КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Кні і працягласць, абмежаванні і праблемы!

project
Прывітанне, хлопцы, я адкрываю гэтую тэму, каб пагаварыць канструктыўна на адным выступе, што многія адмовяцца, але так як я хачу вучыцца і я не спыняюся ціснуць з гэтай тэмай!
Тое, што мне цікава, у асноўным, ёсць абмежаванні прырашчэння, якія ўплываюць на soi і працягласць і, што вы перабольшваеце з гэтымі картамі!
Напрыклад, я раблю розныя вывучэння і даследаванняў, я прыйшоў да высновы, можа быць, няправільнае, не ведаю, што для модынгу карту загадзя, вы маглі б даць прырашчэння, якія даюць на час ўпырску, напрыклад:
Дапусцім, да 1000 бар для IQ 70 мг у мяне адкрыццё ў карце 800, што надвор'е адпавядае 30 градусаў кручэння рухавіка і на карце soi мае загадзя вызначанага Вр 20 градусаў
(Усе лічбы ў выпадковым парадку)
Цяпер мая ін'екцый, а пачынаецца з 20 градусаў да ВМТ, Каб скончыць 10 градусаў пасля ВМТ
Добра, што я цяпер я хацеў бы павялічыць тую IQ і давесці да 80, што рабіць, так мне цягнецца час ўпырску ідзе да 40 градусаў адкрыцця, якія з такім жа SOI скончыць, каб завяршыць l ін'екцый 20 градусаў пасля ВМТ!
цяпер я думаў, што модынг l загадзя, даючы тыя ж градусаў, г. зн. 10 і пачаць ін'екцыі ў 30 градусаў да ВМТ і заканчваецца ў 10 градусаў пасля таго, як ён быў першапачаткова.
Тут мне сумнеўна! Але да тых часоў, як я магу зайсці з авансаў? Як было б правільна?
І, вядома, як я магу зайсці з l-прырост IQ

Andrea1

project
Прывітанне андрэй, было б выдатна, калі хто-тое, што ведае выдатны стымул для нас з якой-то дапамажыце! у любым выпадку вы тыя лікі, выпадкова права, напрыклад! тое, што я хацеў бы ведаць больш або менш, туды, дзе я магу spimgermi з авансаў,відавочна, што ідуць дадзеныя, з веданнем справы, і для гэтага таксама, што я раблю гэтыя пытанні.
з інжэктар з больш аб'ём, я б усе суды я ведаю, але мы гаворым, гаворым з фарсунак, да некаторага мяжы, я, як у дачыненні да адміністрацыі, што адкрыццё!

Andrea1
На мяжы я не магу дапамагчы, таму што я думаю, што розныя, нават ад рухавіка ад рухавіка..
што там пра машыну? jtd?

project
не, ну я хацеў зрабіць гаворка больш абагульнены я не думаю, што розных так шмат, я б нават на маей машыны, але вось я б нават хвіліну ведаць, што я раблю, перш чым рабіць сур'ёзныя пашкоджанні!

Andrea1
а я думаю, што крыху зменіцца, калі ўлічыць, што не ўсе тыпы рухавікоў маюць той жа кут ўпырску і не маюць той жа дыяметр (хоць, магчыма, у дызель не так актуальны, як на бензін), а потым ёсць, каб убачыць колькасць дызельнага паліва.. да подпускай да мяжы, у якім варта змяніць інжэктар з арыгінальнай механікай зрабіць чорны дым ад закрыцця руху на працягу 3 гадоў.
Я размаўляў некаторы час таму з хлопцамі, якія вучыліся тэлевізар і звярніце ўвагу на розніцу часу ўпырску, дадзеныя ў градусах, на карце, што дапамагае трохі на рахунках, але яны казалі, што не маглі ісці далей tot дызельнага паліва і не хацелі перавышаць 4500 у адваротным выпадку будзе доўжыцца мала, што сказаў іх, калі б яны мелі jtm яны маглі б пайсці крыху далей.

Я лічу, што не існуе павелічэнне долі падыходзіць для ўсіх рухавікоў, але не толькі значэнне апярэджання ўпырску, майце на ўвазе!

