КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Памылка P0089

flamingsn3Ak3r
Прывітанне,

Я зрабіў адлюстраванне на NGV 1.9 DDIs (рухавік F9Q renault)
Пасля некалькіх км ca400 выйшла гэтая памылка,
чытаў у сеткі, аднак, гэтыя рухавікі пакутуюць ад гэтай праблемы
ад таго, што я чытаў, асабліва ў delphi.

Аднак, для бяспекі, месца, карта

PS: з крокам rail, максімум 80 Бар

flamingsn3Ak3r
Ніхто яму ніколі не здаралася падобных памылак?

было зразумець, калі праблема з-за механічнай паломкі "ўжо"
існае, ці гэта ў выніку супастаўлення.
Значэння ў абмежавальнікі на рэйку нашмат вышэй,
тое, што карту ori дасягае, пасля адлюстравання унікальныя значэння
што неабходна прапануем абмежавальнікі з'яўляюцца апошнім правым ніжнім квадранце
дзе на самой справе адбыўся збой.

Можа быць ваганняў ціску ў магістралі высокага ціску каля 30 Бар?

З павагай.

Alfiuccio
паспрабуйце вярнуць аўтамабіль, п...

flamingsn3Ak3r
Добрай раніцы, дзякуй за адказ,
Гэта спроба, што я ўжо зрабіў, памылка
Не адбываецца, але ў выніку машына undriveable.
Гэтая машына калі прыйшла, каб зрабіць адлюстраванне ўжо праблемы з датчыкамі (выпраўленыя некаторыя ў suzuki), аднак, аўтамабіль ostentava далека, ішоў 3-цил, і спажываў шмат(8/9 < /л).
Выразаная адлюстраванне (стомленасць, таму што ен заўседы нейкія праблемы зносін), калі я іду, каб убачыць ID не будзе супадаць ECU (толькі HW было роўных) і, акрамя таго, быў вызначаны як карту мадэлі і выпускны (120 л. с. замест 129). Зроблена супастаўленне, аўтамабіль быў жамчужынай, расход паліва-вы былі стабілізаваць на тыя, якія патрабуе завод-вытворца і не было праблем наогул. Пасля некалькіх км больш за 600 машына выключаецца, з фатальнай памылцы.
Вярнуўся, каб убачыць, якая была праблема, я не згадвае, што ен зрабіў поўны паліва вельмі дрэннае, я стаўлю адлюстраванне з меншым попытам на дызельнае паліва і аўтамабіль ідзе вельмі дрэнна і выглядае, нават на малых хуткасцях памылка. Кладу карту на врі і ідзе кепска (горш, чым калі ідзе), але без памылак. Пасля таго, як даведаўся, што ен паклаў паліва дрэннае, я кажу, паставіць поўны паліва добрае, а дзе-дабаўка, машына назад ісці, як у арыгінале.
У гэты момант я праверыў, што можа быць прычынай такой адчувальнасці ў паліве, я праверыў параметры помпы і як мінімум было 4 л/ч 1,3 бар, каб дабрацца да піка 60 л/ч 1,7 бар.
У гэты момант мы пакінулі стаяць адлюстраванне, таму што праблема, верагодна, паходзіць ад помпы, што, на маю думку, значэння, помпа павінен быць пастаянным або змяняцца нязначна, на самай справе, усе каштоўнасці з дома, 3,5 бар для 135 л/гадзіну. Цяпер чакаем дэталі, каб убачыць, калі праблема не ўхіленая.

Прабачце, гэта верш.

Што вы думаеце пра гэта?

З павагай.

cinqueturbo
Калі няма, і рэгулятар ціску можа быць якой-то фарсункі, якія таксама адмова..
спачатку адключыць рэгулятар і праверце наяўнасць бруду і змяшальнік, які ідзе ад common rail..
кантралюе стаміліся адходаў з фарсунак выхадам дызельнага паліва, калі прынады таксама дызель не частка або частка з цяжкасцю і можа ridarti то памылка ў момант пуску рухавіка etc

flamingsn3Ak3r
Сення раніцай пайшла ў suzuki і кажуць, што ўсе ў парадку. Цікава, кажуць, што мой інструмент чытае спецыяльную, таму што іх, як і дылерскай зрабілі абнаўлення n.4 і яны не могуць montarci карту-рознаму.

Магчыма, што kess v2 + titanium прачытаць карту, якая на самай справе не з'яўляецца ?

З павагай.

cinqueturbo
Сення раніцай пайшла ў suzuki і кажуць, што ўсе ў парадку. Цікава, кажуць, што мой інструмент чытае спецыяльную, таму што іх, як і дылерскай зрабілі абнаўлення n.4 і яны не могуць montarci карту-рознаму.

Магчыма, што kess v2 + titanium прачытаць карту, якая на самай справе не з'яўляецца ?

З павагай.

Слухай, я даў яму паглядзець на карту.. я павінен быць сумленным?
вы не маеце аніякага ўяўлення аб тым, што вы зрабілі...
Зараз есць чатыры рашэння..
1 Вы належыце на форуме "Міс Бландынка Справа"
2, вы зробіце курс на чып-цюнінг
3 адкрыць пост з просьбай аб дапамозе на гэты файл
4 працягваць вучыцца тут, на форуме, што вы знойдзеце вельмі шмат інфа
прабачце маю просталінейнасць, але, бачачы ваш файл не тое, што бачыў больш, чым ад шаленства....

flamingsn3Ak3r
Для дабрачыннасці я з задавальненнем прымаю ў адваротным выпадку, я б не адправіў файлы. Аднак акрамя фазы ўпырску і ўпырску parzializzato, што я пайшоў да інтуіцыі, астатняе я ніжэй розныя пасады і на дадзены момант працы ў працэнтах. Чыгуначных і яго абмежавальнік, я думаю, былі змененыя правільна, абмежавальнікі крутоўнага моманту, я зрабіў іх, пачынаючы з 0, таму што машына не мае вібрацыі і турба і overboost роўны.

