodec і не працює (переробив кодування форсунок) автомобіль не....виявляється ecu заблокований
Частково ви робите на ці авто, але для початку треба прописати відповідність з lexia, не є, як і fiat, який робить для самостійного вивчення.
А якщо запуск не повинен викликати проблем після, може бути, це проблема харчування, перевірте ретельно сем в капот.
Я зробив scodifica частково з immodec це не футбольний машини....передавши інший ecu машини частину спокійно (єдина проблема не перевищують 3000rpm) так що я сумніваюся, bsm....
Ні, якщо був bsm не буде збігатися з два екю! ДКН дає діагноз?
В момент коли не заводиться помилок немає....сполучених стартера не дозволено ебу заблокований....я думаю, що потрібно ввести код з 4 цифр...
І тоді scodifica не добре! І на іншого, коли не тягне, що ви?
Тільки помилка попереднього підігріву candalette але пежо мені підтвердження того, що для цієї помилки немає recovery....незважаючи на все, я змінив свічок, проводка ок, і блоком попереднього нагріву....ввівши scodifica загальна частина машини і перевищують 3000rpm через кілька хвилин знову recovery....помилка керування внутрішній калькулятор, а значить, не можете scodifica разом....
Немає свічок розжарювання не виходить у recovery, і я думаю, Що помилка не навіть не центрів, нічого. Я думаю, що ебу як інший або, можливо, несправний, і дивно, однак, що ви йдете в recovery без помилок в роботі двигуна
Насправді саме в цьому проблема....також я думав, що проблема в ecu насправді я поставив його, зробивши scodifica повністю ( не працює), так і частково не працює....найдивніше, що не працює часткова...я читав в bdm з півнику v2 і виходимо з файлу eeprom 2kb може бути, що розмір файлу повинен бути дорівнює 4 кб, тому я повинен виконати читання з ktag? але 4kb immodec мене розпізнає як пошкоджені, в той час, 2kb визнає його правильним.....)))
У вас є погана звичка не прикріпити відповідні файли..
У вас є eprom, що дозволяє стартера..
У вас є mppc конфігурації vetura
У вас є флеш-ori управління двигуном
Тепер давайте подивимося, що ce ці 3 файлу
Тоді я не розумію, тому що, копіюючи все і 3 на ідентичні ecu не починається або дати проблеми?..
Може бути, ви повинні дат тільки однакові помилки..
Не ви ж ecu? Тоді ви на мить довше процес..
Ви повинні зробити богородиці eprom, і налаштувати все з lexia або подібні..
Але без файлів в архівах, добре впорядкованих і точних, як ви хочете, ви отримуєте реальну допомогу?
Звичайно, я маю на увазі інший ваш пост "час ін'єкції Точки G" що ти відправив, не питання, авто
Мене втратити навіть часу вибратися адреси обмежувачі...
Немає свічок розжарювання не виходить у recovery, і я думаю, Що помилка не навіть не центрів, нічого. Я думаю, що ебу як інший або, можливо, несправний, і дивно, однак, що ви йдете в recovery без помилок в роботі двигуна
Ні, ви помиляєтеся..
у EDC16C34 не йдуть у відмову, щоб проблеми підігріву..
у EDC16C3 вони, саме ця інтегративна тому, що SW визначає, чи потрібно використовувати навіть при звичайній їзді надлишок сенсі..
насправді ПСА, не мають передпускового підігріву, в сенсі під -0 за цельсієм, але двигун навіть до +40 градусів цельсія
У вас є погана звичка не прикріпити відповідні файли..
Опв, я бачу, що ви трохи "нервової" : мені здається, ця звичка від тебе, введення в експлуатацію підкреслює, dimostramelo, можливо, помиляюся, і я відразу ж виправляє (крім мене вибачте, але я хотів би бачити його перш.....
Звичайно, я маю на увазі інший ваш пост "час ін'єкції Точки G" що ти відправив, не питання, авто
Мене втратити навіть часу вибратися адреси обмежувачі...
я не пам'ятаю навіть цей пост ви можете вставити посилання? Дякую
У будь-якому разі я не хочу засмічувати цей пост (навіть у приватному), я помістив додаток файли, ліжка з півнику v2 ecu попередньої установки в автомобіль (те, що орі)...а в ecu diverse.....su обидва у мене помилка свічок розжарювання....з ecu scodifica частково на сша я ecu заблокований, тому автомобіль не....immotool каже мені, щоб зробити кодування форсунок більше' code ключі 4-значний, тому що це не частина...
я не пам'ятаю навіть цей пост ви можете вставити посилання? Дякую
Ні, я прошу вибачення, я з вами, що я переплутав ваш нік з іншим..
однак я не серджуся, але незадоволений
якщо ви віддаєте перевагу svanisco не відповісти на мої запитання
тепер ви відправили файл оригінальний автомобіль? тобто, народилася з авто?
тому що в eprom діви є SW 01037386166 і в орі 1037368200?
не достатньо було просто скопіювати eprom ебу на заміну?
ви пробували зробити включення підігріву, перш ніж вирішити, що це ecu несправний?
ви бачили, що файл Flash не орі?
і що EGR круглий рік прийнятий за обмежувачі крутного моменту?
Ви намагалися поставити Флеш-ОРІ?
Ні я зрозумів, навпаки, спасибі вам за співпрацю...***** unque файли, розміщені ті, з якими автомобіль і народилася....свічки розжарювання горять спокійно, дивним той факт, sw-іншому я не бачив....з приводу flash у мене не файл-орі, тому я не помітив різниці....у вас файл орі?
я знайшов файл орі в базу даних нашого друга кислотою......
https://www.professionalchiptuning.net/206-vt94.html
Вибачте, але цей блок я можу читати з півня, і писати без проблем із бд? Чи є якісь antituning edevil бути відкрита і розблокована?
Вибачте, але цей блок я можу читати з півня, і писати без проблем із бд? Чи є якісь antituning edevil бути відкрита і розблокована?
Peugeot 206 1.4 hdi edc16c3??
Немає Antituning і т. д. якщо ви дотримуєтеся терміни Півень не буде проблем..
в іншому випадку ви можете втратити варіант і кодування форсунок, але нічого непоправного..
За те, що сказав маріо, гаразд, я згоден, мій питання було більше, якщо lexia може бути надійним чи ні....моя невпевненість була відносно резервного копіювання, що ви сказали, ви...***** unque, як тільки я можу я намагаюся, я буду тримати вас в курсі....дякую
lexia-це інструмент офіційний пежо, так що якщо не надійним, то,.............