Прагляд Поўнай Версіі : Corrrezione км-Гольф-5 2008 год
Прывітанне Рага , дайце мне руку, - выпраўленыя км-гэта гольф 5 , я прачытаў eprom 24c32 з Вілем і зрабілі змены з NY04 , таму я напісаў 24c32 і пераправяраць чытання, што, аказваецца, ОК , але одометр працягвае паказваць < папярэднія.
Прывітанне я не магу спампаваць, я не магу вам дапамагчы, вы не выпадкова digiprog робіць іх непасрэдна ад паслядоўнага порта.
глядзіце, калі вы павінны зрабіць своп бітаў з nyo!
глядзіце, калі вы павінны зрабіць своп бітаў з nyo!
Прывітанне guidotacco , то навошта своп ? з NYO я зрабіў выпраўленне, а затым ricontrollando, я даваў ей км ўзяў ! , выбачайце, невуцтва, але я не падкаваны ў тэме , магчыма, выкарыстоўваючы своп-карэкцыя файла адбываецца іншым спосабам ?.
на экране nyo, у вас есць два нумары, адзін з < фактычныя які павінен застацца справа,калі злева трэба зрабіць своп на файл, націскаеце правай кнопкай мышы і зрабіце своп і ахоўная захаваць utomatically пад тым жа імем і на акно іх, паглядзець направа.....калі ок, запісаць іх на eeprom
Гэтыя машыны, або, лепш, амаль усе групы vag з 2007 года тут, есць кантроль з км, а таксама на мікра -, а затым вы можаце пакласці ўсе значэння, якія вы хочаце, а змяняюцца толькі апошнія тры лічбы. Калі вы не праграміст, што асоба, паслядоўны або працы ў школе, звязваючы карціну цалкам, вы нічога не робіце.
Гэтыя машыны, або, лепш, амаль усе групы vag з 2007 года тут, есць кантроль з км, а таксама на мікра -, а затым вы можаце пакласці ўсе значэння, якія вы хочаце, а змяняюцца толькі апошнія тры лічбы. Калі вы не праграміст, што асоба, паслядоўны або працы ў школе, звязваючы карціну цалкам, вы нічога не робіце.
Дзякуй за адказ , з якога праграміст можа ўмяшацца ?.
- не, вы павінны рабіць з дапамогай праграмы!!
- не, вы павінны рабіць з дапамогай праграмы!!
Добры дзень , я даў бы нейкай інфармацыі ? , з дапамогай якой праграмы яго працэсаў ?