Перегляд Повної Версії : Alfa 147 помилка P0091
Всім привіт
У мене є проблема з якою не можу дати дозвіл.
Я це 147 з січня 2015 роки та в перші місяці не дав йому нудно, все в ебу в тому числі.
Протягом деякого часу від того, коли я почав входити в світ тюнінгу я почав також зіставити карти неправильні яке, однак, через деякий час мені давали recovery з помилки p0091.
Я думаю, що це не вважаю карту я все пропустив і змінив карту.
Сьогодні у мене є карта, безумовно, калібрування зроблено в якості тесту для вивчення на форумі користувач, з якими я співпрацював для різних речей, але проблема повторюється.
Я подумав, що це сміття в насос, занурений в бак, а потім розбирати і чистити, те, що міг, і це було дійсно брудна, але на око в баку, здається, не було нічого видно.
Я помітив, що в холод я можу навіть прискорити на 100% без проблем, але в теплий ніс зробіть у recovery і йде, наче sturbinata..
Якщо б це був насос для перевірки у вас документів, як ви розібрали по частинах, або не знаю, що ще може бути.
Автомобіль дуже доглянутий і фільтрації дизельного палива, немає тиску, як здається.
Я сходжу з розуму, щоб зрозуміти, що це таке, що не йде..
Help!!!!!
Доброго дня, потрібно перевірити тиск в рампі ....
Привіт друг,
пробач, але я мотикою на діагноз ..і навіть більше.
З МНС, ви дивіться з якийсь голос в реальному часі або, що ще треба?
ти, каже, ланцюги, прес-rail, схема/діапазон продуктивності?
якщо ви уважно відстежує тиск об'єктивна, що ефект через діагностику і подивитися, якщо ви дуже відрізняється в позитивну або негативну..якщо в останньому випадку, тобто є більш низькою, ніж карта вимагає у вас є проблеми на насос високого тиску або на regoltaore або на инжекторах, що "завантажити" надто....перевірте це останні, а також від діагнозу корекції, які, якщо вони на 25% +/- у строки, встановлені в екю або більше 5mm3 корекції в iq з розгляду..
ви можете спробувати повернути карту, щоб побачити, якщо є різниця на те, що я говорив раніше..
у будь-якому випадку, то, перш ніж мене звинувачувати в склад, а не інший контролює тиск електричного насоса в cineplexes низького тиску, якщо низьке, іноді я розумію, що це з'єднання з кулькою рослин всередині, що було на фільтр дизельного палива ви збираєтеся та легко знизити тиск тільки на високих оборотах з великими запитами дизельного палива, у той час як, якщо контролюєш прес мінімуму все було в нормі..
Спасибі манро
Вже пробував з карти, а не від цієї помилки, тільки з кроком робить та гарячої вище 3000giri.
Вже поміняв насос високого тиску з другої рукою, але працює (був на альфа-перша серія, яка була зіставлена, і це було чудово) я думаю, не проблема..я думаю..
Мій друг відірвав труб вище фільтра, і побачив, що паливо не надходить, отже, він робить це лише в умовах цієї проблеми.
Зроблю діагностику і дам вам знати.
Дякую
Помилка, мені здається, це було :
P0091 "тиск палива (регулятор входу насоса високого тиску)тиск дуже низький"
ти не можеш від'єднати трубки, і подивитися, якщо кинути нафта, ці речі ви робите з метод і інструмент, ви повинні поставити манометр і подивитися, добре низького тиску, високої бачиш діагноз, і вам рекомендую також перевірити тиск у повернення масла, ще одна річ, не знаю, чому, але якщо ти підняв дуже тиск в рампі, спробуйте повернути це.
ти не можеш від'єднати трубки, і подивитися, якщо кинути нафта, ці речі ви робите з методи та інструменти.
Повністю згоден, але не будучи корабля, принаймні, я бачив, що приходить дизельного палива.
Легко перевірити, тиск і бачу на мнс, якщо я калі.
Спасибі, хлопці
Я знайшов обговорення з тією ж проблемою на мій і на сайтах альфа-багато (якщо не всі) мали цю проблему..
Я думаю, що насос високого тиску є причиною зміни вартості, як моя нога sx..
Я дам вам знати, як тільки кладу руки з мнс, і ми сподіваємося, що ми не ті..
привіт tranky, що насос збирає свій 147? cp1H R60? R65? ці насоси на 147 зробити деякі лайно я не можу сказати, чому ті ж насоси на 159,хром,G. punto,bravo і т. д....1,9 120cv не дають проблем не знаю...
якщо вам потрібно замінити, я вам рекомендую перейти безпосередньо з насоса 2,4 cp1H R70 або ви можете відремонтувати свій встановивши кулачок і плунжерів на 2,4 всередині у вас хороший pompista, і трохи грошей...
привіт tranky, що насос збирає свій 147? cp1H R60? R65? ці насоси на 147 зробити деякі лайно я не можу сказати, чому ті ж насоси на 159,хром,G. punto,bravo і т. д....1,9 120cv не дають проблем не знаю...
