Прагляд Поўнай Версіі : цеплы старт гольф 4
хлопцы, прывітанне,
я пачаў з пака на affacciarmi ў рэжым апрацоўкі ,мне трэба зрабіць цеплы старт рухавіка, golf 4 1,9
які карце дзейнічаць на alienthech
дзякуй
P. s. гэта файлы гольф 5 на 4 nn l я ніколі не рабіў
я мог бы паказаць кропку на карце, дзякуй
Кропку на карце знайсці, пракручваючы ў 2d, то "распазнаваць" на лета", так і для гольф-4, 5
я забіў у канцы і пачатку ў файле rar есць 2 карты
На гэтыя аўтамабілі не заўседы вырашаецца змяніць карту,надзейнае рашэнне-гэта замена стартара прывітанне.
На сення ў мяне заўседы вырашана карту....акрамя двух аўтамабіляў, нягледзячы на змены, мне прыйшлося змяніць таксама электрарухавік.....
Прабачце... таму што змяняць стартар...? не ведаю як на 5 але на 4 быў праблемай карце цеплы старт!
ніхто не сказаў змяняць стартар....тэст карту, вядома, вырашыць.....
альбо замяніць рухавік, што батарэя вырашыць праблему, або лепш блукае, на самай справе праблема знікае, таму што мы павялічваем абароты пры старце. з картай або модуль павелічэнні ўпырску на пуску і, як правіла, з'яўляецца канчатковым рашэннем.
У большасці выпадкаў я ўсталяваў карту.....sostiture электрарухавік + батарэя ўзмоцненая вырашыць толькі на кароткі час (асабісты вопыт) так што, па мне, правільна было б паспрабаваць карту калі я не цалкам вырашыць надзелі на змяненне электрарухавіка....вядома, мы павінны мець акумулятар effeciente....
Я думаў, што праблема была не ў рухавік, а датчык тэмпературы, па меншай меры, на 5. Гэта адбывалася, таму што датчык не дазваляў да машыны, каб зрабіць стартар, калі не складаць аб/мін электрарухавіка, то хто-то замяніў рухавік, каб мець больш абаротаў пры крананні. Хоць, што я ведаю, пытанне заўседы быў датчык, а затым на карту, а не маторы.
хлопцы, праблема вырашана, дзякуй за параду
у любым выпадку мыць і змазку, не перашкаджала б на скутэры, як правіла, я гэта раблю заўседы
Але ў рэшце рэшт вы вырашылі карты? Ці гэта скутар? Прабачце за пытанне, але я зрабіў гэта таму, што, калі здарыцца хто-небудзь з нас, мы ў курсе
хлопцы, праблема вырашана, дзякуй за параду
Вырашана карту?
з карты, вырашае ,у адным выпадку пасля 20 дзен мне прыйшлося замяніць рухавік, але калі тып быў ад 2-х гадоў, што ен пачаў мець праблемы і паглынала ўсе шчоткі для бесперапынных запускаў доўгія
Хлопцы, даўно я што-то чуў пра рашэнне гэтай праблемы, так адрозніваецца ад таго, што вы працытавалі. Рашэнне было з дапамогай рэле, але я не памятаю добра, у падрабязнасцях, як яны праходзілі ўвесь працэс і спасылкі. Хто-небудзь з вас што-то ведае?
так, я бачыў, устаноўлены гэтыя рэле, але я думаю, што карту зрабіць працу больш чыстай.....з рэле (па крайняй меры тое, што бачыў я): павярніце ключ запальвання калі стартар адразу назад павярнуць стартар занадта хутка, і я думаю, што з цягам часу ідзе адразу на пенсію....калі вы чакаеце трохі лепш.....
пацвярджаю, карта і чыстая праца, і лепш з цягам часу
Сісі я ведаю, што карта-гэта значна больш чысты і выпраўлена, але гэта было з цікаўнасці, ці ведае хто-небудзь, як veiene афармлення працэдуры і розныя спасылкі.
Не ведаю, як рабіць спасылкі, таму што я не зацікаўлены.....толькі водступ аўтамабіль з рэле я гляджу, і вы ведаеце,
звычайна ен ставіць relais, а мне горача ілжывае тэмпературы датчык тэмпературы з-за працы свечак напальвання
звычайна ен ставіць relais, а мне горача ілжывае тэмпературы датчык тэмпературы з-за працы свечак напальвання
На самай справе вы ідзяце, каб зрушыць чытання датчыка тэмпературы вады,
але не і кіравання свечак предпускового падагрэву запусціць рухавік лепш
ўмешваецца стратэгіі стартара ў холаду бачыў, што на імгненне падчас пуску з модуля са зрушэннем датчык тэмп.
і мы на карту, і тое, што мы робім, мы ідзем на навобмацак карты гарачы старт "хто-то аддае перавагу скапіяваць то халодна на гэтай гарачай"
Не ведаю, як рабіць спасылкі, таму што я не зацікаўлены.....толькі водступ аўтамабіль з рэле я гляджу, і вы ведаеце,
Дзякуй �
Я схему рэле, якое перадаў мне адзін сябар, які працаваў у skoda,дзе я меў на ўвазе, што была мадыфікацыя афіцыйнага skoda.
Змяненне рэле кіраваным перайсці на ******** і паглядзець, колькі мае супраціў у залежнасці ад тэмпературы рухавіка, але патрабуецца рэле з выхаду 87а інтэрфейсу паралельна, толькі ў момант пуску рухавіка і падману на супраціў/тэмпература рухавіка...Дакладна вы ўсе робіце карту або рэле залежыць ад таго, колькі ен хоча выдаткаваць кліент.............
Сісі я ведаю, што карта-гэта значна больш чысты і выпраўлена, але гэта было з цікаўнасці, ці ведае хто-небудзь, як veiene афармлення працэдуры і розныя спасылкі.
вось пару фотаздымкаў, абрэзаць de internet, як зрабіць спасылкі, (прабачце, калі вы не бачыце добра, але вы разумееце, у роўнай ступені)
Я не разумею, чаму беспарадак на завод, калі вы карту ў дзве хвіліны, і на 100% эфектыўна..
вы гэта зрабілі адзін раз, а я на opel zafira, які 2.2 2000