КПК

Перегляд Повної Версії : теплий старт гольф 4

франк-електричний
хлопці, привіт,
я почав з пако на affacciarmi в режим обробки ,мені потрібно зробити теплий старт двигуна гольф 4 1,9
у якій карті діяти на alienthech
дякую

overbooster

overbooster
P. s. це файли, гольф 5 на 4 nn л я цього ніколи не робив

франк-електричний
я міг би вказати точки на карті, спасибі

амінь
Точка на карті його знайти, прокручуючи в 2d, то ви визнаєте в повітрі, так і для гольф 4, 5

overbooster
я забив наприкінці і початку файлу rar є 2 карти

scinti
На ці автомобілі не завжди наважується змінити карту,надійне рішення-це заміна стартера привіт.

Alfiuccio
На сьогоднішній день я завжди вирішена карту....крім двох автомобілів, незважаючи на зміни, я повинен був змінити також електродвигун.....

alxcrs
Вибачте... тому що міняти стартер...? не знаю як на 5 але на 4 була саме проблема "карта" теплий старт!

Alfiuccio
ніхто не сказав змінювати стартер....тест карту, звичайно, вирішити.....

obd75
або замінити двигун, що батарея вирішить проблему, або краще бродить, насправді проблема зникає, тому що ми збільшуємо обороти при старті. з картою або модуль збільшенні упорскування на пуску і, як правило, є остаточним рішенням.

Alfiuccio
У більшості випадків я встановив карту.....sostiture електродвигун + посилена батарея вирішити лише на короткий час (особистий досвід) так що, як на мене, правильно було б спробувати мапу якщо я не повністю вирішити наділи на зміну електродвигуна....звичайно, ми повинні мати акумулятор effeciente....

walter_ie
Я думав, що проблема була не в двигун, а датчик температури, принаймні, на 5. Це відбувалося, тому що датчик не дозволяв до машини, щоб зробити стартер, якщо не складати об/хв електродвигуна, то хтось міняв двигун, щоб мати більше обертів при рушанні. Хоча, що я знаю, питання завжди було датчик, а потім на карту, а не мотори.

франк-електричний
хлопці, проблема вирішена, дякую за пораду

франк-електричний
у будь-якому випадку мити і мастило, не завадило б на скутері, як правило, я це роблю завжди

walter_ie
Але в кінці кінців ви вирішили карти? Або це скутер? Вибачте за питання, але я зробив це тому, що, якщо трапиться хтось з нас, ми в курсі

Alfiuccio
хлопці, проблема вирішена, дякую за пораду
Вирішена карту?

франк-електричний
з картою

мороз
з карти, вирішує ,в одному випадку після 20 днів мені довелося замінити двигун, але якщо тип був від 2-х років, що він почав мати проблеми і поглинало всі щітки для безперервних запусків довгі

BlackFog
Хлопці, давно я щось чув про вирішення цієї проблеми, так відрізняється від того, що ви процитували. Рішення було з допомогою реле, але я не пам'ятаю добре, до дрібниць, як вони проходили весь процес, і посилання. Хтось з вас щось знає?

Alfiuccio
так, я бачив, встановлені ці реле, але я думаю, що з картою ви робите на роботі більше чистою.....з реле (принаймні те, що я бачив) включіть запалення, якщо стартер відразу крутити мотор дуже швидко, і я думаю, що з часом йде у відставку....якщо почекаєш трохи краще.....

мороз
підтверджую, на карті, і робота чистіше і краще з плином часу

BlackFog
Сісі, я знаю, що від карти є набагато більш чистим і номери, але це було по дрібниці, якщо хтось знає, як проводиться процедура, і різні посилання.

Alfiuccio
Не знаю, як зробити посилання також тому, що я ніколи не був зацікавлений.....тільки повернення автомобіль, з реле, я дивлюся, і я буду знати

франк-електричний
зазвичай, якщо відносини, що, а гарячий мені помилковим, датчик температури, час від зроби приводу свічки розжарювання

cinqueturbo
зазвичай, якщо відносини, що, а гарячий мені помилковим, датчик температури, час від зроби приводу свічки розжарювання

Насправді ви йдете, щоб відшкодувати читання датчика температури води,
але це не привід свічки запалювання завести двигун краще
інтернет стратегія з холодного старту, побачив, що на мить у стадії стартера з модулем зміщується датчик темп.
і ми в карту, і тільки те, що ми робимо, або натисніть на карту, із гарячий старт "хто віддає перевагу копіювати то холодний, то гарячий"

BlackFog
Не знаю, як зробити посилання також тому, що я ніколи не був зацікавлений.....тільки повернення автомобіль, з реле, я дивлюся, і я буду знати
Спасибі 😃

ciccio84
Я схема реле, який передав мені друг, який працював у шкоді,де мені повідомили, що це зміна офіційний skoda.

sno74
Зміна реле керування перейти на ******** і бачиш, як він опір залежно від температури двигуна, але це займає реле з виходом 87 інтерфейс паралельно тільки в стадії запуску і обману на опір/температура двигуна...Чітко ви робите все картку або реле залежить від того, скільки хочете витратити клієнт.............

сиско
Сісі, я знаю, що від карти є набагато більш чистим і номери, але це було по дрібниці, якщо хтось знає, як проводиться процедура, і різні посилання.

ось кілька фотографій, обрізати de internet, як зробити посилання (вибачте, якщо ви не бачите добре, але ви розумієте, в рівній мірі)

cinqueturbo
Не розумію, навіщо возитися на завод, коли ви робите карту протягом двох хвилин, і та 100% ефективно.

франк-електричний
так, я зробив це один раз, а я на опель зафіра 2.2 2000 року