Перегляд Повної Версії : запис ecu marelli 6f3 75cv 500 1300 multijet
добрий вечір, потрібно зробити читання і запис в цей ecu з v54 читання зроблено, - спокійно зараз для запису, я знаходжу проблеми??потрібно обрізати файл, чи все нормально??дякую
Від того, наскільки краще ви читали файл..........
написати спокійно, де проблема??
добрий вечір, потрібно зробити читання і запис в цей ecu з v54 читання зроблено, - спокійно зараз для запису, я знаходжу проблеми??потрібно обрізати файл, чи все нормально??дякую
Принаймні, опишіть мить, що проблеми знайти, якщо повідомлення про помилки, sw або інше. Ps. Cks ви підрахували, перш ніж писати? Не на всіх поправляє півень.
дякую за відповіді, я не знаходжу ніяких проблем, був тільки одне питання,я поясню:може бути, я повинен зробити, роботи на я файл, egr defap клієнт і минуле, і поки що я прочитав зараз, якщо я згоден з цією оцінкою також інших робіт, я повинна писати, і мені спало я сумніваюся, ще раз дякую!!!
Привіт , якщо ти її читав без проблем, можеш навіть переписати.
Я знаю, що я півник закон файлу 2,5 мб ти впевнений, що це на 2?
Скільки часу ви читали в файл, таким чином, вдалося з'ясувати, якщо реальний і віртуальний--------------
Файл правильно, від 2, якщо ліжко в послідовний.
2.5 mb якщо читав в школі
Я попросив час для читання, то ви відразу зрозумієте.
Півень читає файл, 2,5 мб, тільки про муза, ідея, і якийсь doblò, в той час як для інших робить читання віртуальної, у тому числі 500... від 2 мб.
Також ypsilon 6f3 тому від 2.5 mb я зробила cn півень v54 і був від 2.5