КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта golf 4 1.9 110cv

амін
Добрай раніцы ўсім, вы можаце зірнуць на гэты файл? Гэта першае, што я раблю з plcc, і я зрабіў мод крадзеш з аўто ўжо зрабіў, убачыў, што статак без драйвераў. Машына для тэстаў, так што я магу ісці ў суд. У дадатку ёсць 8 файлаў, што 2 ўжо далучыліся 16 гадзін і мод.

cinqueturbo
Не вельмі сябрую з гэтым з plcc, але і вельмі падобны на класічны edc15

так што і смачна..

я адважуся даць трохі больш..

амін
ок, паспрабую так і нагрузкі на аўтамабіль, паглядзім, як ён сябе вядзе, то я бясконца ўдзячны табе.

амін
Машына правераная, здаецца, ідзе выдатна, адзіная праблема, у мяне лямпа напальвання, пробліскавы маячок і два dtc, p1612 і p1626. У рэчаіснасці з vag-com, я ўбачыў, што ў ecu рухавіка, вынік кадавання 00001, г. зн. аўтаматычнай каробкай перадач, у той час як павінна быць 00002, ручная скрынка перадач. Я спрабаваў змяніць яго, але мне не захаваць змены. Як я магу вырашыць? Я заяўляю, што я выкарыстоўваю эбу не яго, але з тымі ж нумарамі і scodifica за ўсё.

амін
Я чытаў на нейкім форуме мяжой, што, магчыма, не захоўвае змены, што спачатку я павінен зрабіць лагін з vagcom. Але, паставіўшы код, які я выратаваў ад карціны мне кажа, што гэта няправільна, я думаю, павінен быць сабраны з e2p scodificata праўда? Калі гэта так, я прыкладаю файл.

cinqueturbo
Я чытаў на нейкім форуме мяжой, што, магчыма, не захоўвае змены, што спачатку я павінен зрабіць лагін з vagcom. Але, паставіўшы код, які я выратаваў ад карціны мне кажа, што гэта няправільна, я думаю, павінен быць сабраны з e2p scodificata праўда? Калі гэта так, я прыкладаю файл.

Прабач, не ты першая, скапіяваць eprom, ад яго арыгінала?
я змяніў таксама SW flash, калі не роўныя..

амін
Ведаеш, чаму я гэтага не зрабіў? Таму што, каб гуляць з plcc аддаюць перавагу мець ecu "пагрузчык", і пакінуць арыгінал некранутым ў выпадку якіх-небудзь пашкоджанняў, у адваротным выпадку я б так і зрабіў. Колькасці ecu адпавядаюць усім.

cinqueturbo
Ведаеш, чаму я гэтага не зрабіў? Таму што, каб гуляць з plcc аддаюць перавагу мець ecu "пагрузчык", і пакінуць арыгінал некранутым ў выпадку якіх-небудзь пашкоджанняў, у адваротным выпадку я б так і зрабіў. Колькасці ecu адпавядаюць усім.

Я не разумею, ecu пагрузчык, і для вашага аўтамабіля або для іншых?

амін
Ecu пагрузчыка-гэта для маей машыны, я выкарыстоўваю яго, каб ісці ў майстэрню, прыкладаю e2p, у дадзены момант на ecu, я не магу атрымаць код

cinqueturbo
Ecu пагрузчыка-гэта для маей машыны, я выкарыстоўваю яго, каб ісці ў майстэрню, прыкладаю e2p, у дадзены момант на ecu, я не магу атрымаць код

Яшчэ што не разумею...
мы выкарыстоўваем яго толькі для вашага аўтамабіля?
тады копію eprom ад арыгінала, і ў вас эбу ідэнтычныя клоны, каб зрабіць усе тэсты, якія вы хочаце...

амін
Адказваю спачатку, потым аднаўлю. Eprom старой ідэнтычная гэтай, таму што ў адзін цудоўны дзень я зламаў транспондеров ключа і я загрузіў scodifica за ўсё. Абнаўлення, сілы, спрабаваў скінуць з vcds, памылкі зніклі і машына не тая, fsdtidiosa шпіён. Я хачу падзякаваць cinqueturbo за дапамогу і клопат, яшчэ раз дзякуй.

амін
Адпраўленне ад рыўкі раздражняюць, як калі б вы гулялі з l-паскаральнік, і ён гэта робіць, калі я спрабую пакінуць салодкі, пакрокавую педалі, можа быць egr? На гэтым тыдні сканчаю і, магчыма, знайсці поўны матэрыял.

cinqueturbo
Праверце Карту, і падыходзіць да вашай ваджэння і аўтамабіль..
я толькі зрабіў крок за кій, так, каб, так сказаць, паміж намі...

амін
Я разумею, але я яе аддала нават так, мне падабаецца як коціць.

амін
Іншы пытанне, але egr кажаце, што, што зачынены, так як на карце добра або, будучы з тых, з трубку, у дэпрэсіі я таксама павінен заткнуць то?

walter_ie
Калі я магу даць вам маё сціплае меркаванне пацвярджаю тое, што сказаў cinqueturbo. Таму што яны не клоны, свой?? Па крайняй меры, так у вас не ўзнікне праблем з пастаноўкай!

walter_ie
Прабач мяне, я не бачыў іншай старонцы. Аднак павярніце, што лепш!!

амін
Тады вечка трубку, і я бачу, як яна ідзе, вядома, перш чым я бачу, як гэта брудна.

walter_ie