КПК

Прагляд Поўнай Версіі : bosch edc 17 bmw 120 177cv.antituning тлумачэнні

raziel77
добры дзень,
есць навіны, каб чытаць і пісаць дадзеныя ecu праз obd з дапамогай інструментаў, не крычы?
у цяперашні час гэтая мадэль выйшла ў 2007 годзе..

у мяне есць некалькі пытанняў:
калі я чытаю ў boot mode з гала (або яшчэ) не крычы, і прыйшлося ўносіць змены на карту,я павінен падлучыць усе 'атрыбуты' кожны раз, калі ў boot?

тлумачэнне: я чытаў праз obd з певень не крычы, але не піша. і гэта, безумоўна, antituning?
anituning толькі азначае, што немагчыма напісаць або прымушае пісаць, а потым piantarsi?

калі б не antituning любы інтэрфейс праз паслядоўны порт то было б прачытаць і так мае і кідалі, або толькі і выключна ў boot?

дзякуй

tranky
Гэтую тэму ўжо быў адказ на іншыя пасады

Вы павінны выкарыстоўваць "пошук" на сайце, на колькі там карыснай інфармацыі для сваей справы

scican25
раю табе падключыць усе ў boot mode .. больш падрабязна а тым часам у вас есць поўная рэзервовая копія ў выпадку, вы можаце мець праблемы pinatere экю
затым зрабіце тэст на чытанне і запіс у бд ,
у любым выпадку я гэтыя аўтамабілі я заўседы зроблены ў boot .., калі аўтамабіль быў некалькі разоў на bmw, хутчэй за ўсе, будзе antituning ..
акрамя таго, ад таго, што з пеўня, v50 .. можа быць, з v54 або kess v2 можна мыць у бд

манро
Гэтую тэму ўжо быў адказ на іншыя пасады

Вы павінны выкарыстоўваць "пошук" на сайце, на колькі там карыснай інфармацыі для сваей справы
робіць гэта паведамленне ў рухавік...замест таго, каб адкрыць кожны раз, калі абмеркаванне новых, магчыма, усе роўна выдаткуйце на сябе праца выкарыстоўваць функцыю "пошук" раней, у адваротным выпадку сайт напаўняецца tread ўсе роўныя, і мы тут, каб пісаць адно і тое ж да бясконцасці..

запал рухавікоў
раю табе падключыць усе ў boot mode .. больш падрабязна а тым часам у вас есць поўная рэзервовая копія ў выпадку, вы можаце мець праблемы pinatere экю
затым зрабіце тэст на чытанне і запіс у бд ,
у любым выпадку я гэтыя аўтамабілі я заўседы зроблены ў boot .., калі аўтамабіль быў некалькі разоў на bmw, хутчэй за ўсе, будзе antituning ..