Прагляд Поўнай Версіі : Дыягностыка Land Rover Freelander td4
Прывітанне,
у мяне праблема інтэрпрэтаваць код памылкі, што мне сыходзіць у дыягназ: P1470, невядома.
Хто можа дапамагчы?
Дзякуй
Прывітанне,
у мяне праблема інтэрпрэтаваць код памылкі, што мне сыходзіць у дыягназ: P1470, невядома.
Хто можа дапамагчы?
Дзякуй
Кіруе Геаметрыяй турбіны,сістэма наддува муфты etc
і, як правіла, маецца неадпаведнасць ціску turbo...
Дзякуй, пяць, я ўжо змяніў ўкладышы turbo з тымі, нержавеючай сталі, памяняў клапан рэгулявання турбіны...
Не ведаю, што праверыць яшчэ.
З delphi асцылограф я вымераў розныя крывыя, але ніякіх адхіленняў...
паспрабуйце з фільтрам дызельнага паліва, нават калі не мае нічога агульнага, гэта здарылася са мной, калі не ен, гэта клапан турбіны, што ты ўжо змяніў.
Дзякуй, Амін, я спрабую змяніць яго, і вы кажаце
Нічога не рабіць, заўседы выходзіць код, p1470, і гэта, як калі stallasse 140 і 150 км/г
Тады факты, прыгожыя дыягностыкі ў рэальным часе і правяраць, як працуе турбіна
Ужо зроблена Амін, усе ў парадку, ціск турбо і rail з'яўляюцца пастаяннымі, калі ідзі ў стойла, ўстае, графік rail, але турбіна застаецца пастаяннай.
тое controllerei рэгулятар ціску ў рампы і датчык ціску ў рампы
Дзякуй, пяць, я ўжо змяніў ўкладышы turbo з тымі, нержавеючай сталі, памяняў клапан рэгулявання турбіны...
Не ведаю, што праверыць яшчэ.
З delphi асцылограф я вымераў розныя крывыя, але ніякіх адхіленняў...
Што ціск дасягніце?
паміж аб'ектыўнай і вымяраецца ў вас есць змены?
прывітанне, падобную памылку я і наткнуўся на freelander, і гэта быў дросель на впускном калектары і я вырашыў праблему...
Гэта значыць, што ты зрабіў?
яго замяніў і ўсе прайшло добра...
Я паспрабую нават гэта, я дам вам ведаць. Дзякуй