Шкоду з загадзя падыходзіць да пальчаткі дызельнага паліва, што вы хочаце, каб увесці не думаю, што ты можаш зрабіць, таму што як першы мяжа, як правіла, сустракаецца турба, што прымушае гэтых непрыемных чорнага дыму, якія павышаюць тэмпературу выхлапных газаў... гэта будзе, каб сачыць за, калі вы збіраецеся націснуць трохі на ін'екцыі.
Вы ўбачыце, што калі модом з палітыкай, не будзе праблем, можа быць, трохі эфект сцены, але толькі не перашчыруйце.

блазан
Абмеркаванне вельмі цікавае, напрыклад, я сутыкнуўся асабіста, што на 1.9 TDI 130 - 150cv тэрмін 38 ідэальна, але не для таго каб зразумець, чаму канкрэтны.

project
Вы, відавочна, павялічваючы дызельнае паліва, вы павінны павялічыць нават паветра, вядома, у адваротным выпадку паліць! Кажучы гэта, я кажу, калі вы можаце прыйсці, каб павялічыць авансавыя плацяжы на падставе часу, і дзе потым я буду вымушаны мяняць фарсункі!
Вынікаючы логіцы dell інжынер, які зрабіў карту d-тыя ж градусаў у загадзя, што яны даюць для жыцця не павінна быць змены, то настолькі няправільным, улічваючы, што трымаеце канец ўпырску, як распрацаваны крычы, скажам, для тыпу рухавіка так, каб не ісці ў пост згарання! Мае сумневы-гэта добра, у мяне павялічваецца на 20 градусаў duration магу даць спакойна нават на SOI ці я магу прыбыць у пэўны адміністрацыяй, пасля якога прыйдзецца мяняць фарсункі, каб паменшыць тэрмін?

манро
у прамове, што вы робіце не майце ў мінімальным ўлічваць ціск ўнутры цыліндру...
памятаеце, што для кожнай ступені anicipi ўпырску ў дызельных даходзіць да 10 бар павышэнне pm...
інжынеры, калі калибрируют авансы на дызель уважліва адсочваюць ціск у камеры згарання з дапамогай спецыяльнага абсталявання і тэстаў...
дык хто сказаў, што даючы загадзя ў дызель не атрымлівае пашкоджанняў, але ён мае толькі эфект "сцяна", магчыма, ніколі не будавалі/супастаўляецца сапраўды высокапрадукцыйны дызельны...

манро
я хацеў бы дадаць, што я на tdi 8 клапанаў я таксама ў 45 градусаў тэрмін службы да 5500 абаротаў, вядома, не з рухавіком у канфігурацыі запасаў...

Andrea1

Дарэчы, на самай справе, я яшчэ не сціснуў у раздражненні дызель, нават калі я спрабую трохі часу паміж іспытам і іншага, каб зрабіць гэта.

Вяртаючыся да першапачатковага пытанні, каб супакоіць project, Манро, па вашаму думку, праект можа пагоршыць рухавіка ў зрабіць некалькі тэстаў, пацягнуўшы трохі авансы з механікай акцыі?

project
Дзякуй сцяну за ўдзел, я раблю табе заўвагу, невуцкія ў пытаннях тое, што я думаў, я, павелічэнне ціску, я думаю бог даў з тым, павелічэнне дызельнага паліва, у тым сэнсе, што павялічваючы дызельнае паліва і чакаючы, калі прыйдзе поршань у верхняй мёртвай кропцы мае больш дызельнага паліва ад сціску па параўнанні з врі!
Так што па сутнасці я павялічыць толькі можа будзе ўжо з рухавіком дастаткова ў небяспецы, каб зразумець гэта!
Адсюль dell, замена фарсунак cn выдатак больш, каб мець стэрэа расходу дызельнага паліва, з меншым часам адкрыцця, каб не пайсці і дзейнічаць на soi!
Хоць я сумняваюся, што тады ў гэтай кропцы ціск роўна ўстаў, таму што на ПМС, у мяне ж больш паліва па параўнанні з врі!

