КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праверка кіравання <

маланка

todos
Прывітанне, калі км на аўтамабілі былі скарочаныя для таго, каб добра і трохі цяжка вызначыць, км рэальных.........

claudiooreste
Я згодны з todos.

маланка
прывітанне, дзякуй, што адказалі.не ведаю, ці будзе да паглядзеў ўкладанні,у эбу ёсць некаторыя параметры, працягласць жыцця ecu,і вы можаце мець ацэнку,хоць не ведаю, як гэта можна вылічыць,ад іх паглядзець, якое агульны стан аўтамабіля.

todos
ведаеш, прабач, але на дадзены момант я не магу чытаць ўкладанні, каб забяспечыць тое, што я сказаў раней...

claudiooreste
З карты, і гэта цяжка інтэрпрэтаваць таксама, таму што калі вы робіце працу, поўны ў стане змяніць нават км ECU.

Alfiuccio
згодны з калегамі, калі ён зрабіў добрую працу, наўрад ці вы можаце зразумець.....

guidotacco
што там пра машыну?

carlo abarth
павінна быць, джульета 2000 ...вы чулі альфа х у гарантыі, калі яны былі зробленыя кім-то??'

egs
Ад таго, што вы пісалі, здаецца, што ў нас каля 16 тысяч кіламетраў. але калі вы сапраўды хочаце ўбачыць астатнія параметры трэба чытаць e2p. Справа ў тым, што, як сказалі іншыя, калі яны пашыраныя, нават на эбу рухавіка не бачыць нічога.

маланка
прывітанне ўсім дзякуй, што адказалі мне.
аўтамабіль Giulietta 2.0 jtd ,некаторы час мне было растлумачана, што з дадзенымі, якія есць у прыкладаннях вы маглі вызначыць, колькі кіламетраў ен зрабіў аўтамабіль,аўтамабіль у аб'ект быў porsche.я ведаю ,калі праца зробленая добра, нічога не відаць.хоць мне і давялося часта бачыць на < пашыраныя ў шчыток прыбораў і блок кіравання рухавіком,але з параметрамі, якія не прыведзены ў адпаведнасць, што тычыцца кіравання рэгенерацыі dpf ,і дэградацыі алею ў рухавіку,з лічбы вынайшлі, і ад іх, вы зможаце зразумець + або - калі былі закрануты км.

маланка
x-карла abarth аўтамабіль быў кліент, які і прыйшоў, каб зрабіць купона, і я бачыў, што лічбы не quadravano.

claudiooreste
Ты правы, вядома, не могуць зрабіць усе добра, то колькасць бетону , замена алею не надаюць квадратную форму з < аўтамабіля.

маланка
ад дадзеных з бетону вы можаце высветліць што-тое,але не мець дадзеных у рукі і здолець interprettare і заўседы напэўна.таму нават не чытаючы карту, не атрымоўваецца ўсталяваць, колькі км аўтамабіль.

трэба ацаніць сітуацыю глядзяць: ручка з марсі,педалі, знос ключы і г. д

маланка
Добры дзень, несумненна вы зробіце ідэя,але мой пост тычыўся дадзеных, кантроль часу жыцця eprom і каштоўнасці, якія я не памятаю, гуляе добра, гэтыя значэнні вы ўпэўненыя, што вы зробіце ідэя добра presisa, гэтыя значэння, каб зразумець іх, патрэбен тэхнік, які табе тлумачыць іх, калі няма-колькасці мэтаў для сябе.

BlackFog
Існуе спосаб, вельмі дакладнае і, нават досыць складаны для таго, каб прывесці аўтамабіль да км тыя ж, што і перш, чым зрабіць прыпынак.. Але, на жаль, не ведаю.. Нават калі хто-небудзь што-то ведае, дайце мне ведаць, бачылі, што вы таксама зацікаўлены ў мяне

маланка
х эт, як сказаць, што на прыкладна 16000

walter_ie
Я заяўляю, што я не магу гл ўкладанні, так як я яшчэ не магу спампаваць. Аднак, як правіла, у залежнасці ад інструментаў, якія вы выкарыстоўваеце, вы можаце пакласці рукі на рэгенерацыі і дэградацыі алею, і змяняць іх па сваім меркаванні, вы нават можаце скінуць колькасць купонаў. Затым сек мяне гэта не магчыма, як толькі вы зробленыя, вы можаце зэд фактычныя km. Адзіны і звярнуцца ў Альфа-гісторыя купоны, ці вам атрымаецца што-то зразумець.

маланка
прывітанне, як не раз казаў, гэтыя параметры, па словах мяне, чытаючы іх правільна і інтэрпрэтаваць іх вы можаце высветліць, колькі км аўтамабіль.але мы, аднак, хоча, каб душы, pia, які кажа нам, як іх інтэрпрэтаваць.

leo_sg
неабходна адзначыць, што статыстычныя дадзеныя алею, колькасць купонаў і г. д.. вы можаце змяніць яго з multiecuscan