КПК

Перегляд Повної Версії : драйвер wish

ecuboost
11-10-2012, 18:20
привіт, хто-небудь знає, скажіть мені, cos'? драйвер wish, wish ? потрібний драйвер ? гід/водій, я шукав на форумі, але все приймають це як належне, cos'

манро
11-10-2012, 18:38
все залежить від того, ecu ви говорите, але, що s? я DW ? карту педаль cio? запит, який ви робите через ніжку на педаль акселератора cio? від цього ecu розуміє, що ви робите, і реагує відповідно ? карту, чи що ? "**** все"? все починається з вас, так і для edc16 карту ? x-осі:осі обертання; y положення педалі; вісь z або дескриптор назвіть його як хочете, нм є в...в той час як для edc15 ви Х об. / хв; Y-педаль; Z-мг-cycle або IQ cio? дизельне паливо потрібно, будуть і інші речі, щоб сказати, але ми очікуємо, що говорять, найбільш досвідчених...

magi1984
11-10-2012, 21:16
по-моєму, ти пояснив дуже добре. Приростами, що в dw відповідати обсягом замітки все інше

манро
11-10-2012, 21:56
я хотів би додати, що, торкаючись лише DW і відрегулювати обмежувачі і turbo, не торкаючись нічого іншого більшість автомобілів йдуть сильні, але що найкрасивіша ? що це ? зміна veeery вишуканою cio? вказуючи в DW до ecu, що ви хочете, скажімо, 70mg-цикл дизельного палива в місце, 55 золотих медалей(чисел)ecu працює зовсім з його алгоритм за замовчуванням, і ви з цим впоратися? всі розрахунки, щоб дати вам, ніж потрібно cio? практично не мають проблем, ніж, можливо, коли ми торкнемося тиску в магістралі rail і час впорскування....що, що, якщо він скаже: я знайду спосіб veeery чистої moddare...я кажу про edc16 групи vag існує обмежувач диму, як на edc15 я вважаю, що існує на edc16 (common rail), але nesuno я s? сказати більше і, як я вже казав в іншій tread всіх edc16 карти перетворення нм>iq, який повинен бути ключ "розблокувати" ці ecu від їх стеля ін'єкцій ? у 80mm3 тільки, що якщо ви попросите або вам кажуть, що не з'? нічого подібного, чому? може бути, не l? вони знають, або знають, але якщо вони тримають дуууже туго...

cicciogsr
12-10-2012, 01:20
у edc16 vag є два обмежувача gasalio віднесених до maf і map в edc16 cr c'? корекція лямбда для моделей, що мають .. зміна, як ви говорите ? врешті-решт, але якщо не разблокируете все ? марно потім кожен ecu має інший прибутку, не торкаючись в класичному стилі

манро
12-10-2012, 13:52
ви не дотримуюся..***** unque для edc16 vag обмежувачі є 2 але одне smoke limiter або карту), і інші, і обмежувач крутного моменту, ті, які ти говориш, я їх не знаю....насправді я хотів би бачити їх....і, перш за все, я хотів би зрозуміти, як втрутитися на карті перетворення нм>iq...

cicciogsr
12-10-2012, 14:51
у деяких vag edc16 є два lim диму, повідомили в maf, і інший map ... обмежувачі крутного моменту-це момент ... мапу перетворення на підставі того, що вам потрібно зробити пу? залишатися орі... може не мати бажаного ефекту, виберіть його, а потім завжди залежить від того, який автомобіль ми говоримо ... огляд, карту, що ви повинні вивчити і намагається зрозуміти, як ? було розроблено входить в оптичний роботи двигуна і як буде? управляється тільки cos? вам ключ до всього..

манро
12-10-2012, 15:06
ciccio не в образу: багато красивих слів, не сказати нічого...вона талант в цьому...
не могли б ви розмістити, якщо ви йдете один екран з ці обмежувачі maf-map??

cicciogsr
12-10-2012, 15:19
не я роблю, але я не звик, щоб дати переказують .. мені подобається думати і робити, думати.. ? дуже просто попросити один екран починає шукати там? що вам необхідно, переглядаючи карту... якщо потрібна допомога, то d? з задоволенням, якщо я бачу, прихильності людей... то в цій дискусії ви говорили, DW адрес не vag або інші ecu...

