КПК

Прагляд Поўнай Версіі : драйвер wish

ecuboost
11-10-2012, 18:20
прывітанне, хто-небудзь ведае, скажыце мне, cos'? драйвер wish, wish ? неабходны драйвер ? гід/кіроўца, я шукаў на форуме, але ўсе прымаюць гэта як належнае, cos'

манро
11-10-2012, 18:38
усе залежыць ад таго, ecu вы кажаце, але, што s? я ў DW ? карту педаль cio? запыт, які вы робіце праз ножку на педаль акселератара cio? ад гэтага ecu разумее, што вы робіце, і рэагуе адпаведна ? карту, ці што ? "**** усе"? усе пачынаецца з вас, так і для edc16 карту ? x-восі:восі кручэння; y становішча педалі; вось z або дэскрыптар назавіце яго, як хочаце, есць у нм...у той час як для edc15 вы Х пра. / мін; Y-педаль; Z-мг-cycle або IQ cio? дызельнае паліва патрабуецца, будуць і іншыя рэчы, каб сказаць, але мы чакаем, што кажуць, самых вопытных...

magi1984
11-10-2012, 21:16
па-мойму, ты патлумачыў вельмі добра. Прырашчэння, што ў dw адпавядаць аб'ему нататкі ўсе астатняе

манро
11-10-2012, 21:56
я хацеў бы дадаць, што, дакранаючыся толькі DW і адрэгуляваць абмежавальнікі і turbo, не дакранаючыся нічога іншага большасць аўтамабіляў ідуць моцныя, але што самая прыгожая ? што гэта ? змяненне veeery вытанчанай cio? паказваючы ў DW да ecu, што вы хочаце, скажам, 70mg-цыкл дызельнага паліва ў месца, 55 залатых медалеў(лікаў)ecu працуе зусім з яго алгарытм па змаўчанні, і вы з гэтым справіцца? усе разлікі, каб даць вам, чым патрабуецца cio? практычна не маюць праблем, чым, магчыма, калі мы кранем ціску ў магістралі rail і час ўпырску....што, што, калі ен скажа: "я знайду спосаб veeery чыстай moddare...я кажу пра edc16 групы vag існуе абмежавальнік дыму, як на edc15 я лічу, што існуе на edc16 (common rail), але nesuno я s? сказаць больш, і, як я ўжо казаў у іншай tread ўсіх edc16 карты пераўтварэнні нм>iq, які павінен быць ключ для "разблакаваць" гэтыя ecu ад іх столь ін'екцый ? у 80mm3 толькі, што калі вы папытаеце ці вам кажуць, што не c'? нічога падобнага, чаму? можа быць, не свабодны? яны ведаюць, або ведаюць, але калі яны трымаюць ооочень туга...

cicciogsr
12-10-2012, 01:20
у vag edc16 есць два абмежавальніка gasalio аднесеных да maf і map у edc16 cr c'? карэкцыя лямбда для мадэляў, якія маюць .. змена, як вы кажаце ? рэшце рэшт, але калі не вачэй усе ? бескарысна потым кожны ecu мае іншы прыбытку, не закранаючы ў класічным стылі

манро
12-10-2012, 13:52
вы не прытрымліваюся..***** unque для vag edc16 есць 2 абмежавальнікі але адно smoke limiter або карту), і іншыя, і абмежавальнік крутоўнага моманту, тыя, якія ты кажаш, я іх не ведаю....на самай справе я хацеў бы бачыць іх....і, перш за ўсе, я хацеў бы зразумець, як ўмяшацца на карце пераўтварэнне нм>iq...

cicciogsr
12-10-2012, 14:51
у некаторых vag edc16 есць два lim дыму, паведамілі ў maf, і іншы map ... абмежавальнікі крутоўнага моманту-гэта момант ... карту пераўтварэнні на падставе таго, што вам трэба зрабіць пу? заставацца крычы... можа не мець жаданага эфекту, краніце яго, а затым заўседы залежыць ад таго, які аўтамабіль мы гаворым ... агляд, карту, якія вы павінны вывучыць і спрабуе зразумець, як ? было распрацавана ўваходзіць у аптычны працы рухавіка і як будзе? кіруецца толькі cos? вам ключ да ўсяго..

манро
12-10-2012, 15:06
ciccio не ў крыўду: шмат прыгожых слоў, не сказаць нічога...яна талент у гэтым...
не маглі б вы размясціць, калі вы ідзяце адзін экран з гэтыя абмежавальнікі maf-map??

cicciogsr
12-10-2012, 15:19
не я раблю, але я не прывык, каб даць пераказваюць .. мне падабаецца думаць і рабіць, думаць.. ? занадта проста папрасіць адзін экран пачынае шукаць там? што вам неабходна, праглядаючы карту... калі патрэбна дапамога тое d? з задавальненнем, калі я бачу, прыхільнасці людзей... то ў гэтай дыскусіі вы казалі, DW не адрасоў vag або іншыя ecu...

