КПК

Перегляд Повної Версії : ecu bosch edc 17 bmw 120d 2007 177cv

raziel77
привіт ,
це ecu ви можете це зробити тільки в boot або навіть через obd?
якщо це можливо тільки в boot, і ви повинні внести зміни в картку, ви повинні кожен раз aprilra і переробляти всі посилання до школи?

існують деякі хитрощі, щоб зробити її через obd?
тепер і' шматок, який і за межами..

роз'яснення щодо antituning: дозволяє писати частково блокує ecu,або не писати ecu, і нічого не відбувається?

дякую

пристрасть двигунів
Привіт, кажу, edc17cpxx і без варіантів, як не казав нічого, а потім просто, що дослідження, ще трохи і ви зрозумієте, що з хорошим інструментом можна працювати навіть з obd, звичайно, ми завжди рекомендуємо резервної копії, зробленої завантаження в разі, якщо щось піде не так.

манро
підтверджую, є кілька пре-antituning, що ви в змозі зробити спокійно послідовний edc17c02 наприклад....але тим не менш коу говорить пристрасть двигуни back-up, і ми ремонтує попку...
інші,ті, antituning, необхідно, щоб силою відкрити їх, і дайте нам розблокування T-prot з хорошим інструментом після того, як зробили резервну копію, навіть тут ви можете написати через послідовний порт також ці..

walter_ie
Я parerei... з резервної копії!! Особливо на BMW.... А 1-я серія 2007 року, безумовно, буде 17c02 потім ви можете отримати її в eobd спокійно...

raziel77
добрий день, я не знаю, що ха satto я ніколи не відніметься від його будинку.ce 'і' розібрати..
може бути, якщо повторно перевірити файл деякі рекомендації для мене.
у мене є півник . через obd змушує мене читати, і повертає файл, що складається не пам'ятаю, скільки в ньому даних, але не писати. piotrebbe бути інтерфейс не підходить?
у bmw я знаю, що вони зробили оновлення на ecu,я не хотів би вклали в antituning.

walter_ie
Якщо ви зробили оновлення BMW 90 на 100 поставили antituning, тому що сенсу в би написаний, якщо ви не маєте проблем з Півня. Кажу тобі, зазвичай на ці автомобілі, Півень-це досить надійно. Однак smontala повірте, ви втратите трохи більше часу, але принаймні ви впевнені, що ви не завдали шкоди. Рада мій так... тоді кожен робить, що хоче!

walter_ie
Однак екю має бути edc17CP02. Я зробив в eobd, навіть з Півня.