манро

Дарэчы, на самай справе, я яшчэ не сціснуў у раздражненні дызель, нават калі я спрабую трохі часу паміж іспытам і іншага, каб зрабіць гэта.

Вяртаючыся да першапачатковага пытанні, каб супакоіць project, Манро, па вашаму думку, праект можа пагоршыць рухавіка ў зрабіць некалькі тэстаў, пацягнуўшы трохі авансы з механікай акцыі?
паглядзі тут:
http://www.optrand*****/products.htm#top

манро
гэты форум становіцца горш...
пошук "optrand psiglow" вы ўбачыце, што свечкі,так як свечкі запальвання,для таго, каб кантраляваць ціск у камеры згарання існуюць ужо вельмі даўно...вядома, цана будзе непамерна высокай, можа быць, але на справе...

манро
Дзякуй сцяну за ўдзел, я раблю табе заўвагу, невуцкія ў пытаннях тое, што я думаў, я, павелічэнне ціску, я думаю бог даў з тым, павелічэнне дызельнага паліва, у тым сэнсе, што павялічваючы дызельнае паліва і чакаючы, калі прыйдзе поршань у верхняй мёртвай кропцы мае больш дызельнага паліва ад сціску па параўнанні з врі!
Так што па сутнасці я павялічыць толькі можа будзе ўжо з рухавіком дастаткова ў небяспецы, каб зразумець гэта!
Адсюль dell, замена фарсунак cn выдатак больш, каб мець стэрэа расходу дызельнага паліва, з меншым часам адкрыцця, каб не пайсці і дзейнічаць на soi!
Хоць я сумняваюся, што тады ў гэтай кропцы ціск роўна ўстаў, таму што на ПМС, у мяне ж больш паліва па параўнанні з врі!
Адна з рэчаў, якія абмяжоўваюць магутнасць у дызельных рухавіках на больш высокіх абарачэннях-гэта "хуткасць ўпырску" ці "акно ўпырску".
Магчымасць ўпырсквання паліва ў цыліндр хутчэй, у многіх выпадках фактар не абмяжоўвае магутнасць. 5000 абаротаў у хвіліну ў адным цыліндры "страляе" 42 раз у секунду паліва.
на самай справе, невялікае акно для ўпырсквання паліва.
Затым ўпырснуць больш паліва, на больш кароткі перыяд, як з пункту гледжання градусаў, а час павароту каленчатага вала,з'яўляецца ключавым, каб зрабіць вялікія дзяржавы на дызель.
Як правіла большасць падзей ін'екцый fininisce ў межах некалькіх градусаў ад ВМТ.
Калі ў вас нізкая хуткасць ўпырску, адзіны спосаб, каб ўпырснуць шмат паліва ў цыліндр, каб пачаць вельмі хутка. Хоць гэта працуе да пэўнага моманту,далей гэта становіцца вельмі цяжка на шатунные падшыпнікі, шатуны, блокі цыліндраў,поршні і г. д. Чаму?
Навошта Впрыскивать паліва ў бліжэйшы час, пакуль не дасягаецца максімальнае пікавае ціск, вакол PMS,стварае ціск у пік самай высокай да вмт, што не дазваляе, у першую чаргу, вялікі каэфіцыент пашырэння, і ў secundis усё гэта ідзе на шкоду магутнасці з-за паразітных страт магутнасці ў выглядзе "адмоўнага крутоўнага моманту".
Крутоўны момант адмоўны-гэта праца, якую скралі ў цыліндр або лепш на поршань, які ў гонцы за сціску сумесі паветра і паліва.
Чым раней вы ўпырсквае паліва, тым больш сціск, тым вышэй крутоўны момант адмоўны.
памятаеце знакамітыя 10 бар ціск кожны клас загадзя? вось гэта і ёсць тлумачэнне.
Для прыклад, вы маглі б узяць рухавік, які пачынае ін'екцый 40 градусаў PPMS і заканчваецца на 3 градусы пасля ВМТ, каб у агульнай складанасці 43 градусаў ін'екцый.
Вы таксама можаце выбраць рухавік, які ўводзіць тую ж суму, але пачынаецца ў 38 градусаў і заканчваецца ў ВМТ, і вы б у многіх выпадках больш магутнасці ў апошнім нават з акном ўпырску больш зніжаецца.
Пачатак затрымліваецца впрыски, патрабуе менш паразітных страт пераадолець ціск, выкліканыя ціскам "рана".
Па-другое, той факт, што такі ж аб'ём паліва быў уведзены ў кароткі прамежак часу, азначае, што там быў пік высокага ціску "у цяперашні час і ў патрэбным месцы".
Гэта дазваляе распыляе паліва нашмат лепш. Іншая рэч, каб адзначыць, што чым больш паліва ўпырскваецца ў цыліндр бліжэй да вмт, тым больш кіслароду кожная кропля паліва на "ўзаемадзеяння".
Часам гэта можа кампенсаваць пачатак ўпырску позніцца з хуткасць гарэння хутчэй і менш розніца ў часе паміж пачаткам ўпырску і пачаткам згарання.таксама з-за таго, што паветра ўнутры цыліндру лепш з падагрэвам напрыклад.. хоць трэба сказаць, што гэта цяжка ацаніць колькасна хуткасць ўпырску і згарання ў любым выпадку, таму што гэта залежыць ад многіх фактараў...

