Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Peugeot 206 1.4 hdi edc16c3

Alfiuccio
Прывітанне ўсім, мне патрэбен ваш савет, у такіх, напрыклад, peugeot 206 1.4 hdi з ес edc16c3.....аўтамабіль у recovery не перавышае 3000 абаротаў у хвіліну, памылкі ў дыягностыцы рухавік папярэдняга нагрэву свечак напальвання....я таксама зрабіў сканаванне ўсіх блокаў кіравання risulato памылак няма....Кліент сутыкнуўся з праблемай, калі на аўтамабіль быў зменены ecu-immo-body (з-за распаду цела), купіў autodemolizione працуюць....Калі праблема будзе кадаваньне фарсунак я не павінен мець памылкі telecodifica фарсунак?Я думаў, што сабраць стары ecu з scodifica частковай, можа быць, у мяне праблема на e2prom..што вы думаеце?
Дзякуй

cinqueturbo
Гэтыя нават з свечка згарэла ідуць у recovery, затым праверце названыя вышэй, і калі ў норме, праверце рэле свечак напальвання, вы dissaldano і скачуць лыжах на працягу..

blackwolf76
Змена свечак напальвання і вырашайце.... вочы, калі дэмантуюць, легка ламаюцца ўнутры...

Alfiuccio
Свечак, ок messe новыя....я замовіў блок кіравання нагрэву новае заўтра спрабую, калі я правільна памятаю, на іншыя машыны заўседы edc16c3 у мяне была памылка свечак напальвання без аднаўлення...

project
peugeot і citroen вельмі разбівання скрынкі могуць быць розных блокаў кіравання, такіх як канфігурацыя, вы праверылі, калі блокі ідэнтычныя? у адваротным выпадку варта паспрабаваць накласці ўнутры рэзервовую копію старога на новы і паспрабаваць, захаваўшы перад гэтай новай на пк для таго, каб аднавіць яго ў выпадку не вельмі добра.
у адваротным выпадку вам давядзецца пастарацца яе пераналадзіць, так і цела, што ecu ад дома маці

Калі ў вас есць LEXIA, вы можаце ўбачыць канфігурацыю аўтамабіля і, пры неабходнасці, змяніць яго, або паспрабаваць даслаць фарсунак, вачэй не памыляцца па-першае, з боку скрынкі перадач

Alfiuccio
Для Projetc : ecu розныя, але ўвесці стары бэкап я не думаю, таму што аўтамабіль валодае ўсім, ecu кузава аўтамабіля гняздо пад знос....

Марые musardo у мяне есць лексия, але я не ведаю, калі гэта надзейна для такой працэдуры...не маглі б вы паказаць мне пункт выбраць?я з lexia я зрабіў толькі vin-коду таму што насіў, чым машыны папярэдняга (знос)...дзякуй, хлопцы

З lexia, вы можаце рабіць усе, акрамя telecaricamento, што вам трэба зрабіць, онлайн, перайсці ў блок кіравання, які вы хочаце праверыць, і дае ўсе магчымасці для выкарыстання, і якія выкарыстоўваюцца, напрыклад, калі выбраць абсталяванне абмен, вы ўбачыце бягучы кіраўніцтва, так і розныя прадметы, AT/MT, тэст не зробіце шкоду, гэта ўсе зварачальна

project
Менавіта таму, што ў вас есць усе, іншай машыны блокі кіравання могуць мець іншую канфігурацыю, як кажа Марые musardo вы павінны пайсці ў меню telecodifica для кожнага эбу і наладзіць з л камплектацыя аўтамабіля

Alfiuccio
За тое, што сказаў марые, ок, я згодны, мой пытанне быў больш, калі lexia можа быць надзейным або няма....мая няўпэўненасць была ў дачыненні да рэзервовага капіявання, што вы сказалі, вы...***** unque, як толькі я магу, я спрабую, я буду трымаць вас у курсе....дзякуй

Надзейных перайсці ціха я адчуў пры тым, што сеткі Peugeot і Citroen і ідэнтычныя ва ўсім, паспрабуйце кадаваць пульверызатар і абсталявання аўтамабіля.

project
праца ў citroen і Peugeot citroen выкарыстоўваюць lexia перайсці спакойна!

Alfiuccio
Толькі што вяртання машыны я імкнуся, і я дам вам ведаць....яшчэ раз дзякуй

Alfiuccio
Я апісваю факт: я адпраўляю lexia і раблю telecodifica для выраўноўвання, але нічога агульнага (магчыма, я памыляюся, што-то я), ўводжу стары ecu з scodifica частковай иммо feb машыны не....я scodifica за ўсе аўтамабіля, але праз некаторы час зноў у recovery....памылка p0603 telecaricatore ecu, магчыма, будзе ад усяго scodifica.....я спрабую зрабіць зноў scodifica часткова з іншай праграмы.....хто-небудзь ведае, што гэта памылка?