якщо вам потрібно замінити, я вам рекомендую перейти безпосередньо з насоса 2,4 cp1H R70 або ви можете відремонтувати свій встановивши кулачок і плунжерів на 2,4 всередині у вас хороший pompista, і трохи грошей...
Завтра, максимум у суботу спробувати замінити і подивитися, якщо я можу вирішити побачила, що ви платите в карти, що я роблю кожен раз на GT..
Ти народилася невдахою, а.. від року я робила все:
Різати, розподіл, насос, зчеплення, пружини і поршні (підстрижені -3, побачив, що стоїть, як в орі), блок управління, форсунки, шини, кришки багажника, гальмівні диски...
Якщо я купував на шматки, я б зібраний, тихий з усіх частин, що курс місяць за місяцем...
Вибач, але якщо з карткою не у тебе проблеми, не думаю, що це механічна проблема, але самої карти... Сек мене стосується карти, повідомляє le prex rail і подивитися, якщо ви назад з тією ж проблемою...
це не зовсім так, уолтер, коли ви робите карту все, система впорскування, насос-форсунок і регуляторів, йде неминуче більше працювати, акцентуючи може бути проблем, що від оригіналу не ти (на даний момент), але в будь-якому випадку є, і як вже сказали насос AT цих автомобілів проблем не дають волі, отже, навіть поставивши на залізничних проблема залишиться, хороший насос, капітальний ремонт і, як очікується, повернутися все ок.
Привіт,
вибачте, якщо я не писав новин, але з тимчасовий бан мені важко було зареєструватися на сайті... (no comment).
Я замінив насос дизельного палива з alfa 147 з тієї ж моделі, що і.. tadààààà !! Ж проблема, і я теж вийшов P0092.
Я читав, що насос всередині фільтра та в труби поміщається зменшення (цвяхи, перфорований), який обмежує потік.. я все ще Не перевірено, але може бути в цьому проблема, бачачи, що низький тиск у мене дуже високий тиск замінена, і я від помилки ще ?
Менше, ніж раніше, але в кінці кінців виходить, а.. між тим, я відключив DTC 0091, принаймні, не потрібно вимикати машину і зйомці (не завжди) через деякий час, що не постріл, і в той час, здається, не бачити і p0092 (що я не знаю, чому я пішов після заміни насоса і, відвернувши відкручування фільтра повільно, що він розпорошується, як RoccoSiffredi..)
В суботу я намагаюся, і я дам вам знати, у той час як я приймаю будь-які поради.
Спасибі 1!
Ок, я бачу, що тобі поспішати ремонту.. дайте нам знати, ми з тривогою за результат.....
tranky датчик на рампі ти перевірив?на stilo jtd у мене була аналогічна проблема, яка відбувається спорадично, і проблема була їх...
Оновлення..
Я поміняв практично все.. і ТАДАО.. завжди помилка з відображенням в рампі..
Якщо я залишу карту в рампі, а і змінити решта нічого в помилку..
Мені сказали (один pompista, досить надійний), що ми насоси не підтримують більш запитів в орі.. так що я беру в (_._)
Тепер зміни у spopositata всі карти, крім залізничних, але мені цікаво:
змінюючи вр, вимоги, пар, дизельне паливо.. без редагування карти в рампі, які обмеження, що зустріч?
Механічно я поганий тому я прошу, хто знає..
Чесно кажучи, тепер у мене є карта, на межі зчеплення зношена, що у мене, що не катається на ковзанах і робить добре, але вище 4000rpm ви відчуваєте, що не вистачає потужності і йде в пустоту..
Можливо, я міг би moddare інші карти для тих кіл, але з модом rail цю порожнечу заповнити, навіть якщо у recovery кожен раз...
Я ж сказав, що це проблема в карті....скромно 147 знаю напам'ять і cn мою dp зміна турбіни sn вдалося дістатися до 250cv... а працює з часу уприскування d і lim IQ, і ви побачите, що він витягне потужності... на рампі карті, тримайся нижче... то дайте мені знати, блювання йде...
Уолтер не в карті проблема, тому що якщо я підніму rail також 0,1 переходить у recovery. Точно такий же карті, на тому ж авто йде тихо.. я Не знаю, якщо інший автомобіль насос капітальний ремонт, але на даний момент я припускаю, що ви.
Так що питання тепер в тому, що я відображення на всіх картах, за винятком залізничних.
Що означає тримати rail?
Які обмеження дозування, що означає?
Уолтер не в карті проблема, тому що якщо я підніму rail також 0,1 переходить у recovery. Точно такий же карті, на тому ж авто йде тихо.. я Не знаю, якщо інший автомобіль насос капітальний ремонт, але на даний момент я припускаю, що ви.
Так що питання тепер в тому, що я відображення на всіх картах, за винятком залізничних.
Що означає тримати rail?
Здрастуйте, спробуйте з діагнозом вимірювання на рейку, як у мене тиск тільки на панель поклав і написав тут
Дякую, друже, висилаю в тиждень це робити, так як я перебуваю поза домом, і роботі в аномальних часів (зміни 24 години)
Спасибі, 1 і я сподіваюся, що вирішити проблему таким чином, недорогий!
