Прагляд Поўнай Версіі : запіс ecu marelli 6f3 75cv 500 1300 multijet
добры вечар, трэба зрабіць чытанне і запіс у гэты ecu з v54 чытанне зроблена, - спакойна цяпер для запісу, я знаходжу праблемы??трэба абрэзаць файл, ці ўсё нармальна??дзякуй
Ад таго, наколькі лепш вы чыталі файл..........
напісаць спакойна, дзе праблема??
добры вечар, трэба зрабіць чытанне і запіс у гэты ecu з v54 чытанне зроблена, - спакойна цяпер для запісу, я знаходжу праблемы??трэба абрэзаць файл, ці ўсё нармальна??дзякуй
Па крайняй меры, апішыце імгненне, што праблемы знайсці, калі паведамленні пра памылкі, sw або іншае. Ps. Cks вы падлічылі, перш чым пісаць? Не на ўсіх папраўляе певень.
дзякуй за адказы, я не знаходжу ніякіх праблем, быў толькі адзін пытанне,я растлумачу:можа быць, я павінен зрабіць, працы на я файл, egr і defap кліент і мінулае, і пакуль што я прачытаў цяпер, калі я згодны з гэтай ацэнкай таксама іншых работ, я павінна пісаць, і мне прыйшоў я сумняваюся, яшчэ раз дзякуй!!!
Прывітанне , калі ты яе чытаў без праблем, можаш нават перапісаць.
Я ведаю, што я пеўнік закон файла 2,5 мб ты ўпэўнены, што гэта на 2?
Колькі часу вы чыталі ў файл, такім чынам, удалося высветліць, калі рэальны і віртуальны--------------
Файл правільна, ад 2, калі ложак у паслядоўны.
2.5 mb калі чытаў у школе
Я папрасіў час для чытання, то вы адразу зразумееце.
Певень чытае файл, 2,5 мб, толькі пра муза, ідэя, і які-то doblò, у той час як для астатніх робіць чытанне віртуальнай, у тым ліку 500... ад 2 мб.
Таксама ypsilon 6f3 таму ад 2.5 mb я зрабіла cn певень v54 і быў ад 2.5