З гэтага заробку, так што вы можаце паліва ўпырснуць у акне менш, і ўсё менш і менш адмоўнага крутоўнага моманту,гэта стан галіны дызеля.
Ён заўсёды імкнецца пабудаваць ін'екцыі, якія могуць даць цечу паліва ў такі кароткі перыяд часу,
думаеце, што п'езаэлектрычныя інжэктары, напрыклад, што могуць надаць значна хутчэй, чым іх папярэднікаў, і ўсё для таго, каб пераканацца, што вы можаце прыўнесці ў акно, карацей.

project
Ну, манро! Здымаю капялюш, сапраўды! Вы чалавек вельмі граматны!
Добра, пакуль тут ёсць мы! Я зразумеў, што практычна таксама збіраецца падняць л загадзя тое, што магу зарабіць, я, напэўна, страчу вялікую частку для адмоўнага крутоўнага моманту, якія вы ствараеце,не лічачы механічна высілак, якому падвяргаецца поршні, шатуны, ўтулкі, і многае іншае!
Простымі словамі гульня не варта свеч!
Таму даследаванне прадукцыйнасці з'яўляецца больш разумным засяродзіцца на паспрабаваць ўпырснуць больш паліва, у самыя кароткія тэрміны! Гэты Крок будзе трэба, калі з duration прыходзім занадта далёка ВМТ, што 10 я думаю, трохі больш, гэта прымальна!
Тут, аднак, узнікае яшчэ адзін маленькі пытанне! Зараз з фарсунак я магу ведаць, больш ці менш аб'ём, змяніўшы іх, вядома, карту, але дзейнічае! Патрэбна табліца расходу фарсунак, што pompista, сказаў мне, што не існуе! Або пошук з кодам фарсунак і ўбачыць, калі, можа быць, вы знойдзеце што-то!
Гэта правільна, як я разважала?

манро
ваша разважанне дакладна, але табліца расходу вам трэба, гэта табе не трэба...
для разліку з фарсунак у наяўнасці "акно ўпырску" з гэтага часу ўпырску ёсць матэматычная формула, якая таксама ўключае ў сябе ціск ў рампы, што мы не сказалі, але, падняўшы ўпырску скарачаецца трохі...калі вы шукаеце на форуме знайсці формулу...скажыце, на ваш pompista, каб проста сказаць, напрыклад, значэнні каліброўкі фарсунак, якія іх маюць, каб прымусіць...інакш як іх наладзіць..
напрыклад, у гэтых табліцах ёсць для дадзенага інжэктара ў 1000 мікрасекунд і 1350bar iq ў 100mm3
ведаючы гэта ведаеш, або лепш, вы можаце разлічыць ваша акно ў адпаведнасці з вашымі час ўпырску і ціск ў рампы так, каб не ўводзіць больш за 10 градусаў пасля вмт....

