КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Цэнтральны замак Alfa 147

Marcuc
Прывітанне ўсім.. я Хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас давялося ж мая праблема.. некалькі дзен таму 147 не зачыняецца яшчэ.. Калі я зачыняю машыну з пульта, што з кнопкі ўнутры салона машына зачыняецца і адкрываецца зноў толькі..я паспрабаваў зачыніць з ключа, але нічога..

я зрабіў дыягностыку з autocom і прыносіць мне гэты код памылкі
"9013 Сігнал рэле блакіроўкі закрыцця дзвярэй ніжэй мяжы, max"..
я паспрабаваў праверыць, ці на ******** калі і дзе збірае гэта рэле, але не знайшоў нічога. здаецца, што ўсе кіруецца з бартавога кампутара..

але калі сапраўды быў кароткі-то рэле не павінна даваць ніякіх прыкмет жыцця ці я памыляюся?
я спрабаваў зачыніць замкі дзвярэй ўручную, і здаецца, што працуюць усе.. магчыма, што адбыўся нейкі самакат цэнтральны ўнутрана ў якой-то экран?

чакаю вашых саветаў і меркаванняў
дзякуй усім

tranky
Прывітанне,
рэле то ў вас у раене пад рулем і павінен быць чорны вялікі (першы зверху) а пытанне кароткі, я не думаю, што рэальна, так як такое прылада працуе з body CAN, такім чынам, бачыў, што вы plugga закрыцця запыту, я мяркую, што:
- у вас есць рэле smandrappato
- у вас есць кабель CAN не цалкам здаровы
- у вас есць праблемы ў якой-то датчык дзвярэй, які застаецца ў позе, з АДКРЫТЫМ і не дазваляе правільнага назад прывязаць..
Зрабіце прыгожы візуальны аналіз, як сказалі, і вы ўбачыце, што вырашыць...і, перш за ўсе, дайце нам ведаць,

carlo abarth
здаралася часта, што гэта kiusura шмат разоў!!!

scinti
Я пацвярджаю, або які-то цэнтральны няспраўны або якой-небудзь абрыў драты ў пераходзе правадоў дзверы

Marcuc
Сення бесперапынны візуальны аналіз. аднак я забыўся вам сказаць, што ўсе гэта адбылося пасля ночы -19gradi.. я адкрываю машыну, і да гэтага тут усе ў парадку. прыбыцце на працоўнае месца, зачыняю, але нічога.. адзіны порт, які я адкрыў у той дзень была на баку вадзіцеля..

аднак, вяртаючыся да выступлення..
калі кабель не можа цалкам здаровым можа зрабіць жарт, якая закрывае і адкрывае??

калі ланцуг рэле заблакаваная або зачынена, што ен не павінен быў нават даць імпульс і паспрабаваць зачыніць??

як вы думаеце, я магу паспрабаваць замкі і зразумець, якой была зламаная або заблакаваная?

tranky
Мне здаецца, што на 147 есць цэнтральны ўнутранага ціску, рычаг, дзверы, ці я памыляюся?
Cel'я нават я, але не выкарыстоўваеце яго, я не памятаю, калі cel'есць ці ен толькі ад кнопкі lock пад стэрэа...

устаўце адвертку ў палове экранам і недахоп здымкі ў цэнтральны.
Я думаю, што ўжо так вы можаце вызначыць, які fallata так як здымкі вас адкрыць/закрыць, на тую ж скрынку..
Зрабіце збіраецца, паспрабуйце і дайце нам ведаць,

Marcuc
Разбярыце і паспрабуйце ўсе бяспечныя.. На стэндзе працуюць выдатна.. хто-небудзь з вас ведае, як знайсці закрытай пазіцыі, адкрытай у бяспекі? ад электрарухавіка, які ўсталяваны на бяспечныя?

tranky
Я думаю, на цела, у залежнасці ад становішча закрыцця, так што вам непрыемнасці або цела або правадах да яго.. я Мяркую..
Кіруе рэле, якое, магчыма, менавіта ен..
Ніколі не дамагчыся поспеху шчыра нуды (я не механік, таму я звяртаюся да ****llo сацыяльна/курсаў)

scinti
У дадатку схема закрыцця

Marcuc
прывітанне, хлопцы..прабачце за маю адсутнасць.. у любым выпадку гэта body...цяпер я шукаю, што выкарыстоўваецца для той клон мой.. у вас ніколі не кланаванага цела? гэта вельмі цяжка зрабіць?

scinti
Не, не цяжка, калі ў вас есць інструмент спецыяльна для чытання ў паслядоўны (ioterminal або іншае) у адваротным выпадку трэба звярнуць мікра-або прачытаць яго з праграміста

tranky
капіяванне і ўстаўка дадзеных мікра старога цела на новае цела (калі ласка, праверце, калі яны люстраныя, перш, вядома, інакш не працуе na бітай), без scodificare ў e2p ecu і перайсці спакойна.