Вы не можаце зрабіць telecodifica, almenoche вы не аўтарызаваны цэнтр Peugeot Citroen, таму што гэта робіцца онлайн,
але вы можаце змяніць афармленне.
Памылка P0603
Ie магчымыя прычыны могуць ўключаць у сябе: карозія клем батарэі або страты злучэння Утрымаць уладу Ў**** (KAPWR) пракладкі правадоў ланцугу адкрытай провад у ланцугу KAPWR PCM пашкоджанні, пранікнення вады / унутраная няспраўнасць Зарадкі няспраўнасць сістэмы няспраўнасць сістэмы запальвання, у выніку чаго выснова напружання харчавання, другасная віны праграму PCM ўнутры

Alfiuccio
Я ўжо чытаў у сеткі прычыны памылкі, але не ў маім выпадку....у мяне есць гэтая памылка звязана з scodifica разам....я спрабаваў змяніць кузаў, але нічога не....я знайшоў спосаб частковага, але я павінен выканаць кадаваньне фарсунак (no problem), і кадоўкі ключоў ( адсутнічае pin code) думаю, што прывесці ў дом маці x telecodifica

project
Я думаю, што я кропка l адзінае рашэнне-гэта прымусіць яе зрабіць у сеткі telecodifica з дома маці,

Alfiuccio
Выдатак peugeot кантраляванай telecodifica, што я зрабіў з lexia і была правільнай....мне сказалі, што зрабіць telecodifica аўтаматычна не мае сэнсу....можа быць, не avevono волі' boooo....

Alfiuccio
Хто-небудзь з вас зрабіў scodifica часткова на гэты ecu? я спрабаваў immodec і не працуе (перарабіў кадоўкі фарсунак) аўтамабіль не....аказваецца заблакаваны ecu

blackwolf76
Часткова вы робіце на гэтыя аўто, але для пачатку трэба прапісаць адпаведнасць з lexia, не з'яўляецца, як і fiat, які робіць для самастойнага вывучэння.

А калі запуск не павінен выклікаць праблем пасля, можа быць, гэта праблема харчавання, праверце старанна сэм у капот.

Alfiuccio
Я зрабіў scodifica часткова з immodec гэта машыны не футбольны....перадаўшы іншы ecu машыны частку спакойна (адзіная праблема не перавышаюць 3000rpm) так што я сумняваюся, bsm....

project
Не, калі быў bsm не будзе супадаць з два экю! ДКН дае дыягназ?

Alfiuccio
У момант калі не заводзіцца памылак няма....злучаных стартара не дазволена эбу заблакаваны....я думаю, што трэба ўвесці код з 4 лічбаў...

project
І тады scodifica не добра! І на другі, калі не цягне, што вы?

Alfiuccio
Толькі памылка папярэдняга падагрэву candalette але пежо мне пацверджанне таго, што для гэтай памылкі няма recovery....нягледзячы на ўсе, я змяніў свечак, праводка ок, і блокам папярэдняга нагрэву....увеўшы scodifica агульная частка машыны і перавышаюць 3000rpm праз некалькі хвілін зноў recovery....памылка кіравання ўнутраны калькулятар, а значыць, не можаце scodifica разам....

project
Няма свечак напальвання не выходзіць у recovery, і я думаю, Што памылка не нават не цэнтраў, нічога. Я думаю, што эбу як іншай або, магчыма, няспраўны, і дзіўна, аднак, што вы ідзяце ў recovery без памылак у працы рухавіка

Alfiuccio
На самай справе менавіта ў гэтым праблема....таксама я думаў, што праблема ў ecu на самай справе я паставіў яго, зрабіўшы scodifica цалкам ( не працуе), так і часткова не працуе....самае дзіўнае, што не працуе частковая...я чытаў, у bdm з петушку v2 і выходзім з файла eeprom 2kb можа быць, што памер файла павінен быць роўны 4 кб, таму я павінен выканаць чытанне з ktag? але 4kb immodec мяне распазнае як пашкоджаныя, у той час, 2kb прызнае яго правільным.....)))

cinqueturbo
У вас есць дрэнная звычка не прымацаваць адпаведныя файлы..
У вас есць eprom, што дазваляе стартара..
У вас есць mppc канфігурацыі vetura
У вас есць флэш-ori кіравання рухавіком
Зараз давайце паглядзім, што ce ў гэтыя 3 файла
Тады я не разумею, таму што, капіюючы ўсе і 3 на ідэнтычныя ecu не пачынаецца ці даць праблемы?..
Можа быць, вы павінны дат толькі аднолькавыя памылкі..
Не вы ж ecu? Тады вы на імгненне даўжэй працэс..
Вы павінны зрабіць багародзіцы eprom, і наладзіць усе з lexia або падобныя..
Але без файлаў у архівах, добра упарадкаваных і дакладных, як вы хочаце, вы атрымліваеце рэальную дапамогу?
Вядома, я маю на ўвазе іншы ваш пост "час ін'екцыі Пункту G" што ты адправіў, не пытанне, аўто
Мяне страціць нават часу выбрацца адрасы абмежавальнікі...