project
Так на самай справе гэта тая формула, якую мне не хапае, мне трэба, каб зрабіць пошук, толькі, што на форуме не вельмі лёгка знайсці рэчы,аднак не пажадала даць гэтыя дадзеныя наўмысна ад таго, як ён адказаў, я зразумеў, што ён не меў ніякага намеру даць гэтыя звесткі, на жаль, у маім раёне не дапамагаюць ці ж рэчы, якія яны трымаюць у вельмі вузкіх! Іх я павінен знайсці іншы спосаб, тыя дадзеныя!
Сказаў, што гэта,вядома, не тое, што я магу ўпырснуць 200 мг паліва, як вы можаце наладзіць ў павелічэнне? Пасля пэўнага парога пачаць трэба замяніць поршні,шатуны, ўтулкі, і многае іншае.
Відавочна, што акрамя паліва павінны ісці рука аб руку нават паветра і паспрабаваць захаваць пэўны afr у адваротным выпадку вы паліце ўспомняць цягніка з вугалем!

манро
добра сказаў...мяжа з'яўляецца паветра, які можна згарнуць у цыліндр, каб правільна запісаць tot паліва....
па 200 мг дызельнага паліва служаць для таго, каб afr 14,5:1 добра 2900mg паветра...
на форуме вы знойдзеце таксама формулу для таго, каб даведацца, у функцыі паветра і турба, колькі паліва вам трэба..каб зрабіць tot коней..

project
Ну адразу, што рухавік у канфігурацыі арыгінальныя апоры адлюстраванне выгляду cn Дадзеным прыкладзе вы кажаце, можа быць, 500 або 600 конскіх сіл.
Мне прыйдзецца рабіць кучу даследаванняў!
Слухай манро, калі хочаш я дам табе код некаторых фарсунак, якія я хацеў бы паставіць пад мой аўтамабіль, калі ты мне дасі дадзеныя пад гэтыя фарсункі, так што я спрабую зрабіць табліцу, моцна і скажыце мне, калі я зрабіў добра ці няма! Я хацеў бы даведацца, як гэта зрабіць!

манро
няма праблем для мяне

project
яшчэ раз дзякуй!
код 0445110276

манро
вось што мне ўдалося знайсці:
тэст дастаўкі 2
Аб / МІН: 2000
1350 Бар
Time:4
Аб / МІН:6
1 Injector test flow 13,8 14,4 dc
0 445 110 276 CR/IPL17/ZEREK20S Alfa - Fiat
у асноўным тут гаворыцца, што ў 1350 бар, прэс з не дакладным часам інжэктар ўпырску выбівае ад 13,8 да 14,4 dc дызельнага паліва, або, калі заўгодна, ад 138 да 144mm3....
калі хочаце савет, вазьміце 4 фарсункі ад pompista ты паставіць 4 фарсункі на стэнд ўсталявалі tinj ў 1000 мікрасекунд і глядзець у 1350 бар як дызель патушыць да 2000 абаротаў у хвіліну...

project
А мне давядзецца туды вярнуцца! Чорт! Я думаю, што Гэты тэст, што вы альбо фіксаваны час, каб зразумець якасць для вас!

манро
дакладна..можа быць нават iq з інжэктара цалкам адкрыты фіксаванай...хто ведае...вядома pompista, пазнаюць у адваротным выпадку не могуць tararteli правільна...я памятаю, што некаторы час таму мой сябар pompista толькі змена spessoraggi і падніміце іголкі распыляльніка на фарсункі denso,у якой мы не маглі знайсці фарсунак фарсіраваных,удалося ўпырснуць 30% больш на лаўцы...потым для ўстаноўкі ў аўтамабіль ecu ўмяшалася далей шпіён аўтамабіля ў рэжыме recovery...у рэшце рэшт, мы вырашыў, паставіўшы дадатковы модуль самаробных на ціск ў рампы...
для запісу быў toyota land cruiser 100 4.5 v8 turbo diesel....монстар-машына..

project
Я сумняваюся, што ён дасць мне руку! У любым выпадку! Навошта ісці ў recorevy?
З гэтым змяненнем у тэорыі эбу не павінен заўважыць нічога!

