КПК

Перегляд Повної Версії : проблема bmw 330 xd

manu90
Привіт всім, у мене проблема з bmw 330 xd e91 тип двигуна M57 306d3 170квт. Машина вимикається раптово на 1500 не може вийти, не помилка. Тиск палива, як низької та високої чудово, датчик обертів новий, регулятор тиску новий, навіть інжектор новий, який був зламаний. Я перевірив з допомогою осцилографа сигнали з датчика обертів, фази, форсунок, і всі вони регулярні. При вимиканні двигуна діагностика залишається активною, я використовував як bosch, які texa, але не виявляють ніяких помилок. Дефект робить так, що ви піднімаєтеся обертів плану, якщо він тоне в проводці акселератора, близько 1500 гасне. Якісь ідеї?

manuel91
Від'єднайте роз'єм датчик витрати повітря і подивитися, якщо ви, вимикається ще

манро
дефект калібрування регулятора тиску на rail ecu або регулятор пішов...

159sportwagon
Буде так само, проблема в ебу . Я в останній тиждень у мене ж проблема з Ford focus 1.6 tdci. Був на програмне забезпечення маршрут Ecu.

manu90
Від'єднайте роз'єм датчик витрати повітря і подивитися, якщо ви, вимикається ще

Вимикається однаково, навіть з egr закритий

manu90
дефект калібрування регулятора тиску на rail ecu або регулятор пішов...

Регулятор новий, працює відмінно. Регулятор старий був зусиль, починаючи, що він заблокований

overbooster
Ви бачили, якщо ви можете зробити, пристосування, для того щоб написати новий? Вимикається, б'ючи трохи?

michele30
Привіт, кажу, фігня, але інжектор, який був зламаний, зробив наждаку?
Якщо ви будете контролювати все, система впорскування, насос високого і низького тиску, я випадково на x3 і залишки приносили дефект схожий.

манро
Регулятор новий, працює відмінно. Регулятор старий був зусиль, починаючи, що він заблокований
регулятор новий йде адаптовані в ecu через діагностику...

manu90
Привіт, кажу, фігня, але інжектор, який був зламаний, зробив наждаку?
Якщо ви будете контролювати все, система впорскування, насос високого і низького тиску, я випадково на x3 і залишки приносили дефект схожий.

Інжектор пішов короткого замикання, який не був зіпсований механічно

manu90
регулятор новий йде адаптовані в ecu через діагностику...

манро

manu90

манро

manu90

Alfiuccio

manu90

манро

Alfiuccio
спробуйте tecnomotor як діагноз на bmw я знаю, майже завжди захищали добре.....

manu90

manu90
спробуйте tecnomotor як діагноз на bmw я знаю, майже завжди захищали добре.....

Ми намагалися з діагнозом bosch, texa, marelli, гутмана (повний скидання регулятор тиску і багато інші налаштування порівняно з іншими), і тепер навіть з офіційного інструменту

tecnoracing
Доброго дня, Перепрошую, що втручаюся, я перевірив проводи, які йдуть до датчика тиску r на задній стороні флейти, ламаються часто, навіть якщо дивитися на них, здається, хороші, і я зламаною всередині

manu90
Доброго дня, Перепрошую, що втручаюся, я перевірив проводи, які йдуть до датчика тиску r на задній стороні флейти, ламаються часто, навіть якщо дивитися на них, здається, хороші, і я зламаною всередині

Якщо б це був обрив проводу має дати збій живлення або неправильний сигнал, а в діагнозі все ок, тиск досконалі

tecnoracing
мені траплялося кілька разів, і в діагнозі не було помилки, тільки один раз я знайшов тиску в рампі

tecnoracing
спробуйте рухатися в той час як на мотоциклі

manu90
спробуйте рухатися в той час як на мотоциклі

Я перевірив, і спадкоємність є, навіть з осцилографом атакований, сигнал є завжди

tecnoracing
який сигнал на датчик тиску в рампі, не знаходиш сигнал між харчуванням повернення, що з 05 на пульт включений і змінюється в залежності від тиску масла segnrale знайти на регулятор тиску не в датчику