КПК

Перегляд Повної Версії : шукаю оригінальний файл bmw 123d

frantik3
як випливає з назви, я шукаю оригінальний файл bmw 123d з вказаних номерів hw і sw

0281013776_1037395779

іскра
вибачте
ці номери розташовані на етикетці контейнера ecu ?

frantik3
ні, автомобіль отримав змінений файл і хочете зробити оригінальний

msport (exil77grande)
як випливає з назви, я шукаю оригінальний файл bmw 123d з вказаних номерів hw і sw

0281013776_1037395779

Перенести обговорення в розділ підходить,якщо у вас є терпіння, я можу вам мати файл орі використанні в якості порівняння з вашим mod і відновити файл ori-чому? як добре ви знаєте, не вдається знайти файл ori BMW, хоча з того ж номера hw і sw ідентичні.

frantik3
ок, чекаю з нетерпінням

msport (exil77grande)
14-10-2012, 12:17
ок, чекаю з нетерпінням

доброго дня,вибачте, але мені було бігти ваш запит,вам потрібно ще?
у разі в понеділок я бачу, якщо я можу розмістити файл,ви екранна даних ecu?

frantik3
ви мені потрібно ще тиждень я повинен переглянути машини

frantik3
novosti? для файлу

msport (exil77grande)
novosti? для файлу

тоді слухайте alien написав 2 779 фінал і починається з 553 і інші завжди з 553 з інших номерів і т.д. я думаю, що обидва вони гарні тільки для порівняння ne вимагаю одного випадково? я не бачу альтернативи.

frantik3
ок, для порівняння, andr? відмінно

msport (exil77grande)
ок, для порівняння, andr? відмінно

потрібно,в даний час закриті, завтра вранці, о 08:30 мело посилають і не тільки, можна я поставлю його в базі даних і вставити посилання тут.

msport (exil77grande)
17-10-2012, 09:58
будь ласка:

giarras
msport, ви завжди бездоганно!!! знаєш, я хочу сказати тобі, цей файл ? попросили в той же день, що ? попросили від нас, в інше місце, але ще досі ніхто не відповів, навіть одного і того ж користувача ? відповів лише, в цих випадках я міг би назвати безліч...це робить вам багато честі xch? крім того, створено форум, де c'? стільки участі, ti pigli завжди стурбовані, щоб допомогти всім, і ви робите це без інтересу.

frantik3
точно в будь-якому випадку спасибі і я буду знати,!!!!!!!!!!!!!

msport (exil77grande)
17-10-2012, 19:56
msport, ви завжди бездоганно!!! знаєш, я хочу сказати тобі, цей файл ? попросили в той же день, що ? попросили від нас, в інше місце, але ще досі ніхто не відповів, навіть одного і того ж користувача ? відповів лише, в цих випадках я міг би назвати безліч...це робить вам багато честі xch? крім того, створено форум, де c'? стільки участі, ti pigli завжди стурбовані, щоб допомогти всім, і ви робите це без інтересу.

ну сказав тобі це честь, враховуючи, що ви завжди перший, сідай в наявності,для форуму, заслуга не тільки моя, але інший адмін, що навіть якщо ви бачите його писати, незабаром слід за нами завжди, і працює для іншої точки зору на форумі, і то заслуга 3 осіб, наш альфредо, який створив форум, звичайно, тоді глазур на торті, ми заплуталися, я й admin і, нарешті, я не забуваю, всіх вас,в будь-якому випадку без gradasso я говорю серйозно, я прошу вибачення, тому що файл повинен бути тут як мінімум 2 дні тому тільки те, що вислизає від мене завжди