манро
ад таго, што я зразумеў, я разам з маім сябрам pompista, што denso маюць спецыяльны алгарытм вылічэнні, каб праверыць, знос фарсунак у залежнасці ад часу ўпырску выкарыстоўваецца і ціску..., што адбываецца па нас..з таўшчынёй зробленыя на инжекторах толькі ecu адкрываючы тыя ж тут крыецца падзенне ціску ў паліўнай рампы, адпаведна, эбу бачыць гэта як адзін "быў" фарсунак, таму што яна падае ціск павінен трымаць адкрыты дом, каб больш часу інжэктар для innietare, як павінен быў, але, відавочна, прымаючы больш час адкрыцця фарсункі, то эбу або з яе разлікаў і, адпаведна, актыўнай і limp home mode...на самай справе ўсё вяртаецца ў стандарт устанаўлівае прызначэнне дадатковы модуль, які inganava ecu на рэальнага ціску ў рампы..

Errecinque
вось што мне ўдалося знайсці:
тэст дастаўкі 2
Аб / МІН: 2000
1350 Бар
Time:4
Аб / МІН:6
1 Injector test flow 13,8 14,4 dc
0 445 110 276 CR/IPL17/ZEREK20S Alfa - Fiat
у асноўным тут гаворыцца, што ў 1350 бар, прэс з не дакладным часам інжэктар ўпырску выбівае ад 13,8 да 14,4 dc дызельнага паліва, або, калі заўгодна, ад 138 да 144mm3....
калі хочаце савет, вазьміце 4 фарсункі ад pompista ты паставіць 4 фарсункі на стэнд ўсталявалі tinj ў 1000 мікрасекунд і глядзець у 1350 бар як дызель патушыць да 2000 абаротаў у хвіліну...

14.4 dc = 14400 мм3.

манро
1 см куб = 10mm3

Errecinque
1 см куб = 10mm3

Няма, 1 см 3 складае 1000 мм 3

манро
Няма, 1 см 3 складае 1000 мм 3

project

project

манро

project

манро

project

project

манро

манро

манро

манро

project

манро

манро

Errecinque

project

манро

project

манро

project

манро

project

project

frenk85

project

project

манро

project

project

project
Я вывучаў трохі рэч, але мне не вельмі! Для ціскаў, што мне не хапае я спрабаваў знайсці разлікі, але без поспеху, адзіны спосаб, які будзе бліжэй і падзяліць час, напрыклад, у 1600 бар я 800 us для ін'екцый 60 мм3 (лічбы наўздагад), каб знайсці час для таго, каб надаць заўсёды 60mm3, аднак, да 800 бар, а затым у сярэдзіне ціску дзеліцца на 2 часу з 1600 бар!
Так я да яго падыходжу, але я не лічу сябе з часам, што ў мяне ў табліцы і ў любым выпадку ў мяне больш часу, чым іншыя фарсункі і не павінна быць так!

манро
каб быць пераборлівыя з 142 месца з 145, вы маглі б прадбачыць трохі, праўда?

для таго, каб прадбачыць, ін'екцыі і быць "ўпэўненыя, цэнтраваць" нумар чапля на поршань або, па меншай меры, яго наваколлі, трэба выбраць фарсункі з кутом распылення менш...es...на месцы з 142-й 138° маюць "з міні-спрэй" менш, чым папярэднічалі ін'екцыі, каб пазбегнуць ўпырску паліва на сценках цыліндраў....

манро
на практыцы нуль градусаў спрэй ідэальна перпендыкулярна да цэнтра поршня ў вмт або ў любое іншае становішча..

манро
калі браць у разгляд рухавік з інжэктар, усталяваны цэнтралізавана ў галаве, як, напрыклад, кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 16-20....
лагічна cheil гаворка змяняецца з рухавікоў, абсталяваных фарсункі устаноўлены з розных бакоў у галаве, як, напрыклад, jtd 8v...
у гэтым нават spray ў 0° кут фарсункі вызначае кут спрэй фінал..

gabrielikkiu