Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : suzuki jimny 1.5 ddis 63 квт 86 лс эбу delphi dcm 1.2 HW R0410B038B 81230D

Марые SJ
Прывітанне ўсім я ўладальнік suzuky jimny 1.5 ddis 2006 года з эбу delphi DCM 1.2 , ператварыўшы яго ў інтэрнэце, я бачыў kess V2 клон з пратаколамі для таго, каб чытаць і пісаць эбу майго jimny, я хацеў спытаць, калі ласка, гэта: хто-небудзь з вас калі-небудзь зрабілі гэта блок кіравання ў паслядоўны з Kess V2 клон? цікава, гэта таму, што, павярнуўшыся ў сеткі, я знайшоў шмат супярэчлівых меркаванняў аб тым, як пісаць гэты блок, хто-то кажа, што можна зрабіць, толькі адкрыўшы яго.
дзякуй усім.

ugoboss
ты як з kess, як певень v53 (я гэта).

Марые SJ
Вялікі дзякуй за экспрэс-адказ! я быў трохі занепакоены, таму што мой былы калега па працы, некалькі гадоў таму яна зрабіла гэта з перапрызначыць (я думаю, прафесіянал) блок кіравання яго jimny "супадае з маім" але ён сказаў мне, што яму давялося пакінуць машыну, таму што для гэтага тыпу эбу мог зрабіць, толькі адкрыўшы яе, "правёў добры паказчык" , ваш адказ мне rinquora вельмі... калі б я быў у kess v2 праграмнага забеспячэння, каб кіраваць карты-гэта ў тым ліку я павінен купіць? так што я магу пачаць яму вывучыць гэтую сістэму, каб змены ў эбу..

Марые SJ

Andrea1
залежыць ад таго, дзе купляць і праграміст, але, як правіла, праграмнае забеспячэнне для рэдагавання зыходных файлаў, я ніколі не ў тым ліку.. Аднак вы можаце спампаваць іх досыць хутка, ад сеткі без праблем. Для таго, каб накіраваць вас на даследаванне даказвае ecm і winols

Марые SJ
дзякуй, Андрэй за інфармацыю, я прыступіў да пошуку.

guidotacco
э-э.....гэта не эбу лёгка пачаць,у драйвера з праграмы адсутнічаюць важныя карты, для таго, каб зрабіць добрую карту,то таксама залежыць з апаратнымі чытайце,калі не чытаць інтэрнэт і праграмнае забеспячэнне не распазнае....

Марые SJ
Дзякуй Guidotacco! павярнуўшыся ў сеткі, я знайшоў трохі інфармацыі аб тым, як перапрызначыць эбу dcm 1.2 на jimny , і я адчуваю сябе вельмі няўпэўнена аб тым, як дзейнічаць, чаму ён кажа, што ідзе пераназначаны на халодным рухавіку да 50 градусаў, у адваротным выпадку непрыемнасці, рызыка страціць кадаваньне фарсунак, рызыка страты кодаў иммобилайзера, вентылятары, якія пачынаюцца з рызыкай зніжэння напружання батарэі і паставіць пад пагрозу ecu ў запісе, на жаль, я не дасведчаны ў гэтым пытанні, "для гэтага я пастукаў у вашу дзверы, для таго, каб даведацца, і даведацца ад людзей, якія маюць вопыт", бачыў сумневы, якія я думаў, "я спадзяюся, што не сказаць osscenità" калі б мне давялося знайсці ecu ад сьметнік падобны на мой, але з кодам HW не ідэі, удалося нейкім чынам кланаваць эбу майго jimny? так што, калі я шкоду, у мяне ўжо есць блок кіравання гатовы для таго, каб аднавіць мой аўтамабіль?
яшчэ раз дзякуй усім за цярпенне, якое вы дэманструеце ў дапамогу.

Andrea1
па факце лісты з тэмпературай ніжэй за 60°C я чуў, я таксама, але на аўтамабілі renault і некаторыя адлучыць раздым вентылятара, але ў мяне няма вопыту на renault. Рэзервовае капіраванне вашага эбу арыгінальнай, я думаю, амаль абавязковым далі выкарыстоўваць, каб зрабіць вашыя "эксперыментаў", так што ў выпадку нешта пойдзе не так, калі вы можаце аднавіць ў школе. Калі вы хочаце купіць ecu, каб трымаць запасны павінен мець той жа нумар hw, а не нумар sw таксама калі не роўна можаш змяніць, піша свой файл.

Марые SJ
Яшчэ раз дзякуй, Андрэй, ты зрабіў мяне сітуацыя трохі ясней, нам будзе няшмат часу, перш чым я буду мець адпаведныя веды, каб пакласці рукі на ecu, і потым я іду наперад крок за крокам , я пачынаю шукаць ecu выкарыстоўваецца, хоць, я думаю, будзе цяжка, таму што ў jimny ddis з эбу delphi у руінах, іх мала, і ў той жа час пачаў вывучаць якой-небудзь праграмы.

Марые SJ
Калі хто-небудзь хоча пакінуць іншыя водгукі, як яна зрабіла гэта экю, я быў бы ўдзячны, тыпу з якой праграміст гэта зрабіў, у якім рэжыме ў вас напісана, цяжкасці, якія ўзнікаюць у чытаць і пісаць...
Яшчэ раз дзякуй усім за даступнасць.

guidotacco
fgtech ідзі ціха файлы ад 64 кб

Марые SJ
Дзякуй вялікі за інфармацыю Guidotacco

Марые SJ
Вось і я, нарэшце, у валоданні праграмнае забеспячэнне для перапрызначэння, і для kess v2, відаць, што яны яшчэ ў адкрытым моры, у разуменні кіравання карт, я зрабіў "дапамогу" лёгка зрабіць карту, мой сябар, з адключэннем EGR, націсніце, час ўпырску, карту педаль, турба, ціску ў рампы,абмежавальнік крутоўнага моманту,і карту дыму "я думаю", калі я не зразумеў... цяпер будзе месца файл врі і мод майго эбу, для таго, каб мець сваё меркаванне бачыў, што я хацеў бы зразумець, што ён зрабіў, дзякуй за цярпенне.

Марые SJ
Прабачце за падвойны пост, але я падумала, што гэта няправільны падзел, і я перапісаў паведамленне ў раздзеле files аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў-ecu дызель, дзякуй.