КПК

Перегляд Повної Версії : Кнс і тривалість, обмеження і проблеми!

project
Привіт, хлопці, я відкриваю цю тему, щоб поговорити конструктивно на виступі, що багато уникнуть але, оскільки я хочу навчитися і я не переставав insistero з цією темою!
Те, що мені було цікаво, головним чином, межі зростання, які стосуються soi і тривалість, і що він йде назустріч перебільшую з цими картами!
Я, наприклад, роблячи різні дослідження, і різні дослідження, я прийшов до висновку, можливо, помилкове, не знаю, що для moddare карту заздалегідь, ви могли б дати прирощення, які дають на час вприскування, наприклад:
Уявімо, що 1000 бар для IQ 70 мг я отвір у карті 800us, які ми надаємо, відповідають 30 градусів обертання двигуна і на карту soi має заздалегідь визначеного Вр 20 градусів
(Всі цифри)
Тепер моя уприскування таким чином, починається з 20 градусів до ВМТ, Щоб закінчити 10 градусів після ВМТ
Добре, тепер я хотів би збільшити ту IQ і доводять до 80 мг, що, роблячи так, я allunghera час ін'єкції, досягаючи 40 градусів відкриття, які з тієї ж SOI finirei для завершення ін'єкції в 20 градусів після ВМТ!
тепер я думав, що moddare l заздалегідь даючи ті ж градусів, тобто 10 і початком вприскування в 30 градусів до ВМТ і terminandolo до 10 градусів, після того, як було спочатку.
Тут мені сумнівно! Але поки що, наскільки я можу себе з авансів? L як було б правильно?
І, звичайно, як я можу себе з збільшення IQ

Andrea1

project
Доброго дня, андрію, було б здорово, якщо хтось знає, що ми spronasse з якоюсь допоможуть! однак ті цифри, дані і, якщо вони підуть правильно, наприклад! те, що я хотів би знати більше або менше там, де я можу spimgermi з авансів,очевидно, що в діапазоні даних зі знанням справи, і для цього теж, що я ці питання.
з inietori з самих кінчиках, я б час коротше я знаю, pero, ми говоримо, говоримо з інжекторами ori, які обмеження я та, що стосується, що попереду відкриття!

Andrea1
На межі я не можу допомогти вам, чому я вважаю, що різні також двигун..
що автомобіль ми говоримо? jtd?

project
ні ну я хотів зробити мову більш узагальнені, я не думаю, що різні так, я спробував би я, навіть на моїй машини pero, ось я б навіть на мить знати, що я роблю, перш ніж зробити серйозний збиток!

Andrea1
а я думаю, що трохи змініть, якщо врахувати, що не всі типи двигунів мають той же кут уприскування і не мають той же діаметр циліндра (хоча, можливо, дизель не так актуальні, як в бензин), і те, що можна побачити кількість дизельного палива.. перед avvinarti до межі, в якому краще змінити інжектор з механічною оригінальний зроби бурхливий диспут закрити трафік для 3 років.
Я давно розмовляв з хлопчиків, які вивчали tdi і відзначали різницю часу уприскування, дані в градусах на карті, що їх avvantaggiava трохи на рахунках, але казали, що не могли йти далі складати дизель і не хотіли перевищувати 4500 в іншому випадку буде тривати мало, що, на їхню думку, якщо б у них був jtm могли б піти трохи далі.

Я вважаю, що не існує відсотком підходить для всіх двигунів, але не тільки вартість заздалегідь уприскування, майте на увазі!

Збитки, з заздалегідь підходить до guantità дизельного палива, які ви хочете надати не я думаю, що ви можете зробити, тому що, як перше обмеження, як правило, ви зіткнетеся з турбонаддувом, який змушує ці неприємні курите чорні, що збільшення температури вихлопних газів... вони будуть стежити, якщо ви плануєте, трохи натиснути на ін'єкції.
Ви побачите, що якщо moddate з політикою у вас не буде проблем, можливо, деякий ефект стіни, але тільки не перестарайтеся.

блазень
Обговорення дуже цікаве, наприклад, я зіткнувся особисто, що на 1.9 TDI 130 - 150cv один duration 38 ідеально, але без, однак, зрозуміти, чому це відбувається конкретно.

project
Ви, очевидно, збільшуючи дизельного палива необхідно збільшити, а також повітря, очевидно, в іншому випадку курить! Крім цього, я говорив, як ви можете дістатися, щоб збільшити авансові платежі виходячи з часу і де тоді я буду змушений міняти форсунки!
Слідуючи логіці dell інженер, який зробив карту орі, даючи ті ж градусів на аванс, який ви даєте на тривалість, не повинні бути зміни, то настільки неправильне, враховуючи, що залишити в кінці ін'єкції, як розроблений орі скажімо, тип двигуна так, щоб не піти в пост згоряння! Мої сумніви в тому, ок, я збільшується на 20 градусів duration можу дати спокійно, навіть у SOI або я можу приїхати в певний заздалегідь, після якого мені доведеться міняти форсунки, щоб зменшити тривалість?

манро
у промові, яку ви робите, не майте мінімальну увагу тиск усередині циліндра...
пам'ятайте, що для кожного ступеня anicipi упорскування палива в дизель ми говоримо про 10 бар збільшення pme...
інженерами, коли калібрують аванси на дизель уважно відстежують тиск в камері згоряння з допомогою спеціальних обладнання і тестування...
хтось казав, що, даючи заздалегідь в дизель не ламається, але тільки ефект "стіну", може бути ніколи не збудовано/зіставляється дійсно високопродуктивних дизельних...