манро
12-10-2012, 15:21
добра, добра, прывітанне

ecuboost
12-10-2012, 15:24
але затым, на edc16 cr проста мод драйвер хачу і, пры неабходнасці, разблакаваць абмежавальнік?

манро
12-10-2012, 15:33
я кажу, вы, андрэа? я ўпэўнены, што гэта карта пераўтварэнні нм>iq у адваротным выпадку, як f? ecu у павінны быць разлічаны ад DW, які працуе ў newtonmetro справа? у injection quantity для ін'екцый? я лічу, што мы павінны павялічыць нагу на DW, калі, напрыклад, мы павялічваем гэта 15% ад "мета-паскаральнік" паступова ад 1% да 15% так жа нам трэба будзе зрабіць на карту толькі што ? р? складана, практычна...

E92_mpower
08-01-2013, 21:31
? тое, што я шукаю, а я...

Найтвинг
09-01-2013, 21:29
але дзе знаходзіцца запіс DW і з якім імем?
Я паспрабаваў паглядзець у спіс, але не магу знайсці яго :(

манро
09-01-2013, 23:20
ecm на некаторыя вадзіцелі называюць "arrichimento паскарэнне"...з будзе глядзець заўседы восяў...але гэтыя мяняюцца ў залежнасці ад таго, калі вы на edc15 або edc16...мне здаецца, што вы, таксама пісаў пра гэта tread некалькі пастоў таму....

Найтвинг
10-01-2013, 08:06
ecm на некаторыя вадзіцелі называюць "arrichimento паскарэнне"...з будзе глядзець заўседы восяў але гэтыя...
змяняюцца ў залежнасці ад таго, калі вы на edc15 або edc16...мне здаецца, што вы, таксама пісаў пра гэта tread некалькі пастоў таму....

вы бачылі ў папярэдніх пастах, і я шукаў гэтую запіс на ecm, але і " "узбагачэнне паскарэння" nn, я бачу след:(
эбу ? адзін edc16c39 alfa 159 2.4 jtdm.

jared_poe
10-01-2013, 08:58
карты, якія вы шукаеце ecm кліча:
Пара запыце пры стандартных умовах (гэта для? мне здаецца, пакрыйце рэгенерацыі)
Запытаны крутоўны момант падчас паскарэння
Пара запыце функцыі для спорту
Момант патрабуецца, каб функцыя B спорт

franco75
10-01-2013, 09:18
У DW было б карту педаль, як правіла, у edc16 ? адна з першых карт. Карту пераўтварэнні нм iq я не ў вытворчасць, страты, так як перад sbloccherei абмежавальнікі IQ, як правіла, гэтыя, якія рэжуць дызель. У маей невялікі, вопыт, я заўважыў, што VAG маюць мяжа вышэй, чым, напрыклад, у Альфа без таго, што будуць закрануты абмежавальнікі IQ.

мегамозг
10-01-2013, 09:25
У DW было б карту педаль, як правіла, у edc16 ? адна з першых карт. Карту пераўтварэнні нм iq я не ў вытворчасць, страты, так як перад sbloccherei абмежавальнікі IQ, як правіла, гэтыя, якія рэжуць дызель. У маей невялікі, вопыт, я заўважыў, што VAG маюць мяжа вышэй, чым, напрыклад, у Альфа без таго, што будуць закрануты абмежавальнікі IQ.
Прывітанне Franco75 вы можаце пералічыць, якія не абмежавальнікі, каб разблакаваць IQ, які, як правіла, знаходзяцца на edc16?
Дзякуй

franco75
10-01-2013, 09:50
між тым, я знайшоў адрозненняў паміж edc16c8 Альфа 140 л.с. Еўра 3 і іншыя edc16c39 Audi або Bmw, таму не ўсе EDC16 роўныя.
У гэтай Альфа-я знайшоў 5 абмежавальнікі абмежавальнікі і, магчыма, не ўсе, difficli знайсці для крывых, але не немагчыма.
Есць тыя, у залежнасці ад тэмпературы, атмасфернага ціску, абаротаў і яшчэ не памятаю.
Яшчэ ведаць, дзе вы павінны зразумець, як іх знайсці.
Я выкарыстоўваю метад, які дазваляе мне адсочваць, з ECM diminuisco маштабу 2048 або 1024, перамясціць курсор у бок, каб становішча сябе на той ступені, у якой я чакаю, каб знайсці іх, у большасці выпадкаў, напрыклад, на рухавік, які мае 500 куб.см рухавік, адзінай (2000, 4-цыліндравы або 3000 6 цыліндраў), я складу на 6000-8000 (60 мм3 - 80 мм3).
Пачала выбраць файл, у 2D, і калі я знаходжу суцэльныя лініі або крывыя, я спыняюся, і з іх боку расследаванне, каб высветліць, што гэта такое.
Апытанне ад зразумець, да чаго адносяцца супыну, пры неабходнасці, выкарыстанне damos што-то падобнае.

