КПК

Перегляд Повної Версії : запис ecu marelli 6f3 75cv 500 1300 multijet

alfetta80
добрий вечір, потрібно зробити читання і запис в цей ecu з v54 читання зроблено, - спокійно зараз для запису, я знаходжу проблеми??потрібно обрізати файл, чи все нормально??дякую

sno74
Від того, наскільки краще ви читали файл..........

alfetta80
файл ліжком і 2

carlo abarth
написати спокійно, де проблема??

Errecinque
добрий вечір, потрібно зробити читання і запис в цей ecu з v54 читання зроблено, - спокійно зараз для запису, я знаходжу проблеми??потрібно обрізати файл, чи все нормально??дякую

Принаймні, опишіть мить, що проблеми знайти, якщо повідомлення про помилки, sw або інше. Ps. Cks ви підрахували, перш ніж писати? Не на всіх поправляє півень.

alfetta80
дякую за відповіді, я не знаходжу ніяких проблем, був тільки одне питання,я поясню:може бути, я повинен зробити, роботи на я файл, egr defap клієнт і минуле, і поки що я прочитав зараз, якщо я згоден з цією оцінкою також інших робіт, я повинна писати, і мені спало я сумніваюся, ще раз дякую!!!

claudiooreste
Привіт , якщо ти її читав без проблем, можеш навіть переписати.

project
Я знаю, що я півник закон файлу 2,5 мб ти впевнений, що це на 2?

sno74
Скільки часу ви читали в файл, таким чином, вдалося з'ясувати, якщо реальний і віртуальний--------------

Andrea1
Файл правильно, від 2, якщо ліжко в послідовний.
2.5 mb якщо читав в школі

sno74
Я попросив час для читання, то ви відразу зрозумієте.

blackwolf76
Півень читає файл, 2,5 мб, тільки про муза, ідея, і якийсь doblò, в той час як для інших робить читання віртуальної, у тому числі 500... від 2 мб.

project
Також ypsilon 6f3 тому від 2.5 mb я зробила cn півень v54 і був від 2.5