Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Alfa 147 памылка P0091

tranky
Усім прывітанне
У мяне праблема з якой я не магу даць дазвол.
Я гэтую 147 ад студзеня 2015 года, і ў першыя месяцы не давала збоі, усе залатых экю, у тым ліку.
Якое-то час, калі я пачаў уваходзіць у свет цюнінгу я пачаў супастаўляць нават робячы карты з памылкамі як усе, праз некаторы час мне далі recovery з памылкай p0091.
Думаючы, што гэта scalibrata карту я заўседы пакідаў прайсці і змянілі карту.
Сення ў мяне есць карта, безумоўна, вялікія памеры fattami, як і вывучэнне тэстаў, карыстальнік форуму, з якім я разам працуем над рознымі рэчамі, але праблема паўтараецца.
Я думаў, што смецця ў помпа, пагружаны ў бак, затым разабрана і чыстае, што мог, і быў вельмі злавесны, але на вока ў бак, здаецца, не быць нічога відаць.
Я заўважыў, што ў холад я магу паскорыць на 100% без праблем, але ен гарачай nasona ўстане на recovery і ідзе, як быццам sturbinata..
Калі б гэта быў помпа адрамантаваць ў вас есць дакумент, як разбіраецца па частках, ці я не ведаю, што яшчэ можа быць.
Аўтамабіль знаходзіцца ў tagliandata мала і ад дызельнага фільтра есць ціск, як здаецца.
Я схаджу з розуму, каб зразумець, што гэта такое, што не ідзе..
Help!!!

todos
Прывітанне, вы павінны праверыць ціск у магістралі rail ....

tranky
Прывітанне сябар,
прабач мяне, але я матыкай на дыягностыку ..і нават больш..
З МНС праглядзе з якой-то голас у рэальным часе або, што яшчэ варта зрабіць?

манро
вы, кажа, ланцуга, прэс-rail ланцугу/дыяпазон прадукцыйнасці?
калі вы пільна сочыце ціску, так obbiettiva, што фактычная via дыягназ і паглядзець, калі ен адрозніваецца ў станоўчую або адмоўную..калі ў апошнім выпадку, гэта значыць, з'яўляецца больш нізкім, чым карта патрабуе ў вас праблема ў помпе высокага ціску ці на regoltaore або на инжекторах, што "выпускаюць" занадта....кантралюе пікселя апошнія таксама дыягностыкі выпраўлення, якія яны маюць, калі яны 25% +/- у тэрміны, устаноўленыя ў экю або больш 5mm3 карэкцыі ў iq роўная..

манро
маглі б вы паспрабаваць паставіць карту ori гэта ўбачыць, калі есць розніца па тым, што я казаў раней..
затым, аднак, перш чым addosare віну на скомпонуйте, а не unaltro кантралюе ціск электрычнага помпы ў ciruito нізкага ціску, калі нізкае, часам я, здарылася, што ў той штуцер з шарыкам, пасадзілі ўнутры, якія жывуць на фільтр дызельнага паліва вы starasse і рабіў, каб знізіць ціск толькі на высокіх абарачэннях і з вялікімі запытамі на дызельнае паліва, у той час як калі controllavi прэс-мінімуму, усе было ў норме..

tranky
Дзякуй манро
Ужо даказана карту на врі і не ад гэтай памылкі, толькі з крокам робіць і гарачай вышэй 3000giri.
Маючы ўжо памянялі помпа высокага ціску другой рукой, але працуе (быў на альфа-першая серыя, якая была супастаўленая і добра) думаю, што праблема..я думаю..
Мой сябар выцягнуў трубаправоды вышэй фільтра і ўбачыў, што паліва ne прыходзіць, то робіць гэта толькі ва ўмовах гэтай праблемы.
Я зраблю дыягностыку і я дам вам ведаць.
Дзякуй

tranky
Памылка, мне здаецца, гэта было :
P0091 "ціску паліва (рэгулятар ўваходу помпы высокага ціску)занадта нізкі ціск"

ugoboss
вы не можаце адлучыць трубкі і паглядзець, калі кідае нафта, гэтыя рэчы робяць з метад і прыборы, вы павінны паставіць манометры і паглядзець, добра нізкае ціск, высокая паглядзець у дыягназ, і вам раю праверыць ціск у вяртанне nafta, яшчэ адна рэч, не ведаю як, але калі вы ўзнялі вельмі ціск у магістралі rail паспрабуйце вярнуць крычы, што.

tranky
вы не можаце адлучыць трубкі і паглядзець, калі кідае нафта, гэтыя рэчы робяць з дапамогай метаду і інструментара.
Цалкам згодны, але не будучы карабля, па меншай меры, я бачыў, што прыходзіць дызель.
Я магу праверыць ціск, і я бачу на мнс калі ў мяне гартуй.
Дзякуй, хлопцы

tranky
Я знайшоў абмеркаванне той жа праблемы на мае і на сайтах, альфа і многія (калі не ўсе) мелі гэтую праблему..

