Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Lancia Phedra 2.2 128cv Праблема шпіен пасля праграмавання.

walter_ie
Прывітанне, хлопцы, сення я напісаў Lancia Phedra 2006 года 2.2 128cv, я зрабіў ужо некалькі, і ў мяне ніколі не было праблем, але гэта пасля запісу мяне гарыць трохкутнік і на бартавым кампутары выходзіць "няспраўнасці сістэмы кіравання рухавіком". Я думаю, што няправільна што-то і тады, мабыць, перапішу ў крычы. Прыводзіць у рух і адразу ж зноў загараецца лямпа!! Я стараюся, каб выдаліць з дыягностыкі, але нічога не сыходзіць. Вам ніколі не зразумець гэтую рэч? Хто-небудзь ведае, што можа быць поспех? Аўтамабіль добра і прадукцыйнасць не абмежаваныя, так што я не думаю, што ў блок ecu, але індыкатар фіксуе!

ugoboss
прывітанне, але на дыягностыцы што памылка ў вас?

walter_ie

мароз
у вас напісана з цы інструментаў або клон

todos
Хлопцы, на некаторыя блокі кіравання, а таксама ў чытанні з файла памяці eprom часта ідзе ў блок, рашэнне, адлучыце акумулятар, і і добра, я рэкамендую рэзервовага блока кіравання, але ёсць праблемы........

walter_ie
Я напісаў з гала-клон, аднак кажуць, што нават з дапамогай інструментаў афіцэраў, здарылася.

Alfiuccio
зроблена з kess крычы не праблема....гэта будзе, магчыма, "праблемы", але "тэорыя" наш сябар todos

walter_ie
Шчыра кажучы, я ўжо некалькі як Phedra, Peugeot, і гэта першы раз, калі мне здараецца гэтую праблему. Таксама таму, што аўтамабіль і ідзе, ён проста гарыць, так што не думаю, што гэта сапраўдны "блок"

Alfiuccio
вы спрабавалі адключыць акумулятар?

cinqueturbo
Кадаваньне фарсунак і ОК?

walter_ie
Я не глядзеў, кадаваньне фарсунак, аднак праблема была вырашана, як я пісаў раней, проста выміце батарэю на паўгадзіны, а індыкатар не здымае. Цяпер я не ведаю, якая была праблема, ці таму што мы зрабілі так гэта эбу, справа ў тым, што калі вам здарыцца, памятаеце, што ёсць гэтая сістэма.

Alfiuccio