манро
я хотів би додати, що я на tdi 8 клапанів, я прийшов на 45 градусів термін служби при 5500 об ovviamnete не з двигуном в конфігурації сток...

Andrea1

project

манро

манро

манро

project

манро

project

манро

project

манро
немає проблем для мене

project
ще раз спасибі!
код 0445110276

манро
ось що мені вдалося знайти:
тест 2 доставки
Об / ХВ: 2000
1350 Бар
Time:4
Об / ХВ:6
1 Injector test flow 13,8 14,4 dc
0 445 110 276 CR/IPL17/ZEREK20S Alfa - Fiat
в основному тут говориться, що в 1350 бар, прес з точним часом уприскування інжектор вибиває від 13,8 до 14,4 dc дизельного палива або, якщо завгодно, від 138 до 144mm3....
якщо хочете рада, візьміть 4 форсунки перейти від pompista ти поставити 4 форсунки на стенд встановили tinj в 1000 мікросекунд і дивитися в 1350 бар як дизель згасити до 2000 оборотів в хвилину...

project
А мені доведеться туди повернутися! Чорт! Я думаю, що Цей тест, що ви або фіксований час, щоб зрозуміти якість для вас!

манро
точно..може бути навіть iq з інжектора повністю відкриті фіксованого...хто знає...звичайно pompista, дізнаються в іншому випадку не можуть tararteli правильно...я пам'ятаю, що деякий час тому мій друг pompista тільки зміна spessoraggi і підніміть голки розпилювача форсунки на denso,в якій ми не могли знайти форсунок форсованих,вдалося впорснути 30% більше на лавці...потім для установки в автомобіль ecu втрутилася далі шпигун автомобіля в режимі recovery...в кінці кінців, ми вирішив, поставивши додатковий модуль саморобних на тиск в рампі...
для запису був toyota land cruiser 100 4.5 v8 turbo diesel....монстр-машина..

project
Я сумніваюся, що він дасть мені руку! У будь-якому разі! Навіщо йти в recorevy?
З цим зміною в теорії ебу не повинен помітити нічого!

манро
від того, що я зрозумів, я разом з моїм другом pompista, що denso мають спеціальний алгоритм обчислення, щоб перевірити, знос форсунок залежно від часу уприскування використовується і тиску..., що відбувається за нас..з товщиною зроблені на инжекторах тільки ecu відкриваючи ті ж тут криється падіння тиску в паливній рампі, відповідно ебу бачить це як один "" форсунок, тому що вона падає тиск повинен тримати відкритий будинок, щоб більше часу інжектор для innietare, як повинен був, але, очевидно, беручи більше час відкриття форсунки, то ебу або з її розрахунків і, відповідно, активної і limp home mode...насправді все повертається в стандарт встановлює призначення додатковий модуль, який inganava ecu на реального тиску в рампі..

Errecinque
ось що мені вдалося знайти:
тест 2 доставки
Об / ХВ: 2000
1350 Бар
Time:4
Об / ХВ:6
1 Injector test flow 13,8 14,4 dc
0 445 110 276 CR/IPL17/ZEREK20S Alfa - Fiat
в основному тут говориться, що в 1350 бар, прес з точним часом уприскування інжектор вибиває від 13,8 до 14,4 dc дизельного палива або, якщо завгодно, від 138 до 144mm3....
якщо хочете рада, візьміть 4 форсунки перейти від pompista ти поставити 4 форсунки на стенд встановили tinj в 1000 мікросекунд і дивитися в 1350 бар як дизель згасити до 2000 оборотів в хвилину...

14.4 dc = 14400 мм3.

манро
1 см куб = 10mm3

Errecinque
1 см куб = 10mm3

Немає, 1 см 3 становить 1000 мм 3

манро
Немає, 1 см 3 становить 1000 мм 3

project

project

манро

project

манро

project

project

манро

манро

манро

манро

project

манро

манро

Errecinque

project

манро

project

манро

project

манро

project

project

frenk85

project

project

манро

project

project

project
Я вивчав трохи річ але мені не дуже! Для тисків, що мені не вистачає я намагався знайти розрахунки, але без успіху, єдиний спосіб, який буде ближче і розділити час, наприклад, у 1600 бар я 800 us для ін'єкцій 60 мм3 (цифри навмання), щоб знайти час для того, щоб надати завжди 60mm3, однак, до 800 бар, а потім в середині тиску ділиться на 2 часу з 1600 бар!
Так я до нього підходжу, але я не вважаю себе з часом, що у мене в таблиці і в будь-якому випадку у мене більше часу, ніж інші форсунки і не повинно бути так!

манро
щоб бути розбірливі з 142 місце з 145, ви могли б передбачати трохи, вірно?

для того, щоб передбачити, ін'єкції і бути "впевнені, центрувати" номер чапля на поршень або, принаймні, його околиці, потрібно вибрати форсунки з кутом розпилення менше...es...на місці з 142 138° мають "з міні-спрей" менше, ніж попередні ін'єкції щоб уникнути вприскування палива на стінках циліндрів....

манро
на практиці нуль градусів спрей ідеально перпендикулярно до центру поршня у вмт або будь-яке інше положення..

манро
якщо брати до розгляду двигун з інжектор, встановлений централізовано в голові, як, наприклад, кондиціонером, литими дисками 16-20....
логічно cheil мова змінюється з двигунів, обладнаних форсунки встановлені з різних сторін в голові, як, наприклад, jtd 8v...
в цьому навіть spray 0° кут форсунки визначає кут спрей фінал..

gabrielikkiu