Я ведаю, што помпа высокага ціску з'яўляецца прычынай, і змяніць яго ўзбярэжжа, як мая нага злева..
Я дам вам ведаць, як толькі я кладу рукі з мнс і, спадзяюся, не так..

манро
прывітанне tranky, што помпа мантуецца вашага 147? cp1H R60? R65? гэтыя помпы на 147 яны робяць невялікія адстой, я не магу сказаць вам, чаму, тыя ж помпы на 159,croma,G. punto,bravo,etc...1,9 120cv не даюць праблем не ведаю...
калі вам трэба замяніць я вам рэкамендую ісці наўпрост з помпы 2,4 cp1H R70 ці можаце адрамантаваць ваш, усталяваўшы кулачок і помпавыя 2,4 у, аднак, мы хочам добра pompista і трохі грошы...

tranky
прывітанне tranky, што помпа мантуецца вашага 147? cp1H R60? R65? гэтыя помпы на 147 яны робяць невялікія адстой, я не магу сказаць вам, чаму, тыя ж помпы на 159,croma,G. punto,bravo,etc...1,9 120cv не даюць праблем не ведаю...
калі вам трэба замяніць я вам рэкамендую ісці наўпрост з помпы 2,4 cp1H R70 ці можаце адрамантаваць ваш, усталяваўшы кулачок і помпавыя 2,4 у, аднак, мы хочам добра pompista і трохі грошы...

Заўтра макс у суботу паспрабую замяніць і паглядзець, калі я магу выправіць бачыў, што вы плаціце ў карты, што я раблю кожны раз на GT..
Стаіць машына нарадзілася шанцуе. а.. з года ў год я рабіў усе:
Купон, размеркаванне, помпа, счапленне, спружыны і поршні (trimmed-3 см бачыў, што варта было, як у крычы), блок кіравання, фарсункі, шыны, задняя дзверы, дыскі тармазныя...
Калі б я яго купляў штомесяц на кавалкі, я б і спакойна збірацца і ўсе часткі, што курс месяц за месяцам...

walter_ie
Даруй, але калі карту на врі не ў вас праблемы, не думаю, што гэта механічная праблема, але больш за карту... З мяне пакрывае карту, паведамляе врі усе prex rail і паглядзець, калі гэта робіць тая ж праблема...

ugoboss
не, гэта так, уолтар, калі вы робіце карту ўсе, сістэма ўпырску, помпа-фарсунак і рэгулятараў, непазбежна выходзіць на працу больш акцэнтуючы, магчыма, праблемы, якія ў арыгінале не ў вас (пакуль), але ў любым выпадку есць, і, як ужо сказалі, помпаў AT у гэтых машын праблем яны дадуць па сваім жаданні", такім чынам, нават паставіўшы залатых rail праблему ен застанецца, добры помпа перапрацаваны і павінен вярнуцца, усе ок.

tranky

walter_ie

tranky
Прывітанне,
выбачайце, калі я не пісаў навіны, але часовы забарона мне цяжка было зарэгістравацца: дапамажыце сайт... (no comment).
Я замяніў помпу, дызель з alfa 147, ж мадэль маей і.. tadààààà !! Ж праблема, і я выйшаў P0092.
Я чытаў, што помпа ўнутры мае filtrino і ў трубцы змешчаны зніжэнне (брэд перфараваная), які абмяжоўвае паток.. я яшчэ Не пацверджаны, але можа быць праблема ў гэтым, бачачы, што нізкі ціск у мяне чысты, высокага ціску заменены, а мне памылка яшчэ ?
Менш, чым раней, але ў рэшце рэшт сыходзіць.. а тым часам я адключыў DTC 0091, па крайняй меры, я не павінен выключыць машыну і аднаўляецца (не заўседы) праз некаторы час не страляць, і цяпер, падобна, узяць p0092 (не ведаю, чаму я выйшла пасля замены помпы і адкруціць, каб riavvitamento фільтра павольна, што ен распыляецца, як RoccoSiffredi..)
У суботу я імкнуся, і я дам вам ведаць, у той час як я прымаю любыя парады.
Дзякуючы 1к!

