Перегляд Повної Версії : перехід від запалювання і розподільника запалювання електроніка
добрий вечір всім у мене давно в планах зробити невелику зміну в автосервіс, що у нас на роботі...легендарний fiat uno 1.100 fire з класичної розподільника запалювання rompibolle ха-ха. Я маю намір встановити на цій машині, що на практиці стала однієї точки (у вас встановлений двигун 1.200 в крапку ж), блок управління і все, що потрібно для того, щоб змусити його працювати.На другий день я оговтався від автомобілів, призначених, в руїнах наступний матеріал : ecu iaw16f , блок управління іммобілайзера, антена іммобілайзера з ключем і частина джгута проводів двигуна. Проблема в тому, що я не можу відновити в мережі терморегулятори повний для живлення ебу,і проводка неповної виникли труднощі з проводкою, особливо до коробки, іммобілайзер. У когось є така терморегулятори?або знає, підкажіть, де я можу його знайти?? Не знаю, якщо хтось вже робив такий експеримент, і якщо все це може працювати, але я думаю, що ви,я хотів би на практиці скористатися ecu в точку, тільки потрібно, щоб змусити працювати, запалювання на котушках так: датчик фази с, відносна зубчастий шків,іммобілайзер,котушки, і датчик температури двигуна, я не думаю, буде незамінним другом. Сподіваюся на вашу допомогу привіт всім!!!!!
зробити scodifica всього ecu...ви не повинні мати ніяких більше проблем...для з'єднання наберіть на пошуковику терморегулятори iaw16f...щось спливе...
на жаль, я не інтерфейс спеціально для scodifica,у мене тільки півник v54, але за те, що я міг зрозуміти не можете прочитати ці ecu...я шукаю в мережі і коли є схеми ecu, але нічого про коробці іммобілайзера...завтра починаю готуватися з'єднання ecu, то, якщо я нічого не знайду, мені доведеться чекати, що настає момент, в майстерні, щоб наслідувати їх небагато установка іммобілайзерів. Спасибі манро, за турботу!
Оновлення: мені вдалося зробити всі посилання і спробувати всі до школи,з допомогою діагностики я перевірив, що стартер, що це заборонено, і я намагався пройти і датчик фази на метал, з перервами, щоб спробувати запалювання, але нічого....якщо, проте, через діагностику я роблю активації і котушки іскра є. Завтра, якщо у мене є час, я намагаюся зібрати всі на авто і мене перевірити.може бути, в один сигнал з датчика не дає іскру?? Хто-небудь знає, як мені допомогти?
зроби uan scodifica всього, що так ти avantaggiati на 80% проблеми черг!!!
не пам'ятаю, якщо iaw16f має датчик частоти обертання на ефекті холу або вр, але в обох випадках потрібно датчик прочитайте всю колесом..
Для того, щоб код, я вирішив Карло, я перевірив на діагностиці і блок управління запрограмований і запуск дозволено...сподіваюся завтра встигнути зібрати шків і спробувати все, і так, "кермо", не виправити нічого...хоча з приводу того, що говорить манро насправді я пам'ятаю, що зубчастий шків складається з багатьох зубів, а порожній простір в вмт, тому що буде за те, що у школі не дають іскри...спасибі всім, завтра я дам вам знати, як це пішло!! Поки не закінчу цей експеримент, і я вже думав про інше...а саме: якщо б я використовував ecu і проводка у пункті 75 л. с. тобто, multipoint міг перетворити завод в СНД старий стиль ( авто тепер в карбюратор ) на заводі в LPG послідовний, використовуючи виходи для інжекторів бензин невикористані...інтригує мене все це hehhee
тобто дай зрозуміти, що ти хочеш використовувати всі 4 форсунки punto75 в бензин для впорскування скрапленого газу в двигун? якщо ви...пам'ятайте, що lpg для того, щоб бути вводять не повинен бути "працював" з редуктора гбо, щоб зробити це перейти в газоподібний стан, слід ввести у вигляді рідини або, принаймні, варто подивитися, якщо редуктори тиску панда,точка на метані можуть зробити у вашому випадку важливо мати на рампі форсунок, принаймні, 2 бар тиск....перейти пеппе відчуває так ви станете експертами в пошукових...
Так манро більш або менш те, що я маю на увазі, т. е. використовувати багатоточкове впорскування привід форсунки для ЗРІДЖЕНОГО газу з виходів проводки, призначені для бензинових форсунок...звичайно, я повинен відновити форсунки,рейку і редуктор в руїнах, і я думав про кількох, враховуючи, що в даний час легко, якщо вони знайдуть...що стосується трансформації котушок запалювання я, на жаль, відкласти на завтра,пам'ятайте, щоб мати зубчастий шків, але не знайшов, і я повинен потім перетворити tramjssione ремені poli-v з трапеції.
Для того, щоб перетворити пояси, це займе хвилину, потрібно тільки поміняти шків генератора...
Сісі, я знаю, що автомобіль не мій, але це власнику майстерні, і, якщо з ним не все в порядку зупинити на кілька годин, щоб що-то не потрібно, я не можу взяти ініціативу...blackwolf, ти випадково не пам'ятаєш, якщо є кілька видів шківів генератора? Я тримаю один в майстерні, але існує кілька видів шківів колінчастого валу я не хочу, що після того як я не знайшов в осі з l генератора,для колінчастого вала у мене коштів більше, ніж якщо з зубчастим вінцем на внутрішній по відношенню до ремінь генератора як зовні,
Як ти помітив, існує кілька видів шківів. Є ті, з зовнішнім датчиком, в перших моделях, і ті, що внутрішній датчик в останніх моделей. Крім того, що датчик кріпиться на масляний насос, і я сподіваюся, що двигун, який у тебе встановлений під це відстань атаки, в іншому випадку ви не можете встановити його.
Очі, що якщо взяти шків двигуни дуже недавні, типу тих, що мають зміни фаз газорозподілу в голівці блоку циліндрів, встановлюють шків з різною стадії і в тому випадку, якщо не вдалося завести машину.
автомобіль монтує вже двигун, вихідний пункт 55 або 60 не пам'ятаю, так що була вже оснащена, датчик фаз,треба тільки простежити шківи, які встановлені пліч-о-пліч і, бачачи, якщо вони знаходяться у відповідності один з одним і датчик...я більше не в ролі я повинен привести в рух цю машину з котушки хе-хе
хлопці, перш ніж встановити всі на автомобіль була знижена до мінімуму завод ecu...я вже видалив все, що було в monoiniettore, і я залишив, щоб тепер ламба зонд (який я не встиг видалити) і датчик температури. Саме на останнього у мене деякі сумніви:для того, щоб відмінна робота, я повинен зібрати?ecu змінює випередження в залежності від температури двигуна?я думаю, так, але я не впевнений, що ви мені порадите?
ecu управляє заздалегідь і враховує всі параметри функцію, температура двигуна, температура і тиск повітря в колекторі і в closed loop afr також лямбда..
якщо підключити датчик детонації також залежно від того,..
манро датчик детонації немає,лямбда, датчик тиску повітрозабірні труби і темп всмоктуваного повітря, що ви...що ви мені порадите?відчуваю спочатку без нічого, і я бачу, як він себе веде?точки без лямбда-зонда так вже й багато, тому я думаю, що "якщо я можу зробити, якщо" для інших я не знаю