КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Кіраўніцтва для ўключэння REV-LIMITER на edc15

project
Прывітанне, хлопцы, для тых, хто хоча весела правесці час у sentir зрабіць поп-поп-edc15 тут я растлумачу, як гэта зрабіць!
Тады першае, што вы павінны вырашыць, колькі раўндаў вы хочаце ўпусціць rev-limiter, выкажам здагадку, вы вырашылі ўсталяваць яго ў 4000 абаротаў у хвіліну.
добра, цяпер вы павінны ўзяць карту на абмежавальнік крутоўнага моманту ў 2D і прыняць пандус прыліп адразу перад паваротам абмежавальніка, гэтая рампа ўяўляе сабой вось Y карты і я RPM.
цяпер, выяўленых 4000 аб / мін на гэтай рампы (у выпадку, калі ў рампы не прысутнічаюць абароты, якія вы выбралі ў пачатку, не праблема, вазьміце першае значэнне, якое набліжае нас, напрыклад, калі б там быў 3800 і 4200 прымеце 3800 і вы умацуйце 4000)
аднойчы знойдзеныя, гэтыя 4000 rpm вазьміце BP наступны і ўстаноўлены 10,15,20 абаротаў больш абаротаў, якія вы абралі, так як, напрыклад, было 4000 ВР далей мы ўсталявалі 4010 або 4015 або 4020, улічваючы, што больш ен расце павольней будзе rev-limiter.
пасля гэтага вы вернецеся на табліцы і значэння ў табліцы, пасля 4000 абарачэнняў вы ўсталюеце ўсе на 0.

frenk85
Есць яшчэ і іншы метад,знайсці абмежавальнік абаротаў, і ўсталяваць яго на 4000.

project
я асабіста не riuscuito знайсці яго, то толькі з абмежавальнікам я спрабаваў зрабіць гэта на 1.3 mjet, але эфект мне не падабаецца, так будзе нашмат лепш!

Andrea1
на edc15, не ведаю, але на 1.3 mjet проста адзін біт, каб атрымаць добры эфект. У роўных разраду мае вялікага значэння колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца і павароты абраныя.. на 1.3 выпрабаванне на 4500 або 4800

frenk85
Я з edc15 я знайшоў абмежавальнік абаротаў,дзякуючы карыстачу вельмі добры форум, і вынік мне спадабаўся,можа быць нават, што я не здолеў усталяваць абмежавальнік крутоўнага моманту Heeeee!!!

frenk85
Я буду прытрымлівацца крок за крокам кіраўніцтва,так я магу зразумець адрозненні.

project
андрэй л, я паставіў 4500 і ўсе роўна машына мае карту дастаткова зарада, але эфект мне не вельмі падабаецца, толькі з бітам я хачу паспрабаваць з абмежавальнікам нават на 1.3 і паглядзець, калі будзе лепш.

frenk добры, паспрабуйце яго і дайце нам ведаць розніцу.

nimex
прывітанне, хлопцы, я на edc15 я метад revlimiter вельмі прыгожа, не звычайна revlimiter ў папкорн, як іх называюць на практыцы, я думаю, што некаторыя ўжо ведаюць гэта зрабіць, падніміце да апошняга байта лім.пара (апошнія 3 біта mettele роўныя), і на картах дызельнага паліва,апошняя радок у верхняй яго трэба прывесці да нуля ўсю радок, але бывае, у некаторых edc15 тыпу на puntojtd, што гэты радок варта зараджаць дызельнага паліва да канца. У выніку абмежавальнік сухі, як на бензін!!!

на 1.3 mjet, што біт мяняцца побач з дызельнага паліва

я забыўся самае галоўнае, на edc15 вы павінны падняць нават карту педалі апошнюю радок зверху, калі няма v нас прыходзіць у 5200giri