Перегляд Повної Версії : Помилка P0089
Привіт,
Я зробив відображення на СМТ 1.9 DDIs (двигун F9Q renault)
Після декількох км ca400 вийшла ця помилка,
читав в мережі, проте ці двигуни страждають від цієї конкретної проблеми
від того, що я читав, особливо в delphi.
Однак, для безпеки, місце на карті
P. s.: з кроком rail максимум 80 Бар
Ніхто йому ніколи не було такої помилки?
було, щоб зрозуміти, якщо проблема через механічної несправності ""
існуюче, або це викликано відображення.
Значення обмежувачі rail набагато вище
те, що карту орі досягає, після відображення унікальні значення
що б підірвати обмежувачі остання шкала в правому нижньому куті
де насправді відбулася проблема.
Може бути коливання тиску в рампі майже 30 Бар?
З повагою.
спробуйте повернути автомобіль орі...
Доброго ранку, дякую за відповідь,
Це спроби, які я вже зробив, помилка
Не відбувається, але машина стає незграбним.
Ця машина, коли вона прийшла, щоб зробити відображення у нього вже були проблеми з датчиками (виправлені деякі suzuki), однак автомобіль ostentava починаючи, пішов 3-cyl і споживає багато(8/9 м/l).
Виведеної відображення (втома, тому що у нього завжди були проблеми з спілкуванням), коли я йду, щоб побачити ІДЕНТИФІКАТОР не дорівнює то ECU (тільки в HW було рівних) і, крім того, був визначений як карта модель засмучений (120 л. с. замість 129). Зроблено відображення, автомобіль був коштовний камінь, споживання стабілізували тим, що передбачено заводом-виробником і не було проблем взагалі. Після декількох км більше 600 машина вимикається з фатальну помилку.
Повернувся, щоб побачити, якою була проблема, мені не згадує, що він зробив повний палива дуже погане, ношу відображення, потрібно менше палива, і автомобіль йде дуже погано, і виглядає навіть на низьких швидкостях помилка. Кладу карту орі і погано (гірше, ніж коли прийшла), але без помилки. Після того, як дізнався, що вона поклала на паливо погане, я кажу йому поставити повний паливо добре і деякі добавки, машину назад йти, як в оригіналі.
В цей момент я перевірив, що може бути причиною такої чутливості палива, я перевірив значення насоса і на холостому ходу було 4 л/год 1,3 бар, щоб дістатися до піку 60 lt/h 1,7 бар.
В цей момент ми залишили його в спокої відображення, тому що проблема, ймовірно, походить від насоса, який, на мою думку, значення насос повинен бути постійним або змінюватися незначно, насправді значення від будинку 3,5 бар 135 л/сек. Тепер ми чекаємо шматок, щоб побачити, якщо проблема не вирішена.
Вибачте, це поема.
Що ви думаєте про це?
З повагою.
Якщо це не регулятор тиску може бути якийсь інжектор, що він теж відмова..
спочатку відключити регулятор і перевірте наявність бруду і шорсткуватий, що йде від common rail..
контролює втомився відходи від форсунок, там вихід дизельного палива, якщо приманки теж дизель не частина або частина з працею і може повернути помилку на етапі введення в експлуатацію і т. д.
Сьогодні вранці пішла до suzuki і кажуть, що все в порядку. Цікаво, кажуть, що мій інструмент закону, інший відображення, тому що їх, як дилерський зробили оновлення n.4 і вони не можуть montarci іншу карту.
Цілком можливо, що kess v2 + titanium читають карту, яка насправді не є ?
З повагою.
Сьогодні вранці пішла до suzuki і кажуть, що все в порядку. Цікаво, кажуть, що мій інструмент закону, інший відображення, тому що їх, як дилерський зробили оновлення n.4 і вони не можуть montarci іншу карту.
Цілком можливо, що kess v2 + titanium читають карту, яка насправді не є ?
З повагою.
Послухай, мені дали подивитися на карті.. я повинен бути чесним?
ви поняття не маєте про те, що ти зробив...
Тепер це чотири рішення..