Дэні
10-01-2013, 10:05
Ммм, так вось, мне цікавасць зразумець, як я павінен рабіць яе. Cio?, калі scorro, і я лічу, крывыя, як я магу зразумець, што гэта, напрыклад, карту ў 2d DW? Што тычыцца ін'екцый parzializzataa і 3 абмежавальнікі крутоўнага моманту замест гэтага, я непасрэдна прыводзіць ECM, калі я ўваходжу ў дзесятковы, а затым крок у 2D рэжыме.
Я павінен, такім чынам, тым часам пачаць "выключыць 4 карты ECM кладзе мне як "прэфікс", і тады я павінен пачаць шукаць карты падобныя, што яны, ва ўсякім выпадку, абмежавальнікі? Ці існуе ў картатэку, што паказвае на тое, што адпавядаюць розныя адрасы?

мегамозг
10-01-2013, 10:12
між тым, я знайшоў адрозненняў паміж edc16c8 Альфа 140 л.с. Еўра 3 і іншыя edc16c39 Audi або Bmw, таму не ўсе EDC16 роўныя.
У гэтай Альфа-я знайшоў 5 абмежавальнікі абмежавальнікі і, магчыма, не ўсе, difficli знайсці для крывых, але не немагчыма.
Есць тыя, у залежнасці ад тэмпературы, атмасфернага ціску, абаротаў і яшчэ не памятаю.
Я выкарыстоўваю метад, які дазваляе мне адсочваць, з ECM diminuisco маштабу 2048 або 1024, перамясціць курсор у бок, каб становішча сябе на той ступені, у якой я чакаю, каб знайсці іх, у большасці выпадкаў, напрыклад, на рухавік, які мае 500 куб.см рухавік, адзінай (2000, 4-цыліндравы або 3000 6 цыліндраў), я складу на 6000-8000 (60 мм3 - 80 мм3).
Пачала выбраць файл, у 2D, і калі я знаходжу суцэльныя лініі або крывыя, я спыняюся, і з іх боку расследаванне, каб высветліць, што гэта такое.
Апытанне ад зразумець, да чаго адносяцца супыну, пры неабходнасці, выкарыстанне damos што-то падобнае.

На самай справе я дзіўлюся, як яны не там, дзе яны...
Паспрабуе? зрабіць метадалогія даследавання, як вы паказалі, не маючы damos для маей машыны (у мяне edc16 c31 аўто з DPF)
для яснасці мне хацелася зразумець, каб разблакаваць IQ імены і b.p. па крайняй меры, з пі? месцах пошуку.

Тым часам, вялікае дзякуй

E92_mpower
10-01-2013, 10:27
мегамозг пошты таксама крывой lim дыму cos? capiato ўсе больш? або менш, com'?
магчыма, з нейкай спробы мы туды дабяромся

franco75
10-01-2013, 10:42
Калі не памыляюся, але не думаю, ilimitatori IQ гэта адно, абмежавальнікі дыму іншы.
Першыя служаць для абмежавання менавіта наўпрост максімальны IQ ін'екцый, другія абмяжоўваюць IQ ўскосна, абмяжоўваючы долю стехиометрического
Corregetemi, калі я памыляюся

franco75
10-01-2013, 10:53
Мегамозг, калі адкрыць тэму на вашым файле вы давайце руку, у гэтай тэме будзе прысвечана DriverWish
я ведаю, што мы пайшлі трохі оффтопик

E92_mpower
10-01-2013, 12:19
Калі не памыляюся, але не думаю, ilimitatori IQ гэта адно, абмежавальнікі дыму іншы.
Першыя служаць для абмежавання менавіта наўпрост максімальны IQ ін'екцый, другія абмяжоўваюць IQ ўскосна, абмяжоўваючы долю стехиометрического
тады вы павінны бачыць абедзве крывыя :D

Найтвинг
10-01-2013, 13:20
карты, якія вы шукаеце ecm кліча:
Пара запыце пры стандартных умовах (гэта для? мне здаецца, пакрыйце рэгенерацыі)
Запытаны крутоўны момант падчас паскарэння
Момант патрабуецца, каб функцыя B спорт

Вы гэта мяне ўсе добра памятаю:
Момант патрабуецца, каб функцыя спорт-B,
у пачатку я лічыў, параметры перадач automatiko, дзе c'? і яшчэ, кнопку "спорт".
Пару вечароў назад, спрабуючы сярод розных канфігурацыях, я праверыў абодва параметру-і калі ўсе правільна памятаю, яны ідэнтычныя.