todos
Ок, я бачу, што вы гэта вы прымаеце спакойна рамонт.. дайце нам ведаць, мы з нецярпеннем вынік.....

giuseppe89
tranky датчык на рэйку ты праверыў?на stilo jtd у мяне была падобная праблема, якая праяўляецца эпізадычна, і праблема была іх...

tranky
Абнаўленне..
Я памяняў практычна ўсе.. і TADAAAA.. заўседы памылка з адлюстраванне rail..
Калі я пакідаю карту rail врі і я, астатняе не ў памылцы..
Мне сказалі (pompista дастаткова надзейным), што сівы помпы не падтрымліваюць больш высокія патрабаванні ў крычы.. так што я прыняць яго ў (_._)
Цяпер, я так spopositata усе карты, акрамя той, што rail але мне цікава:
змяненне вр, запыты, пар, дызель.. без змены карту rail, з якімі абмежаваннямі, што сустрэча?
Механічна-гэта дрэнна, таму я прашу тых, хто ведае..
Шчыра кажучы, зараз у мяне есць карта з лімітам счаплення зношаная, што я не на каньках, і робіць добра, але вышэй 4000rpm вы адчуваеце, што не хапае магутнасці і ідзе трохі ў пустэчу..
Можа быць, я мог бы moddare іншыя карты, для тых колаў, але з мод rail пустэчу, быў пераадолены, нават калі яна ў recovery кожны раз...

walter_ie
Я я вам сказаў, што гэта была праблема карты....сціпла ў 147 я ведаю яе на памяць і cn маю dp абмен турбіны sn ўдалося атрымаць 250cv... а працуе па часу ўпырску d і lim IQ, і вы ўбачыце, што ен выцягне магутнасці... на чыгуначных карту будзьце нізка... то дайце мне ведаць, vome ідзе...

tranky
Вальтэр гэта не ў карце праблема, таму што калі ўстаю ў чыгуначны нават 0,1 пераходзіць у recovery. Тыя ж карты на той жа машыне ідзе ціхая.. Не ведаю, калі іншы аўтамабіль мае помпа перагледжаны, але ў гэты момант, я мяркую.
Таму цяпер праблема складаецца ў тым, што я адлюстраванне на ўсіх картах, акрамя чыгуначных.
Што прадугледжвае трымаць rail врі?
Якія абмежаванні дастаўкі, якая прыводзіць?

запал рухавікоў
Вальтэр гэта не ў карце праблема, таму што калі ўстаю ў чыгуначны нават 0,1 пераходзіць у recovery. Тыя ж карты на той жа машыне ідзе ціхая.. Не ведаю, калі іншы аўтамабіль мае помпа перагледжаны, але ў гэты момант, я мяркую.
Таму цяпер праблема складаецца ў тым, што я адлюстраванне на ўсіх картах, акрамя чыгуначных.
Што прадугледжвае трымаць rail врі?

tranky
Добры дзень, паспрабуйце з дыягназам вымярэння на рэйку, колькі ў вас ціск толькі на панэль пакласці і паўторна калі ласка, увядзіце яго тут

Дзякуй сябар, provvedo у тыдзень гэта рабіць, так як яны па-за дома і на працы, у працоўны час анамальных (змены 24 гадзіны ў суткі)
Дзякуючы 1к і я спадзяюся, што як вырашыць першую праблему, так што чакаем!

Errecinque
Дзякуй сябар, provvedo у тыдзень гэта рабіць, так як яны па-за дома і на працы, у працоўны час анамальных (змены 24 гадзіны ў суткі)
Дзякуючы 1к і я спадзяюся, што як вырашыць першую праблему, так што чакаем!

tranky

Grazià табе клянуся, што cio спрабаваў з delphi робіць real-time, што ен называе flyqualcosa але фарматуе у RAW microsd і я не разумею, як можна экстрапаляваць дадзеныя.
Мак паклаў na дня зразумець, што трэба націснуць кнопку на прыладзе для запісу.. план я раблю я каперсы часопіса!!! :°D
Я спадзяюся, што-дэ вырашае co стаіць машына, у адваротным выпадку абмен і vaff.... мне каштуе менш, чым яго замяніць, сказаць, што грошы за шт..

