Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : праблема bmw 330 xd

manu90
Прывітанне ўсім, у мяне праблема з bmw 330 xd e91 тып рухавіка M57 306d3 170квт. Машына выключаецца раптам на 1500 не можа выйсці, не памылка. Ціск паліва, як нізкае, што высокае-гэта выдатна, датчык абаротаў-гэта новы, рэгулятар ціску новы, нават інжэктар новы, які быў зламаны. Я праверыў з осциллографом сігналы з датчыка абаротаў, фаз, фарсунак і ўсе яны рэгулярныя. Калі выключаецца рухавік, дыягназ застаецца актыўнай, я выкарыстаў як bosch, што texa, але не выяўляюць ніякіх памылак. Недахоп яго назад, так што ен набірае абароты план, калі ен тоне ў праводцы акселератара, каля 1500 згасае. Якія-небудзь ідэі?

manuel91
Адлучыце раздым датчык выдатку паветра і паглядзець, калі вы, выключаецца яшчэ

манро
дэфект каліброўкі рэгулятар ціску на рэйку ў ecu або рэгулятар пайшоў...

159sportwagon
Будзе так жа, праблема ў эбу . Я ў апошні тыдзень у мяне ж праблема з Ford focus 1.6 tdci. Было забеспячэнне маршруце Ecu.

manu90
Адлучыце раздым датчык выдатку паветра і паглядзець, калі вы, выключаецца яшчэ

Выключаецца не менш, нават з egr зачынены

manu90
дэфект каліброўкі рэгулятар ціску на рэйку ў ecu або рэгулятар пайшоў...

Рэгулятар новы, выдатна працуе. З дапамогай рэгулятара старое было цяжка з'ехаць, што ен заблакаваны

overbooster
Вы бачылі, калі вы можаце зрабіць прыстасаванне, для таго, каб напісаць новы? Выключаецца, збіваючы трохі?

michele30
Прывітанне, кажу, бздура, але інжэктар, які быў зламаны зрабіў мянташкі?
Калі правяраць усе, сістэма ўпырску, помпа высокага і нізкага ціску, я выпадкова на x3 і рэшткі ўваходзілі ў дэфект падобны.

манро
Рэгулятар новы, выдатна працуе. З дапамогай рэгулятара старое было цяжка з'ехаць, што ен заблакаваны
рэгулятар новы ідзе адаптаваная ў ecu праз дыягностыку...

manu90
Прывітанне, кажу, бздура, але інжэктар, які быў зламаны зрабіў мянташкі?
Калі правяраць усе, сістэма ўпырску, помпа высокага і нізкага ціску, я выпадкова на x3 і рэшткі ўваходзілі ў дэфект падобны.

Інжэктара пайшлі кароткага замыкання не быў сапсаваны механічна

manu90
рэгулятар новы ідзе адаптаваная ў ecu праз дыягностыку...

З дыягназам bosch, texa і марелли не прымушае мяне рабіць адаптацыю

манро
вам трэба inpa хоць я сумняваюся, твар у адваротным выпадку sw і tool ori bmw...
мяне на 320d у bmw яны зрабілі мяне х 3 разы ніжэй, кадоўка не было ніколі добра, з арыгінальны інструмент іх...у чацверты раз, і, павінен прыйсці інжынер bmw не ведаю, дзе, што атрымалася...
усе гэта, каб сказаць, што bmw трымаюць першачарговае ўвагу адаптацыі рэгулятара ў ecu, і есць канкрэтныя крокі, што гэта не проста зрабіць, нават для іх...

manu90
вам трэба inpa хоць я сумняваюся, твар у адваротным выпадку sw і tool ori bmw...
мяне на 320d у bmw яны зрабілі мяне х 3 разы ніжэй, кадоўка не было ніколі добра, з арыгінальны інструмент іх...у чацверты раз, і, павінен прыйсці інжынер bmw не ведаю, дзе, што атрымалася...
усе гэта, каб сказаць, што bmw трымаюць першачарговае ўвагу адаптацыі рэгулятара ў ecu, і есць канкрэтныя крокі, што гэта не проста зрабіць, нават для іх...
Тое, што пацешна, што калі б кадыроўку я павінен "працаваць" дрэнна, у тым сэнсе, што працэнт працы павінны адпавядаць розным ціскам ці я памыляюся?