cinqueturbo
Няма свечак напальвання не выходзіць у recovery, і я думаю, Што памылка не нават не цэнтраў, нічога. Я думаю, што эбу як іншай або, магчыма, няспраўны, і дзіўна, аднак, што вы ідзяце ў recovery без памылак у працы рухавіка

Не, вы памыляецеся..
у EDC16C34 не ідуць у адмову, каб праблемы падагрэву..
у EDC16C3 яны, менавіта гэтая інтэгратыўнасці таму, што SW вызначае, ці трэба выкарыстоўваць нават пры звычайнай яздзе лішак сэнсе..
на самай справе САБАКІ, якія не маюць предпускового падагрэву, у сэнсе пад -0 па цэльсіі, але рухавік нават да +40 градусаў цэльсія

Alfiuccio
У вас есць дрэнная звычка не прымацаваць адпаведныя файлы..

Асс, я бачу, што вы крыху "нервовай" : мне здаецца, гэтая звычка ад цябе, увод у эксплуатацыю падкрэслівае, dimostramelo, магчыма, памыляюся, і я адразу ж выпраўляе (акрамя мяне прабачце), але я хацеў бы бачыць яго перш,.....

Вядома, я маю на ўвазе іншы ваш пост "час ін'екцыі Пункту G" што ты адправіў, не пытанне, аўто
Мяне страціць нават часу выбрацца адрасы абмежавальнікі...

я не памятаю нават гэты пост вы можаце ўставіць спасылку? Дзякуй

Alfiuccio
У любым выпадку я не хачу засмечваць гэтую пасаду (нават у прыват), я паклаў у дадатку файлы, ложкі з galletto v2 ecu папярэдні, усталяваны ў аўтамабіль (тое, што на врі)...а ў ecu diverse.....su абодва ў мяне памылка свечак напальвання....з ecu scodifica часткова на зша я эбу заблакаваны, таму аўтамабіль не заводзіцца....immotool кажа мне, каб зрабіць кадоўкі фарсунак больш' code ключы 4 лічбы, бо гэта не...

cinqueturbo
я не памятаю нават гэты пост вы можаце ўставіць спасылку? Дзякуй

Няма мне прабачэння, я з вамі, што я пераблытаў ваш нік з іншым..
у любым выпадку я не злы, але незадаволены
калі вы не хочаце, svanisco не адказаць на мае пытанні

цяпер вы адправілі файл арыгінальнага аўтамабіля? то есць нарадзілася з аўто?
таму што ў eprom панны есць SW 01037386166 і ў крычы 1037368200?
не дастаткова было проста скапіяваць eprom, эбу на замену?
вы спрабавалі ўключэнне падагрэву, перш чым вырашыць, што гэта ecu няспраўны?
вы бачылі, што файл Flash не крычы?
і, што сістэмы рэцыркуляцыі ог круглы год, узятых на абмежавальнікі крутоўнага моманту?
Вы спрабавалі паставіць Flash ВРІ?

Alfiuccio
Няма я зразумеў, наадварот, дзякуй вам за супрацоўніцтва...***** unque файлы размешчаныя і тыя, з якімі аўтамабіль і нарадзілася....свечкі напальвання ўключаюцца спакойна, дзіўным той факт, sw-іншаму я не бачыў....пра flash у мяне не файл, ori, таму я не заўважыў розніцы....у вас файл врі?

Alfiuccio
я знайшоў файл врі ў базе дадзеных нашага сябра, кіслаты......
https://www.professionalchiptuning.net/206-vt94.html

gabrielikkiu
Прабачце, але гэты блок я магу чытаць з пеўня, і пісаць без праблем з бд? Ці есць якія-то antituning edevil быць адкрыта і адмыкнутая?

cinqueturbo
Прабачце, але гэты блок я магу чытаць з пеўня, і пісаць без праблем з бд? Ці есць якія-то antituning edevil быць адкрыта і адмыкнутая?

Peugeot 206 1.4 hdi edc16c3??
Няма Antituning і г. д. калі вы выконваеце тэрміны Певень не будзе праблем..
у адваротным выпадку вы можаце страціць варыянт і кадаваньне фарсунак, але нічога непапраўнага..

ugoboss
За тое, што сказаў марые, ок, я згодны, мой пытанне быў больш, калі lexia можа быць надзейным або няма....мая няўпэўненасць была ў дачыненні да рэзервовага капіявання, што вы сказалі, вы...***** unque, як толькі я магу, я спрабую, я буду трымаць вас у курсе....дзякуй

lexia-гэта інструмент афіцыйны пежо, так што калі не надзейным, то,.............

gabrielikkiu
дзякуй усім