манро
12-10-2012, 15:21
добре, добре, привіт

ecuboost
12-10-2012, 15:24
але потім, на edc16 cr просто мод драйвер хочу і, при необхідності, розблокувати обмежувач?

манро
12-10-2012, 15:33
я кажу, ви, андреа? я впевнений, що це карта перетворення нм>iq в іншому випадку, як f? ecu повинні бути розраховані від DW, який працює в newtonmetro справа? у injection quantity для ін'єкцій? я вважаю, що ми повинні збільшити ногу на DW, якщо, наприклад, ми збільшуємо це 15% від "мета-прискорювач" поступово від 1% до 15% так само нам потрібно буде зробити на карту тільки що ? р? складно, практично...

E92_mpower
08-01-2013, 21:31
? те, що я шукаю, а я...

Найтвинг
09-01-2013, 21:29
але де знаходиться запис DW і з яким ім'ям?
Я спробував подивитися в список, але не можу знайти :(

манро
09-01-2013, 23:20
ecm на деякі водії називають "arrichimento прискорення"...буде дивитися завжди осей...але ці змінюються в залежності від того, якщо ви на edc15 або edc16...мені здається, що ви, також писав про це tread кілька постів назад....

Найтвинг
10-01-2013, 08:06
ecm на деякі водії називають "arrichimento прискорення"...буде дивитися завжди осей але ці...
змінюються в залежності від того, якщо ви на edc15 або edc16...мені здається, що ви, також писав про це tread кілька постів назад....

ви бачили в попередніх постах, і я шукав цю запис на ecm, але і " "збагачення прискорення" nn, я бачу слід:(
ебу ? один edc16c39 alfa 159 2.4 jtdm.

jared_poe
10-01-2013, 08:58
карти, які ви шукаєте ecm кличе:
Пара запитом при стандартних умовах (це для? мені здається, покрийте регенерації)
Запитуваний крутний момент під час прискорення
Пара запитом для функції спорту
Момент потрібно, щоб функція B спорт

franco75
10-01-2013, 09:18
В DW було б мапу педаль, як правило, в edc16 ? одна з перших карт. Карту перетворення нм iq я не у виробництво, збитки, так як перед sbloccherei обмежувачі IQ, як правило, ці, які ріжуть дизель. У моєї невеликий, досвід, я помітив, що VAG мають межу вище, ніж, наприклад, в Альфа без того, що будуть порушені обмежувачі IQ.

мегамозок
10-01-2013, 09:25
В DW було б мапу педаль, як правило, в edc16 ? одна з перших карт. Карту перетворення нм iq я не у виробництво, збитки, так як перед sbloccherei обмежувачі IQ, як правило, ці, які ріжуть дизель. У моєї невеликий, досвід, я помітив, що VAG мають межу вище, ніж, наприклад, в Альфа без того, що будуть порушені обмежувачі IQ.
Привіт Franco75 ви можете перерахувати, які ні обмежувачі, щоб розблокувати IQ, який, як правило, знаходяться на edc16?
Дякую

franco75
10-01-2013, 09:50
між тим, я виявив відмінностей між edc16c8 Альфа 140 к.с. Євро 3 та інші edc16c39 Audi або Bmw, тому не всі EDC16 рівні.
У цій Альфа-я знайшов 5 обмежувачі обмежувачі і, можливо, не всі, difficli знайти для кривих, але не неможливо.
Є ті, в залежності від температури, атмосферного тиску, оборотів і ще не пам'ятаю.
Ще знати, де ви повинні зрозуміти, як їх знайти.
Я використовую метод, який дозволяє відстежувати, з ECM diminuisco масштабу 2048 або 1024, перемістити курсор убік, щоб становище себе на тій мірі, в якій я очікую, щоб знайти їх, у більшості випадків, наприклад, на двигун, який має 500 куб.см двигун, єдиної (2000, 4-циліндровий або 3000 6 циліндрів), накласти на 6000-8000 (60 мм3 - 80 мм3).
Початку виберіть файл, в 2D, і коли я знаходжу суцільні лінії або криві, я зупиняюсь, і з їх боку розслідування, щоб з'ясувати, що це таке.
Опитування від зрозуміти, до чого відносяться зупинки, при необхідності, використання damos щось подібне.

