КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Інфармацыя аб iaw 4af.sp і iaw af.s2

walter_ie
Прывітанне, хлопцы, я хачу папрасіць у вас інфармацыя. У мяне ёсць панда у майстэрні, які манціруе эбу IAW 4AF.S2 / HW407 /20B8-з, з што я мяркую, што згарэў, у мяне дома толькі IAW 4AF.SP / HW 407 /20B8-W6G заўсёды панда, па-вашаму, я магу scodificarla і ўсталяваць або скапіяваць і ўсталяваць на vettuura?? Дзякуй за дапамогу!!!!!

walter_ie
Хлопцы, ніхто не, што я ад рукі??

Andrea1
прывітанне, калі l' апаратны роўна вы можаце напісаць праграмнае забеспячэнне старога на новы, але калі бу-гэта смажаныя я не ведаю, калі я магу чытаць.

walter_ie
Дзякуй за адказ, на самай справе мая праблема заключаецца ў іх..., што я не магу гэта чытаць. Па-твойму, калі scodifica і кідаю ўніз можа пайсці?

Andrea1
Шчыра кажучы было б сёе-што прыбрала, але ў мяне была такая ж праблема, і, нягледзячы на нумар sw-рознаму машына ехала як і раней.
Так што калі scodifica і горы можа ісці, але я думаю, што мяне, калі быў вялікі перапынак.

walter_ie

Andrea1

BlackFog
Не, хлопцы, спакойна, гэта не поспех, ха-ха, калі IAW 4AF.SP / HW 407 /20B8-W7G калі scodificata збірае спакойна 😄

Andrea1
так што маж, калі яны маюць аднолькавую колькасць hw усе яны ўзаемазаменныя? вы маглі б параўнаць файлы sw розныя для параўнання... вы спрабавалі?

walter_ie
Я усталяваў SP замест S2, хоць я думаю, што наадварот нельга, таму што S2 з'яўляецца больш позняй, чым іншыя, так што б нейкі анамаліяй, нават калі выйдзе, тыпу як змантаваць М2 замест М3 можна, а, наадварот, няма!!!