манро
ты бачыш толькі працэнт адкрыцця рэгулятара і ціску ў рампы на карту мэты з дапамогай дыягностыкі, але калі рэгулятар з каліброўкі ecu кіруе 19% pwm ен, магчыма, адкрывае больш або менш...гэта, вы не можаце бачыць яго, таму што талерантнасць адходаў, працэнт адкрыцця/закрыцця шім і мінімальны, але ўсе ж значна ўплывае на ціск, мэта...дарэчы, ты атрымаць дастаткова, нават менш, чым 50 бар выгібу ціску ў рампы, каб стварыць праблемы..

manu90
ты бачыш толькі працэнт адкрыцця рэгулятара і ціску ў рампы на карту мэты з дапамогай дыягностыкі, але калі рэгулятар з каліброўкі ecu кіруе 19% pwm ен, магчыма, адкрывае больш або менш...гэта, вы не можаце бачыць яго, таму што талерантнасць адходаў, працэнт адкрыцця/закрыцця шім і мінімальны, але ўсе ж значна ўплывае на ціск, мэта...дарэчы, ты атрымаць дастаткова, нават менш, чым 50 бар выгібу ціску ў рампы, каб стварыць праблемы..
Ціск obbiettiva супадае з вымеранай, і змяняюць некалькі адзінак, пры выключэнні ціск каля 390 бар

Alfiuccio
На стрэл....кадоўкі фарсункі, яны ў парадку? Ты змог закадаваць новы?

manu90
На стрэл....кадоўкі фарсункі, яны ў парадку? Ты змог закадаваць новы?

Сісі кадаваньне на месцы

манро
кадоўкі рэгулятар праблема, іх па мне..

Alfiuccio
паспрабуйце tecnomotor як дыягназ на bmw я ведаю, амаль заўседы абараняў добра.....

manu90
кадоўкі рэгулятар праблема, іх па мне..

Мы прывезлі машыну ў дылерскі цэнтр, ўшчыльнення 2 дні, але без вынікаў, рабілі кадаваньне і скід на зыходную і выкарыстоўваецца, што я знайшоў, але дэфект застаецца. Я сказаў, што не ведаў прычыны і не было ніколі.. я сказаў, што працягваць спробы...

manu90
паспрабуйце tecnomotor як дыягназ на bmw я ведаю, амаль заўседы абараняў добра.....

Мы спрабавалі дыягностыкі фірмы bosch, texa, marelli, гутман (у скіду рэгулятара ціску і многіх іншых параметраў, чым у іншых), і цяпер таксама з дапамогай інструмента " афіцыйны

tecnoracing
Добры дзень, Прабачце мяне, я ўмяшання, праверылі усе правады, якія ідуць да датчыка ціску рай на задняй баку флейты ламаюцца часцей, хоць, гледзячы на іх, здаецца, добрыя, і я зламанай ўнутры

manu90
Добры дзень, Прабачце мяне, я ўмяшання, праверылі усе правады, якія ідуць да датчыка ціску рай на задняй баку флейты ламаюцца часцей, хоць, гледзячы на іх, здаецца, добрыя, і я зламанай ўнутры

Калі б гэта быў абрыў правады павінны даць збой харчавання або сігналу, няправільна, аднак у дыягназе усе ок, ціск ідэальна падыходзяць

tecnoracing
мне і давялося некалькі разоў, і ў дыягностыцы не было памылак, толькі раз, я выявіў, ціску ў рампы

tecnoracing
паспрабуйце іх хоць і на матацыкле

manu90
паспрабуйце іх хоць і на матацыкле

Я праверыў, і пераемнасць есць, нават з асцылограф напалі, сігнал есць заўседы

tecnoracing
які сігнал на датчыку ціску ў рампы не знаходзіцеся сігнал знаходзіцеся харчавання, вяртанне, што 05v ў рамках гарыць і змяняецца ў залежнасці ад ціску ol segnrale знаходзіцца на рэгулятары ціску не ў датчыку