Дякую, друже, висилаю в тиждень це робити, так як я перебуваю поза домом, і роботі в аномальних часів (зміни 24 години)
Спасибі, 1 і я сподіваюся, що вирішити проблему таким чином, недорогий!
Спасибі тобі клянуся, що намагався з delphi назад в реальність, яку він називає flyqualcosa але формат RAW microsd, і я не розумію, як можна екстраполювати дані.
Мок поклав na день, щоб зрозуміти, що потрібно натиснути кнопку на пристрої, щоб записати.. план я роблю, я каперси журналу!!! :°D
Я сподіваюся, що бог вирішить co стоїть машина, в іншому випадку обмін і як-то, блять.... мені дешевше поміняти, ніж витрачати гроші на запчастини..
була проблема браво ж проблема поміняв насос, рейку та автомобіль і повернулася в житті ..але перш ніж змінювати мазь і pompista, я змінила носик, повернення, думаючи, що це був носик, який діє як клапан тиску механічні, але нада ...зрештою це був насос!!
це відома проблема на 147, насоси високого тиску, це марно, що змінити, ти повинен зробити огляд на один хороший і вирішуйте проблему.
У мене точно така ж проблема на Браво 1.9 120 к. с.. І це було доведено тиск низький, і здається, ok (4.5 бар). Датчик в рампі, поміняв недавно. Це був чистий вхід насоса, де повинен бути фільтр і ситуація покращилася багато, але ще входить в recovery (раніше він робив це практично відразу). Тепер давайте спробуємо з регулятором тиску, але я думаю, це просто насос (автомобілі з 70000 км! абсурд!)
це відома проблема на 147, насоси високого тиску, це марно, що змінити, ти повинен зробити огляд на один хороший і вирішуйте проблему.
Дякую за підтвердження Удо, в суботу я розібрав весь трубопровід від бака до форсунок, а насправді я не знайшов нічого, що могло б блокувати потік дизельного палива.
Ти можеш сказати приблизно вартість капітального ремонту насоса hp, щоб збільшити обсяг скільки коштує?
У мене точно така ж проблема на Браво 1.9 120 к. с.. І це було доведено тиск низький, і здається, ok (4.5 бар). Датчик в рампі, поміняв недавно. Це був чистий вхід насоса, де повинен бути фільтр і ситуація покращилася багато, але ще входить в recovery (раніше він робив це практично відразу). Тепер давайте спробуємо з регулятором тиску, але я думаю, це просто насос (автомобілі з 70000 км! абсурд!)
Спробуйте від'єднати джгути проводів форсунок і регулятор тиску , зроби стартер і подивитися, що максимальний тиск на рампі
Спробуйте від'єднати джгути проводів форсунок і регулятор тиску , зроби стартер і подивитися, що максимальний тиск на рампі
Регулятор тиску через датчик на флейті ?
В увазі регулятор або клапан prop на насосі високого тиску, щоб мати уявлення про пік тиску, який розвиває насос hp
В увазі регулятор або клапан prop на насосі високого тиску, щоб мати уявлення про пік тиску, який розвиває насос hp
Дякую, але я свій насос виснажені..
Довелося змінити і я намагаюся поставити плюс це хороша cp1h3r70..
Завдяки todos за інформацію
Не хочу лякати тебе і в той же час послав, але час назад опускаючись вирішив на газ в 2^ марш, я вийшов з тією ж проблемою, в цьому випадку я навіть вимкнув машину. Так що, може бути, або ти в перепризначити нагадування, далі проблема, яка у вас вже є, або це тільки на початку, і ми, здається, з допомогою зусилля більше.
Не хочу лякати тебе і в той же час послав, але час назад опускаючись вирішив на газ в 2^ марш, я вийшов з тією ж проблемою, в цьому випадку я навіть вимкнув машину. Так що, може бути, або ти в перепризначити нагадування, далі проблема, яка у вас вже є, або це тільки на початку, і ми, здається, з допомогою зусилля більше.
Питання-нагадування-це очевидно і припустимо, в іншому випадку ви не пішли на підвищення, нічого.
Для вашого минулого питання я припускаю, що це погано, налаштування карти, що було кроком незбалансовані (я припускаю).
А я насос, щоб кинути в унітаз
Погано те, що карта була і tutto'тепер оригінал! :\
Погано те, що карта була і tutto'тепер оригінал! :\
Я з пап'є-маше ste авто..
Безумовно, ваш деградація була вище моєї, що відомо тільки карту, мод.
Нічого не бере, що якщо скоро він і до мене.
Я намагався змащувати, чистити і, як описано регулятор, але нічого.. я помітив, що коли включається recovery від насоса ви помітили запах гару..легкий, але відчуває, що надто тепла..
Я зміню цю чортову насос рано чи пізно...
Тьху-тьху-тьху, з тих пір не переробляли, і я сам намагався тримати її досить багато разів під навантаженням на високих обертах і це не повторилася. Сподіваюся це був просто "кайф" на той момент...справа в тому, що я взяв досить погано .