1 Ти покладаєшся на форумі "Міс Блондинка Праворуч"
2 ти звичайно на чіп-тюнінг
3 відкрити пост з проханням про допомогу про файл
4 Продовжуйте вчитися тут, на форумі, що ви знайдете дуже багато інфо
прости мою прямоту, але побачивши ваш файл не те, видно, більше від злості....
Для благодійності я з задоволенням приймаю, інакше я б її не виклав файли. Однак, крім фази уприскування і уприскування parzializzato, що я пішов до інтуїції, решту я слідував різні посади, і тимчасово роботи, у відсотках. Rail і його обмежувач, я думаю, були змінені правильно, обмежувачі крутного моменту, я зробив їх, починаючи з 0, тому що машина не має вібрації та турбо наддуву і одно.
З повагою
Для благодійності я з задоволенням приймаю, інакше я б її не виклав файли. Однак, крім фази уприскування і уприскування parzializzato, що я пішов до інтуїції, решту я слідував різні посади, і тимчасово роботи, у відсотках. Rail і його обмежувач, я думаю, були змінені правильно, обмежувачі крутного моменту, я зробив їх, починаючи з 0, тому що машина не має вібрації та турбо наддуву і одно.
З повагою
Дати 25% від 680Giri на 20% педалі на педаль акселератора?
Дати 2% на всю карту, фази вприскування?
Принести обмежувач крутного моменту в 50 мг, починаючи вже від 40giri?
Змастити 10% на ін'єкції parzializzato від 700Giri 10% навантаження?
Час overboost, тобто геометрію турбо ти змащують 4% приросту, тобто ви зменшили тиск на турбо завжди на всю карту...
Обмежувач тиску turbo 8% на всю карту йде хотіти 3000mb turbo?
Тиск турбо 7% на всю карту пік приросту 176Punti?..
Тиск турбо фактор температури 8% на всю карту
Тиск в Рампі 5% на всю карту навіть у 200Giri двигуна з 800 Очок?
Обмежувач тиску в Рампі 7% покриттям 1712 Бар?
Тобто цей гавкіт прочитав і дізнався тут, на форумі?
я точно знала, що він, щось, що не пішла на карті.....
так як вони перші це нормально, що міг помилитися,
у будь-якому випадку:
- Педаль акселератора: я дав цим кроком, тому що від того, що я читав, збільшують чутливість на педалі (читаючи я бачив, що максимум було тільки 25%)
- Обмежувач Крутного моменту: будучи обмежувач не повинен тільки обмежити кількість дизельного палива, не incremnetarla? ви бачили карту одним які стверджують, що зробили тяги (і користувачі, у цьому форумі це підтверджують) він приніс обмежувачі 80 мг на весь період (був на Ауді А4, якщо я правильно пам'ятаю)
- Тиску в Рампі: я дав 5%, але з низьких оборотів відбувається збільшення до 10 бар, щоб отримати максимум 80 бар на максимальних обертах (800 очок), ти думаєш, що це вже занадто? це теж читав, що максимум був 4/5%
- Обмежувач Prex Rail: ну тут, я думаю, що якщо б я слідував звичайній логіці приростів тиску в рампі це нормально, що я дав трохи більше в процентному співвідношенні (я дав 7% замість 6%, тому що не знав, як може змінюватися тиск з цією метою на реальну)
- Тиску турбо: тут також, як правило, мова rail, знаючи, що від золота машина досягає 1,5 Бар, в режимі overboost то 2500 мбар і, завжди, читаючи на форумі, я читав, що максимальне збільшення було також тут 7%; 176 точок, якщо не помиляюся, повинні прирівняти до 0,176 бар, ви можете це підтвердити? там були і досвідчених користувачів, які говорили, що дати кроком на всій карті 150 очок, щоб бути спокійні.
-Тиск турбо f/T: я дав 8%, тому що навіть тут, переглянувши карту хорошу (підтверджено користувачами) розміщена на форумі, згадана вище карта була на 1% більше в порівнянні з тиском turbo, я думаю, за те, що вимагає більше тиску температура вище і, отже, не було б конфлікту.