carlo abarth
была праблема на брава ідэнтычныя праблемы змянілі помпа rail і машыны і вярнулася да жыцця ..але давайце спачатку змяніць pomap у pompista змяніў мяне носік назад, думаючы, што гэта быў носік, які дзейнічае як клапан ціску, механіка, але нада ...у рэшце рэшт гэта быў помпа!!

ugoboss
гэта вядомая праблема на 147, помпы высокага ціску, гэта само сабой зразумела, што змены і пакладзеце выкарыстоўваецца, неабходна правесці праверку з адным добра і вырашыце гэтую праблему.

cawadany
У мяне дакладна такая ж праблема на Брава 1.9 120 лс. І гэта было даказана ціск нізкая, і гэта выглядае нармальна (4.5 бар). Датчык rail змянілася мала. Гэта было чыстым, і ўваход помпы, дзе павінна быць filtrino і сітуацыя палепшылася нашмат, але выходзіць па-ранейшаму ў recovery (раней ен рабіў гэта практычна адразу). Цяпер давайце паспрабуем з дапамогай рэгулятара ціску, але я думаю, што менавіта помпа (аўтамабілі з 70000 км! абсурд!)

tranky
гэта вядомая праблема на 147, помпы высокага ціску, гэта само сабой зразумела, што змены і пакладзеце выкарыстоўваецца, неабходна правесці праверку з адным добра і вырашыце гэтую праблему.

Дзякуй за пацверджанне Уга, у суботу я разабралі ўсе трубы ад бака да фарсунак і на самай справе не знайшоў нічога, што можа блакаваць паток дызельнага паліва.
Вы ведаеце, мне approsimativamente кошт капітальнага рамонту помпы hp, каб павялічыць далекасць колькі?

tranky
У мяне дакладна такая ж праблема на Брава 1.9 120 лс. І гэта было даказана ціск нізкая, і гэта выглядае нармальна (4.5 бар). Датчык rail змянілася мала. Гэта было чыстым, і ўваход помпы, дзе павінна быць filtrino і сітуацыя палепшылася нашмат, але выходзіць па-ранейшаму ў recovery (раней ен рабіў гэта практычна адразу). Цяпер давайце паспрабуем з дапамогай рэгулятара ціску, але я думаю, што менавіта помпа (аўтамабілі з 70000 км! абсурд!)

Адзін за кузаў у нас жа аўтамабілі з тымі ж кампанентамі і cio вынікае, што:
sta ca**ці італьянскі аўтамабіль, зроблена ў ca**ці сабака, і мы націсніце, каб адрамантаваць помпа..
што s3ss!

cawadany
Адзін за кузаў у нас жа аўтамабілі з тымі ж кампанентамі і cio вынікае, што:
sta ca**ці італьянскі аўтамабіль, зроблена ў ca**ці сабака, і мы націсніце, каб адрамантаваць помпа..
што s3ss!

cawadany

tranky
А, забыўся паведаміць..
Сення раніцай я загрузіў na mappetta soft col rail крычы, і ен пракляў бог даў мне памылку ціску, помпа і аўтамабілі ў recovery...
І камянямі тых, хто яго стварыў..
Пракляты помпа hp!

Errecinque
Я альфа common rail у мяне 2 і ні адна мне яшчэ не далі, не праблема, ніколі не бачыў recovery, нягледзячы на мноства удасканаленняў і крокам карце. Я буду заўседы італьянскія дома.

tranky
Што я няўдачнік не выклікае сумневаў.. але porcamiseria кожны раз, калі па што-то дзіўнае...
Перад ЭКЮ.. змянілася, і ўсе ок...
Тады я падкопваюцца заднія шкла.. змянілі, што таксама...
Затым размеркаванне і помпа вадой, якая пазногці, і я змянілася толькі ў часе...
Потым другі, што лепш не ведаць... зладзіць усе чакаем..
Цяпер гэта..
Калі я іду ў лурд, БЕЗУМОЎНА, я лічу, зачынена...
;(

запал рухавікоў
Што я няўдачнік не выклікае сумневаў.. але porcamiseria кожны раз, калі па што-то дзіўнае...
Перад ЭКЮ.. змянілася, і ўсе ок...
Тады я падкопваюцца заднія шкла.. змянілі, што таксама...
Затым размеркаванне і помпа вадой, якая пазногці, і я змянілася толькі ў часе...
Потым другі, што лепш не ведаць... зладзіць усе чакаем..
Цяпер гэта..
Калі я іду ў лурд, БЕЗУМОЎНА, я лічу, зачынена...
;(
вы напісалі кнігу, але гэта дыягназ вы хочаце зрабіць? ці вы не хочаце вырашыць гэтую праблему?