Денні
10-01-2013, 10:05
Ммм, так от, мені інтерес зрозуміти, як я повинен робити її. Cio?, коли scorro, і я вважаю, криві, як я можу зрозуміти, що це, наприклад, карту в 2d DW? Що стосується ін'єкцій parzializzataa і 3 обмежувачі крутного моменту замість цього, я безпосередньо призводить ECM, коли я входжу в десяткове, а потім крок в 2D режимі.
Я повинен, отже, тим часом почати "виключити 4 карти ECM кладе мені як "префікс", і тоді я повинен почати шукати карти схожі, що вони, у всякому разі, обмежувачі? Чи існує в картотеку, що вказує на те, що відповідають різні адреси?

мегамозок
10-01-2013, 10:12
між тим, я виявив відмінностей між edc16c8 Альфа 140 к.с. Євро 3 та інші edc16c39 Audi або Bmw, тому не всі EDC16 рівні.
У цій Альфа-я знайшов 5 обмежувачі обмежувачі і, можливо, не всі, difficli знайти для кривих, але не неможливо.
Є ті, в залежності від температури, атмосферного тиску, оборотів і ще не пам'ятаю.
Я використовую метод, який дозволяє відстежувати, з ECM diminuisco масштабу 2048 або 1024, перемістити курсор убік, щоб становище себе на тій мірі, в якій я очікую, щоб знайти їх, у більшості випадків, наприклад, на двигун, який має 500 куб.см двигун, єдиної (2000, 4-циліндровий або 3000 6 циліндрів), накласти на 6000-8000 (60 мм3 - 80 мм3).
Початку виберіть файл, в 2D, і коли я знаходжу суцільні лінії або криві, я зупиняюсь, і з їх боку розслідування, щоб з'ясувати, що це таке.
Опитування від зрозуміти, до чого відносяться зупинки, при необхідності, використання damos щось подібне.

Насправді я дивуюся, як вони не там, де вони...
Спробує? зробити методологія дослідження, як ви вказали, не маючи damos для моєї машини (у мене edc16 c31 авто з DPF)
для ясності мені хотілося зрозуміти, щоб розблокувати IQ імена і b.p. принаймні, з пі? місцях пошуку.

Тим часом, велике спасибі

E92_mpower
10-01-2013, 10:27
мегамозок пошти кривий lim диму cos? capiato все більше? або менше, com'?
можливо, з якоїсь спроби ми туди доберемося

franco75
10-01-2013, 10:42
Якщо не помиляюся, але не думаю, ilimitatori IQ це одне, обмежувачі диму іншого.
Перші служать для обмеження саме безпосередньо максимальний IQ ін'єкцій, другі обмежують IQ побічно, обмежуючи частку стехіометричного
Corregetemi, якщо я помиляюся

franco75
10-01-2013, 10:53
Мегамозок, якщо відкрити тему на вашому файлі ви давайте руку, в цій темі буде присвячена DriverWish
я знаю, що ми пішли трохи офтопік

E92_mpower
10-01-2013, 12:19
Якщо не помиляюся, але не думаю, ilimitatori IQ це одне, обмежувачі диму іншого.
Перші служать для обмеження саме безпосередньо максимальний IQ ін'єкцій, другі обмежують IQ побічно, обмежуючи частку стехіометричного
тоді ви повинні бачити обидві криві :D

Найтвинг
10-01-2013, 13:20
карти, які ви шукаєте ecm кличе:
Пара запитом при стандартних умовах (це для? мені здається, покрийте регенерації)
Запитуваний крутний момент під час прискорення
Момент потрібно, щоб функція B спорт

Ви це мене все добре пам'ятаю:
Момент потрібно, щоб функція спорт-B,
на початку я вважав, параметри передач automatiko, де c'? і ще, кнопку "спорт".
Пару вечорів назад, намагаючись серед різних конфігураціях, я перевірив обидва параметра-і якщо все правильно пам'ятаю, вони ідентичні.