Overboost, ін'єкції частково. і фаза уприскування, як я сказав, я пішов до інтуїції:
Overboost: в форумі я не знайшов нічого явного, я знаю, що це таке, або те, що може зрозуміти, Titanium
Ін'єкції. Частково: На цю машину я думаю, що це часи, але не був впевнений
Фаза Уприскування: Від імені я думала, він заздалегідь відправив
Як сказав на початку, а також у різних Topic я зробив кілька тестів, і я намагаюся дізнатися, і спасибі за ті, що відповідають,
однак за ті кілька постів, які я написав, мені не допомогло
і в милі темі, що я читав інформацію, настільки не зрозумілі, або навіть відсутня (в сенсі мають рацію, в цій політиці), так що я думаю,
як марно, що відповів у тон "це змушує мене люті", "не добре", не даючи цим рішенням, по мірі того як я, наприклад, не роблю для роботи, але я намагаюся вирішити
проблеми на машинах моїх і друзів, без прибутку, просто щоб дізнатися.
З цим я не хочу, щоб викликати полум'я, але тільки сказати, що якщо буде відкритий форум в інтернеті, і один надійшов, значить, він потребує або хоче допомогти, не для того, щоб зробити
побачити, що вміє робити і переважати над іншими.
З цим я сподіваюся отримати допомогу, щоб вирішити цю проблему, я постараюся, коли я дізнався, щоб відповісти взаємністю.
Привіт :-)
Тоді я відповів так, тому що вже було приготовлено для того, щоб подібна проблема з машиною, що йде від відомої Топ-тренер,Двигун,технічний,"Зробити Все" з моїх частин
я додаю файл так посміємося..
Звичайно, я міг би вдати, що нічого не бачив, продовжуючи моє читання на посаду набагато більш цікаві посилай цього бідного христа на Suzuki..
Тоді я відповів так, тому що вже було приготовлено для того, щоб подібна проблема з машиною, що йде від відомої Топ-тренер,Двигун,технічний,"Зробити Все" з моїх частин
я додаю файл так посміємося..
Звичайно, я міг би вдати, що нічого не бачив, продовжуючи моє читання на посаду набагато більш цікаві посилай цього бідного христа на Suzuki..
я послав без прикріпити файл...
Привіт, звичайно, не хвилюйтеся,
на жаль, коли ви пишіть в інтернеті ви не в змозі дати
правильний акцент у порівнянні з, коли ви говорите.
У будь-якому випадку, я глянув на карту;
як вже сказав, будучи ще початківцям
можу дати неправильні оцінки.
На перший погляд зміни майже завжди збігаються з моїми,
тобто, overboost збільшилася, а не зменшилася, як ти кажеш, більш високі значення (10%)
турбо ми там теж близько 200 пунктів (0,2 бар), то Turbo f/T, обмежувачі крутного моменту, рівні моїм, (50 мг)
карту педаль змінений тільки в правому підребер'ї, потім в першій половині обертів
і при високих навантаженнях, тиск в рампі при збільшенні фіксованого 50 бар, але обмежувачі не зворушені
як це турбо.
Фаза уприскування і уприскування parzializzato, були збільшені всі приблизно на 10%, але, як сказав, не знаю, як сказати
якщо занадто мало, або навпаки.
Машина переходить у recovery і курить багато?
Спробую дати короткий виклад цій карті, також для того, щоб зрозуміти мою:
вважаю, правильно, якщо, як кроком, що, як почала себе:
Turbo, Rail, Лім.Пара, і DW (я думаю, що він міг дістатися більше, враховуючи, що він дав Lim 50 мг)
обмежувачі rail та Турбонаддув не були порушені також і тому, що зміни, які він зробив це зіставлення
не досягає максимальних значень (принаймні, я думаю)
інші карти я не знаю, давати оцінки, насамперед, введення корекції (я думаю, що тиск низький)
Стріляє добре, я готовий до критики
Привіт!
Я кажу тільки симптоми авто
Автомобіль бив прискорення,
0 Дим,
Продуктивність нижче, ніж оригінал,
зазубрений з постійною швидкістю,
EGR виключена погано зроблено з якоюсь SW, знайшов у мережі,
зараз не стільки, скільки від збільшення, але де їх..