tranky
У першы дзень ****** раблю і месца зняволення.
Працы, на чарзе 24 гадзіны ў суткі і ў мяне есць час ****** нуль.
Я буду вырашаць, безумоўна, заключаецца мяч...

tranky
Выбачайце за затрымку, але sti змены, мяне заб'юць ў бліжэйшы час..
Вось img ЧАСОПІСАЎ, real-time, так і ў аўтамабіль пачнецца, што preavviata(толькі ключ).
Illuminatevi, што калі не іх, то яны цалкам handycUp рабіць карты, і я павінен fucilarmi.
Я прыкладаю таксама залатыя і 3 мод, які я загрузіў, з якімі я заўседы сутыкнуліся з той жа праблемай.
Дзякуй хлопчыкі

p.s. я спрабаваў зрабіць real-time log ў рух, але я не разумею, як працуе delphi..

Андрэй
Паспрабуйце адлучыць джгуты правадоў фарсунак і рэгулятара ціску , за стартар і паглядзець, што максімальны ціск вы знаходзіцеся на rail

tranky
Паспрабуйце адлучыць джгуты правадоў фарсунак і рэгулятара ціску , за стартар і паглядзець, што максімальны ціск вы знаходзіцеся на rail

Рэгулятар ціску ты маеш на ўвазе датчык на флейце ?

Андрэй
Я маю на ўвазе рэгулятар або клапан prop на помпе высокага ціску, каб мець уяўленне аб піку ціску, якое развівае помпа hp

tranky
Я маю на ўвазе рэгулятар або клапан prop на помпе высокага ціску, каб мець уяўленне аб піку ціску, якое развівае помпа hp

Дзякуй, але я менавіта помпа spompata..
Мне прыйдзецца яго мяняць, і я спрабую пакласці адзін плюс гэта добрая cp1h3r70..
Дзякуючы todos інфармацыя

X4N
Не хачу цябе палохаць і ў той жа час выслаць, але час таму апускаючыся вырашыў на педаль газу на 2-й перадачы, я выйшаў з той жа праблемай, у гэтым выпадку мне было нават выключыў машыну. Так, можа, вы збіраецеся перапрызначыць напамінкі дадаткова праблему, якая ў вас ужо есць, ці гэта толькі ў пачатку, і я, здаецца, з больш намаганняў.

tranky
Не хачу цябе палохаць і ў той жа час выслаць, але час таму апускаючыся вырашыў на педаль газу на 2-й перадачы, я выйшаў з той жа праблемай, у гэтым выпадку мне было нават выключыў машыну. Так, можа, вы збіраецеся перапрызначыць напамінкі дадаткова праблему, якая ў вас ужо есць, ці гэта толькі ў пачатку, і я, здаецца, з больш намаганняў.

Пытанне-напамінкі з'яўляецца відавочным і законным, у адваротным выпадку не пайшоў бы на павышэнне, нічога.
Для вашага мінулага пытання я мяркую, што гэта дрэнна, налады карты, што было крокам незбалансаваныя (я мяркую).
А я помпа выкінуць у ўнітаз

X4N
Дрэнна тое, што карта была і tutto'цяпер арыгінал! :\

tranky
Дрэнна тое, што карта была і tutto'цяпер арыгінал! :\
Я з пап'е-машэ ste аўто..
Безумоўна, ваш дэградацыі быў вышэй, чым мой, які вядомы толькі па карце, мод.
Нічога не бярэ, што калі я стаўлю на врі хутка зробіць тое для мяне.
Я спрабаваў змазваць, чысціць і так, як апісана рэгулятар, але нічога.. я заўважыў, што калі ўключаецца recovery ад помпы вы заўважылі пах гару..легкі, але адчувае, што-то награваецца занадта..
Я змяню гэтую чортаву помпа рана ці позна...

X4N
Цьфу-цьфу-цьфу, з тых часоў больш вы гэтага не рабілі, і я сам спрабаваў яе шмат разоў пад нагрузкай на высокіх абарачэннях і рэч не паўтарылася. Я спадзяюся, гэта было проста "кайф" на той момант...справа ў тым, што я ўзяў дастаткова дрэнна .