Прагляд Поўнай Версіі : egr off sprinter edc16c31
прывітанне ўсім, у мяне праблема з сістэмы рэцыркуляцыі ог у гэтай sprinter я зрабіў заключэнне ... але я, як заўседы, коды няспраўнасцяў, 2251 , быў пастаўлены таксама ліст , можа быць цэнтральны зроблена дрэнна ?
1012710127
Але код няспраўнасці паказвае на сістэмы рэцыркуляцыі ог?
вядома 2251 размяшчэнне, прывад рэцыркуляцыі выхлапных газаў
Бох мне даў іншы DTC, у любым выпадку, вы зрабілі гэта з якой-небудзь праграме або ад рукі? Я, на жаль, я не магу спампаваць для праверкі файла, але я ведаю, што толькі *******h працуе для гэтага сістэмы рэцыркуляцыі ог іншыя праграмы 0. У мяне рука дастаткова проста зрабіць.
я зрабіў гэта ўручную .. я зрабіў amche то паспрабуйце выдаліць толькі dtc для egr і пераробленая зашпілька, але ідзе ў recoveri
я не думаю, функцыі safe... аднак, магчыма, паглядзіць на абмеркаванне, хто-то больш дасведчаны, хто можа спампаваць файл. Я, на жаль, не будучы ў стане спампаваць не магу дапамагчы вам больш, чым шмат.
Я даў яму зірнуць на файл.. па мне рашэнне і няправільнае,
pero, я, шчыра кажучы, я перачытваў усе файлы ў 4-5 разоў, але я знаходжу здзіўленыя ўчасткі..
як я час я даю яму іншы паліроўкі, калі не вырашыце раней..
Прывітанне Scican, я не хачу паставіць пад сумнеў тое, што кажа Cinqueturbo (што ў параўнанні са мной гэта пачвара мудрасці), але я ў мяне есць амаль ідэнтычныя з egr off і раене дастанецца той, які вы закранулі, вы, толькі, што ты ў першым павароце вы пачалі 1 біт пасля і ў залежнасці ад таго, вы заўседы пачалася 1 біт пасля і вы скончыце з 1-біт (vista, 16 біт motorola), у вас месца адрасы, як гэта зроблена, мая, 18664A-186664 186684-18669E на жаль вы не ведаю, што сказаць, калі ен працуе, але калі хочаце, можаце паспрабаваць, што тычыцца dtc не разумею ў карце, я знайшоў толькі 2251 і не ў раене dtc, упэўненыя ці вы ў колькасці? і з тым, што ў вас дыягнаставаны?
вядома, я ўпэўнены, на нумар , мне пастаўлены дыягназ wurth
мне сказалі, што на гэты рухавік трэба паставіць новы клапан
Прывітанне scican, што памылка, я думаю, што адзіны, soluzone альбо замяніць клапан або максімальна выдаліць гэты DTC карту.
Што памылкі, звязаныя з датчыкам становішча клапана, і калі потенциометр ўнутры клапан быў зламаны таксама, выключаючы l EGR на карце, я думаю, што laspia ўключылася, тое ж самае. у любым выпадку, калі ласка, праверце, як сказаў сіска, калі вы прынялі крывыя добра, я зараз не магу праверыць, ці файл, сення ўвечары, калі я магу мы робім вочы, я таксама.
Прывітанне scican, што памылка, я думаю, што адзіны, soluzone альбо замяніць клапан або максімальна выдаліць гэты DTC карту.
Што памылкі, звязаныя з датчыкам становішча клапана, і калі потенциометр ўнутры клапан быў зламаны таксама, выключаючы l EGR на карце, я думаю, што laspia ўключылася, тое ж самае. у любым выпадку, калі ласка, праверце, як сказаў сіска, калі вы прынялі крывыя добра, я зараз не магу праверыць, ці файл, сення ўвечары, калі я магу мы робім вочы, я таксама.
Хлопцы, я з выявы ў раене EGR не я..
гэта для іх EDC16C31-32
я зрабіў гэта ўручную .. я зрабіў amche то паспрабуйце выдаліць толькі dtc для egr і пераробленая зашпілька, але ідзе ў recoveri
калі вы хочаце, пошты, нават мод з dtc скінутыя, што я хацеў бы зразумець, як не магу яе знайсці
вы спрабавалі загрузіць карту, як я апісаў, адрасы?
я ўсе яшчэ не магу бачыць ўкладанні
але колькі паведамленняў там хочуць ??
у раене edc16c31 і 32 я ведаю, і intremba ў ecu роўныя
гэта розны .... ну у любым выпадку, я паставіў новы клапан