Мій легкий палити на педалі у нижній частині, і продуктивність були вище, не щось надмірне, але це було дуже добре, після більш ніж 600 км зробив повне на торговий бренд від супермаркету і тільки що відправився на шосе у нього горить індикатор. По-твоєму, ця помилка може бути викликана з карти? Тому що мені здається, що вони дуже пов'язані, насамперед, що після зіставлення машина не є самою симптоми несправності типу вильотів difficoltese і seghettamenti і, насамперед, споживання було значно вище (5kml більше)
Значить, ти переконаний, що він зробив хорошу роботу?
я лише кажу, що карта не ціную,і не вважаю, що це карта...
автомобіль може піти в тисячу разів краще,
а потім відправити клієнта до Suzuki для різних аварій і спитайте нас, який може бути причиною майже виключно карту?
привіт, привіт...
Ні, як сказав, я прошу про допомогу саме
щоб карту, щоб бачити, і, враховуючи, що ти єдиний, хто відповідає
якщо ви можете дати мені "старт". Однак, як сказав в автомобілі, коли він був куплений
у нього завжди були проблеми з різних датчиків і досі, навіть з картою, оригінальний,
автомобіль йде погано, а не з карти, зроблені мною було дуже добре, це те, що
вона затягла мене сумніви.
flamingsn3Ak3r дружня порада романний в зіставленні..
Переробив карту від 0 з КРИЧИ, не розуміти, наприклад, що-небудь тієї, що ти виклав і питаєш думки і поради тут по мірі обробки.
Я зробив зміни від 0 с до
А якщо є помилки і ніхто не знає, вирішити, сказавши, "закони", "не добре" і т. д. 2 речі:
- хто відповідає так не вміє робити
- відповідають так, тому що це добре, але я хочу, щоб демотивувати
Очевидно, що є люди, які знають свою справу, багато мовчання для того, щоб зберегти роботу, а інші, що вчать, тому що йому подобається допомагати.
Повторюю, що до тих пір, поки хтось не електронній карті, посередника, або з допомогою (враховуючи, що я вже читав, але скажіть, що я не розумію)як я можу дати, щоб добре те, що ви говорите? Ви повинні побачити, якщо випадково, вірно?
Для того, щоб благодійність не зобов'язаний ніхто, але на 3 авто, що я написав ніхто не відповів у мене будуть сумніви.
До тих пір, поки ви говорите про німецьких автомобілів або групи fiat, все знають, все, потім він переходить до авто завжди бізнес, але не ці цитати, і панує тиша, що це викличе те, що я сказав раніше.
Повторюю, я, звичайно, не знаю, зіставити саме тому, що вони на початку, але тільки 2 мали проблеми після зіставлення, в тому числі, це і було пов'язане з файлом, що відправлення не було, і він був пошкоджений і більше, скільки, але мало, я зіставлені так.
Якщо дійсно я можу зробити краще, чому б не допомогти, знаючи, що я зайнятий, читаючи на форумі і з інших частин, і я спробував протягнути руку, де я міг би.
З цим я сподіваюся, я не змінити нікому, бо моя мета-це дізнатися, і демонстрація того, що сказав-це моє смирення було однією рукою.
З повагою.
а то я знайшов l egr відключити я зробити, це x по-перше, ви можете moddare точок і nn у відсотках, bosch "чотки" від десяткового значення, чи є у вас обмежувачі одиночного руху золота і обмежувачі крутного моменту вони не в 50 мг, але в 500 нм, що x, їх треба впровадити і спалити) понад 100 мм3. не modda так вниз, ви можете створити порушення в роботі, так і на розрахунок ecu, як на effecienza теплового двигуна можна палити або підірвати теж. л вперед, торкніться, якщо ви знаєте, коефіцієнт перетворення пп в %. час вприскування, відредагуйте його, тільки коли бачиш, що турбо починає йти тиск, перш ніж навіть з легким кроком, якщо ви хочете. давай іншим, що ми перевіряємо привіт
PS ви драйвер x ecm? мені, каже, скачати
вирішена, у мене в парі ще