манро
10-01-2013, 14:32
ви впевнені, що ви це твердження??правильно, щоб все обговорити...припустимо ти педаль вимагати 400nm і обмежувачі відповідати обсягом замітки запит через обмеження..тепер в карті перетворення у вас стелю з нм при 350 с в результаті перетворення в iq це значення 65mm3 iq......по собі автомобіль як inietter? також з де-і TL, що встановлюються на 400nm???

манро
10-01-2013, 14:35
якщо torque limiter обмежує IQ, але обмежувачі диму завжди обмежує IQ через співвідношення AFR....другий ваш аргумент це обмеження c'? або не з'???

franco75
10-01-2013, 14:53
обмеження ce обидва, по-моєму відбувається процес, в самі етапів:
1. встановлюється пара залежно від dricer хочу, і вона обмежується обмежувачі крутного моменту.
2. через карту, перетворення визначається гіпотетичний IQ.
3. IQ раніше встановлених порівнюється з обмежувачами, а якщо вище, хто виправляється, і обмежений.
4. У решти карток (заздалегідь, і інші диспетчери різне) використовується значення IQ і Пара вже обмежено

franco75
10-01-2013, 14:55
тому, завжди тільки по-моєму, в кінці всі, крім обмежувачі IQ c? карту час, щоб визначити, скільки часу відкриття форсунок.

Я зрозумів так, сподіваюся, що я не зрозумів, castronerie

franco75
10-01-2013, 14:58
я забув карти, лямбда-вирази, які взаємодіють між точкою 3 та 4 точкою :confused:

franco75
10-01-2013, 14:59
я забув карти, лямбда-вирази, які взаємодіють між точкою 2 і пунктом 3 :confused:

мегамозок
10-01-2013, 20:02
Мегамозок, якщо відкрити тему на вашому файлі ви давайте руку, в цій темі буде присвячена DriverWish
я знаю, що ми пішли трохи офтопік

Відкритого обговорення

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1827-EDC16-c31-Honda-_-ricerca-indirizzi-Limitatori-IQ-vari-ed-eventuali_Lambda-e-AFR&p=22994#post22994
:rolleyes:

panny200555
25-01-2013, 00:28
Хлопці, я просто хочу вам сказати: Ви МІФІЧНИХ!!!!
нарешті хтось поділяє інформацію!! великий дух, щоб зрозуміти, разом, як все це працює!!

Дуже вас поважаю!! і, звичайно, ви seguir? з великим інтересом в новий пост!

Дякую

привіт franco75,

спасибі за цей метод, щоб зрозуміти щось в пі?!
не могли б ви зробити якийсь екран, щоб краще зрозуміти?

дякуємо за наявності.
привіт

lupak
29-01-2013, 00:26
Якщо я можу сказати, моя, у EDC15C2 обмежувачі IQ є в DW, обмежувачі крутного моменту, обмежувач IQ в залежності від температури; l' по осі часу уприскування;
але тоді ви повинні налаштувати осей передоплати .

franco75
29-01-2013, 09:56
Ось приклади, на edc16c8, зокрема, Bmw 1.9 jtdm 140 л. с. Євро-3
Спочатку в одному з проміжних файлів в 2d в поле для пошуку, яке ми очікуємо, що існують фільтри, в цьому випадку, 6000-8000

2563

2565

Розгорнувши карти з відображенням традиційних

2564

2566

Звідси ви помітили BP і ви припускаєте, що це карта функції обертів і температури

E92_mpower
29-01-2013, 16:25
відмінне франк!! пояснення досконалої