Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Blue&me fiat 500 '14

ciccio84
Прывітанне сябры, сення я ўступіла Fiat 500 у майстэрні,кліент паведамляе мне, што аўтамабіль з-за ўдару спераду прыйшлося мяняць прыборную панэль.У змяніць яго сабралі прыборнай панэлі з кнопак на рулі,уваход aux/usb,blue&me, дзе на гэтым аўтамабілі не былі ўсталяваныя раней.
Цяпер кліент скардзіцца, што каманды на руль для аўтамагнітолы працуюць правільна, але іншыя кнопкі, як голас і адказ па тэлефоне не працуюць.Я спрабаваў зрабіць дыягностыку ў сістэме convergence але гэта не робіць мяне лепей увайсці.Я праверыў-пад прыборнай панэлі з боку пасажыра есць блок кіравання, чорнага колеру, з дзяржальняй сіняга і лічу, што гэта convergence гэтага аўтамабіля.Я хацеў спытаць, калі хто ведае, то гэтага аўтамабіля convergence за сабой дзверы і на прыборнай панэлі з боку пасажыра, таму што памятаю, што ў мадэлях '07 насіў на спіне, і калі ў вас схему падлучэння для сістэмы blue&me гэтага аўтамабіля, дзе я магу праверыць усе злучэнні і іх харчавання.

giuseppe89
Прывітанне ciccio84, у прыватнасці, не памятаю, 500, дзе яго датычыцца,як правіла, аднак, на многіх аўтамабілях усталеўваецца ў перчаточный скрыню справа, дзе ў выпадку яго адсутнасці складаюцца дакументы...што тычыцца электрычнай схемы паспрабуйце пашукаць у elearn такі аўтамабіль

ciccio84
Прывітанне ciccio84, у прыватнасці, не памятаю, 500, дзе яго датычыцца,як правіла, аднак, на многіх аўтамабілях усталеўваецца ў перчаточный скрыню справа, дзе ў выпадку яго адсутнасці складаюцца дакументы...што тычыцца электрычнай схемы паспрабуйце пашукаць у elearn такі аўтамабіль

Дзе я магу яго знайсці Giuseppe89 ў elearn, што я магу служыць вам?прабачце, але вы мала, што яны складзены ў пісьмовай форме!

todos
Прывітанне, я думаю, што трэба наладзіць для цела тып каманды, што і год, устаноўленыя на аўтамабіль, так як да гэтага не было серыі...

giuseppe89
Што тычыцца elearn пошук у інтэрнэце

project
На convergence усталяваны з боку пасажыра пад багажнік з'яўляецца гэтай скрыначкі-чорны, аднак, не ўсе роўныя, некаторыя маюць толькі usb і іншых usb і гучнай сувязі, калі не заўседы, ен nn можа працаваць!

BlackFog
Трэба наладзіць цела, так як аўтамабіль не насіў серыі

ciccio84
Хлопцы, хто-небудзь здолее атрымаць схему гэтай ўстаноўкі я не змог знайсці так і не ўдалося атрымаць нават elearn гэтага аўтамабіля!Хто-то можа мне дапамагчы?

Андрэй
Як правіла, блок кіравання, што citavi замяніць, толькі пасля зняцце батарэі.Знайдзіце на аднаўленне

BlackFog
Як правіла, блок кіравання, што citavi замяніць, толькі пасля зняцце батарэі.Знайдзіце на аднаўленне
Варта замяніць, нават пасля адключэння акумулятара? Ты ўпэўнены?

Андрэй
Не заўседы, але гэта здарылася

ciccio84
Мне не здаецца, што пасля зняцце акумулятара, вам трэба замяніць!
Для блока кіравання сістэмай blue&me Fiat выпускае абнаўлення спампаваць на дыскету, а затым ўставіць у аўто, каб абнавіць.
Гаворкі, што я пачаў было, што аўтамабіль пасля аварыі і замены ўсей прыборнай панэлі, дадалі кнопак на рулі, і blue&me,пасля чаго аўтамабіль увайшоў у маю майстэрню, таму што не працавалі электрычныя люстэркі,сіні&me і a/c.
Пасля ўсіх выпрабаванняў, якія я зрабіў, я выявіў, што перегорел засцерагальнік на боды, якія падсілкоўвалі усе, што не працуе.
Шкада, што не ўдалося аднавіць схему, таму што, напэўна, зрабіў бы больш хутка мае рашэнні!

BlackFog
... Бывае, галоўнае, што вы вырашылі �