манро
10-01-2013, 14:32
вы ўпэўненыя, што вы гэта зацвярджэнне??правільна, каб усе абмеркаваць...выкажам здагадку ты педаль патрабаваць 400nm і абмежавальнікі адпавядаць аб'ему нататкі запыт праз абмежаванне..цяпер у карце пераўтварэнні ў вас столь з нм пры 350 з у выніку пераўтварэння ў iq гэта значэнне 65mm3 iq......па сабе аўтамабіль як inietter? таксама з дэ-і TL, якія ўстанаўліваюцца на 400nm???

манро
10-01-2013, 14:35
калі крутоўны момант limiter абмяжоўвае IQ, але абмежавальнікі дыму заўседы абмяжоўвае IQ праз суадносіны AFR....другі ваш аргумент гэта абмежаванне c'? ці не c'???

franco75
10-01-2013, 14:53
абмежаванне ce абодва, па-мойму адбываецца працэс, у самыя этапаў:
1. усталеўваецца пара ў залежнасці ад dricer хачу, і яна абмяжоўваецца абмежавальнікі крутоўнага моманту.
2. праз карту пераўтварэнні вызначаецца гіпатэтычны IQ.
3. IQ раней устаноўленых параўноўваецца з абмежавальнікамі, а калі вышэй, хтосьці выпраўляецца, і абмежаваны.
4. У астатніх карт (загадзя, і іншыя дыспетчары розны) выкарыстоўваецца значэньне IQ і Пара ўжо абмежавана

franco75
10-01-2013, 14:55
таму, заўседы толькі па-мойму, у канцы ўсе, акрамя абмежавальнікі IQ c? карту час, каб вызначыць, колькі часу адкрыцця фарсунак.

Я зразумеў так, спадзяюся, што я не зразумеў, castronerie

franco75
10-01-2013, 14:58
я забыўся карты, лямбда-выразаў, якія ўзаемадзейнічаюць паміж пунктам 3 i пунктам 4 :confused:

franco75
10-01-2013, 14:59
я забыўся карты, лямбда-выразаў, якія ўзаемадзейнічаюць паміж пунктам 2 і пунктам 3 :confused:

мегамозг
10-01-2013, 20:02
Мегамозг, калі адкрыць тэму на вашым файле вы давайце руку, у гэтай тэме будзе прысвечана DriverWish
я ведаю, што мы пайшлі трохі оффтопик

Адкрытага абмеркавання

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1827-EDC16-c31-Honda-_-ricerca-indirizzi-Limitatori-IQ-vari-ed-eventuali_Lambda-e-AFR&p=22994#post22994
:rolleyes:

panny200555
25-01-2013, 00:28
Хлопцы, я проста хачу вам сказаць: Вы МІФІЧНЫХ!!!!
нарэшце-то хто-то падзяляе інфармацыю!! вялікі дух, каб зразумець, разам, як усе гэта працуе!!

Вельмі вас паважаю!! і, вядома, вы seguir? з вялікай цікавасцю ў новы пост!

Дзякуй

прывітанне franco75,

дзякуй за гэты метад, каб зразумець што-то ў пі?!
не маглі б вы зрабіць нейкі экран, каб лепш зразумець?

дзякуй за наяўнасці.
прывітанне

lupak
29-01-2013, 00:26
Калі я магу сказаць, мая, у EDC15C2 абмежавальнікі IQ есць у DW, абмежавальнікі крутоўнага моманту, абмежавальнік IQ у залежнасці ад тэмпературы; l' па восі часу упырску;
але тады вы павінны наладзіць восяў перадаплаты .

franco75
29-01-2013, 09:56
Вось прыклады, на edc16c8, у прыватнасці, Bmw 1.9 jtdm 140 л. с. Еўра 3
Спачатку ў адным з прамежкавых файлаў у 2d ў поле пошуку, якое мы чакаем, што існуюць фільтры, у гэтым выпадку, 6000-8000

2563

2565

Разгарнуўшы карты з адлюстраваннем традыцыйных

2564

2566

Адсюль вы заўважылі BP і вы мяркуеце, што гэта карта ў функцыі абаротаў і тэмпературы

E92_mpower
29-01-2013, 16:25
выдатнае франк!! тлумачэнне дасканалай