Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Кадоўкі фарсунак BMW E91 320d 177 л. с.

Alfiuccio
Вітаю ўсіх, я ўяўляю вам маю праблему на bmw e91 320d 177 л. с. затым ecu edc17cp02 абмен рухавік для ўзлому (N47d20A) з рухавіком comprarto выкарыстоўваецца ў знос N47d20C.....усе ідзе гладка, пакуль калі я іду, каб зрабіць кадаваньне фарсунак.....Я спрабаваў усталяваць тыя, што і стары рухавік, але на тое, купіў фарсункі не хочуць выходзіць.....Я спрабаваў розныя дыягназы, але аперацыя не ўдалася....з самага пачатку, як памылкі пры запуску ў мяне есць 4 фарсункі (ўключэнне 1-2-3-4-цил) і інтэлектуальны датчык.....ціск падымаецца, але не хапае часу....можа быць памылка маецца, што не дазваляе кадаваць? то есць адсутнасць dtc для правядзення кадавання? дзіўна, але, верагодна,....што вы думаеце пра гэта?
Дзякуй усім

michele30
Хачу кінуць іх, але фарсункі яны такія ж, як код bosch?
З якім дыягназам вы зрабілі іх?

Alfiuccio
няма, як коды розныя, і змяняюцца таксама, як і мадэль, вядома, абодва bosch.....у n47d20c і тып рухавіка, наступны за n47d20a.....я спрабаваў з texa-tecnomotor-delphi

sportknight

Alfiuccio
Той таксама думаў, што я...але з клонамі я не хачу рызыкаваць, сення раніцай я спрабаваў з delphi, і я страціў непасрэдна кадаваньне на 1 цил.....з дапамогай tecnomotor я ўвеў стары нумар інжэктара....затым tecnomotor таму кадавання, але не новых фарсунак....кантакт у дапамогу marelli і мне кажуць, што гэтыя фарсункі не сумяшчальныя з маім ecu таму нават не ў bmw, а можна зрабіць кадоўкі (дзіўна)....Мой пытанне : размяшчаючы telecaricamento вырашыць праблему? я не ведаў адказу....

carlo abarth
дыягностыка сацыяльна робіць!!!

Alfiuccio
- Карла, я спрабаваў з удзельнікам, але не дазваляе мне кадаваньне новых фарсунак....абнаўленне 148 апошні....magar будзе", як кажуць, magneti marelli, што не можаце зрабіць кадоўкі x сумяшчальнасць inietori-ecu.....booooo

ugoboss
я не зразумеў адну рэч, калі ў вас ўстаноўлены старыя фарсункі (таму тыя рухавіка, якія вы выдалілі з аўтамабіля) у новы, узяў пад знос, і выкарыстоўвайце стары блок кіравання, які ў вас есць на коды, вы іх ужо ў эбу, ці вы паставілі на блок кіравання, новы рухавік, узяў пад знос, у гэтым выпадку я проста не ведаю, што прымае іх, ты зрабіў scodifica?

Alfiuccio
Уга не я ўсталяваў старыя фарсункі, на рухавіку новыя фарсункі не выходзяць, таму ў мяне есць мой эбу з фарсунак рухавіка з маркіроўкай апошняй....У tecnomotor я пацвярджаю, што кадоўку вы можаце зрабіць са сваім інструментам, на самай справе пасля таго, як страціў кадавання першай фарсункі (з-за delphi) перакадаваць з сацыяльна увеўшы код папярэдняга (тое, што было раней).....тут я зразумеў, што партнер робіць кадоўкі, але не новых фарсунак....

ugoboss
ок, цяпер я зразумеў, у дадзеным выпадку гэта проста не сумяшчальнасць паміж инжекторами і блокам кіравання, не адной сям'і, і эбу не прымае іх, трэба было ўзяць блок кіравання на новы рухавік і scodificarla .

sportknight
калі не робіць-не сумяшчальныя

Alfiuccio
На самай справе таксама думаў, што я...я, клапоцячыся, каб выйсці на гэтыя праклятыя фарсунак x ўсталюеце на месца тыя, што і стары рухавік.....

legendaryslave
Вы вылучаецца инжекторами n47c

Alfiuccio
вы, вядома, усе 4...я не магу сабраць іх.....двух я паклаў іх па-за

Alfiuccio
Праблема вырашана ўсталеўцы старых фарсунак...дзякую ўсіх вас за ваша супрацоўніцтва...