КПК

Перегляд Повної Версії : Lancia Phedra 2.2 128cv Проблема шпигун після програмування.

walter_ie
Привіт, хлопці, сьогодні я написав Lancia Phedra 2006 року 2.2 128cv, я зробив вже кілька і у мене ніколи не було проблем, але це після запису мене горить трикутник і на бортовому комп'ютері виходить "несправності системи управління двигуном". Я думаю, що неправильно щось і тоді, мабуть, перепишу в грі. Приводити в рух і відразу ж знову спалахує лампа!! Я намагаюся, щоб видалити з діагностики, але нічого не йде. Вам ніколи не зрозуміти цю річ? Хто-небудь знає, що може бути успіх? Автомобіль добре і продуктивність не обмежені, так що я не думаю, що блок ecu, але індикатор фіксує!

ugoboss
привіт, але на діагностиці що помилка у вас?

walter_ie

мороз
у вас написано з ке інструментів або клон

todos
Хлопці, на деякі блоки управління, а також у читанні з файлу пам'яті eprom часто йде в блок, рішення, вийміть акумулятор, та й ладно, я рекомендую резервного блоку управління, але є проблеми........

walter_ie
Я написав з галло-клон, однак кажуть, що навіть з допомогою інструментів офіцерів, сталося.

Alfiuccio
зроблено з kess орі не проблема....це буде, можливо, "проблеми" та "теорія" наш друг todos

walter_ie
Чесно кажучи я вже кілька як Phedra, Peugeot, і це перший раз, коли мені трапляється цю проблему. Також тому, що автомобіль і йде, він просто горить, так що не думаю, що це справжній "блок"

Alfiuccio
ви пробували відключити акумулятор?

cinqueturbo
Кодування форсунок і ОК?

walter_ie
Я не дивився, кодування форсунок, однак проблема була вирішена, як я писав раніше, просто вийміть батарею на півгодини, а індикатор не знімає. Тепер я не знаю, яка була проблема, або тому що ми зробили так це ебу, справа в тому, що якщо вам трапиться, пам'ятайте, що є ця система.

Alfiuccio