З павагай

cinqueturbo
Для дабрачыннасці я з задавальненнем прымаю ў адваротным выпадку, я б не адправіў файлы. Аднак акрамя фазы ўпырску і ўпырску parzializzato, што я пайшоў да інтуіцыі, астатняе я ніжэй розныя пасады і на дадзены момант працы ў працэнтах. Чыгуначных і яго абмежавальнік, я думаю, былі змененыя правільна, абмежавальнікі крутоўнага моманту, я зрабіў іх, пачынаючы з 0, таму што машына не мае вібрацыі і турба і overboost роўны.

З павагай

Даць 25% ад 680Giri на 20% педалі на педаль акселератара?
Даць 2% па ўсей карце, фазы ўпырску?
Прывесці абмежавальнік крутоўнага моманту па 50 мг, пачынаючы ўжо ад 40giri?
Вышмараваць 10% на ін'екцыі parzializzato ад 700Giri 10% нагрузкі?
Час overboost геаметрычных turbo ты змазваюць 4% прыросту то есць вы паменшылі ціск на турба заўседы на любы карце...
Абмежавальнік ціску turbo 8% на любы карце ідуць да загаду 3000mb турба?
Ціск турбо 7% на ўсю карту пік прыросту 176Punti?..
Ціск турбо фактар тэмпературы 8% на ўсю карту
Ціску ў рампы 5% на ўсей карце, нават у 200Giri рухавіка з 800 Ачкоў?
Абмежавальнік ціску ў рампы 7% пакрыццем 1712 Бар?
Гэта значыць, гэты брэх прачытаў і даведаўся тут, на форуме?

Alfiuccio
я, што яна што-то не туды на карце.....

flamingsn3Ak3r
паколькі першыя-гэта нармальна, што я мог памыліцца,
у любым выпадку:
- Педалі акселератара: я даў гэтым крокам, таму што ад таго, што я чытаў павялічваюць адчувальнасць на педалі (чытаючы я бачыў, што максімум быў менавіта 25%)
- Абмежавальнік Крутоўнага моманту: будучы абмежавальніка не было, толькі абмежаваць колькасць дызельнага паліва, але не incremnetarla? убачыўшы карту адзін, які сказаў, што яе зрабіў штуршок (і карыстальнікі гэтага форуму яго confermavano) прынес абмежавальнікі 80 мг на ўвесь перыяд (быў на Аўдзі А4, калі я правільна памятаю)
- Ціску ў магістралі Rail: я даў 5%, але абароты нізкія, есць павелічэнне 10 бар да 80 бар максімум абаротаў (800 балаў), вы лічыце, што гэта занадта шмат? гэта таксама чытаў, што максімум 4/5%
- Абмежавальнік Prex Rail: ну, тут, я думаю, што калі б я ішоў звычайнай логіцы павышэнне ціску гэта нармальна, што я даў трохі больш, у працэнтах (я даў 7% замест 6%, таму што не ведаў, як можа мяняцца ціск ад гэтай мэты, чым рэальныя)
- Ціску турба: таксама тут, як правіла, гаворка rail, ведаючы, што ад золата машыны дасягае 1,5 Бар у overboost затым 2500 мбар і, заўседы, чытаючы на форуме, мне здавалася, што чытаць, што павелічэнне максімум таксама быў тут 7%; 176 ачкоў, калі я не памыляюся, то павінны прыраўняць 0,176 бар, вы можаце гэта пацвердзіць? там былі і вопытных карыстальнікаў, якія казалі даваць крокам па ўсей карце 150 балаў, каб быць спакойным.
-Ціск турбо f/T: я даў 8%, таму што нават тут, праглядаючы карту добра (пацверджана карыстальнікамі), размешчана на форуме, то гэтая карта была на 1% больш у параўнанні з ціскам turbo, я думаю, той факт, што, запытваючы ціск і тэмпература вышэй, і, такім чынам, будзе канфлікт.

Overboost, раствор для ін'екцый парз. і фазы ўпырску, як я сказаў, я пайшоў да інтуіцыі:

Overboost: у форуме я не знайшоў нічога відавочнага, я ведаю, што такое ці што гэта можа значыць Titanium
Iniez. Парз: Для гэтага аўтамабіля я лічу, што такое час, але я не быў упэўнены,
Фаза Ўпырску: па назве, я думаў, што да падачы

Як сказаў у пачатку, і нават у розных Topic я зрабіў некалькі тэстаў, і я спрабую даведацца, і я дзякую тых нямногіх, хто адказваюць,
аднак у тыя некалькі паведамленняў, якія я напісаў, не дапамагло
і ў мілі тэму, што я чытаў інфармацыю, не ясна, што або нават адсутнічаюць (з-за пачуцці do маеце рацыю, гэта палітыка), так што я думаю,
гэта бескарысна, што адказалі на гэтае пытанне з toni "мяне злуе", "добра", не даючы гэтым рашэннем, так як я першы, не я гэта раблю, але я спрабую вырашыць
праблемы на машынах маіх сяброў, без прыбытку, проста каб вучыцца.
З гэтым я не хачу, каб выклікаць полымя, але толькі сказаць, што калі будзе адкрыты інтэрнэт-форум і зарэгіструецца, гэта азначае, што ен мае патрэбу ці хоча дапамагчы, не для сябе
бачыць, што ен робіць і пераважаць над іншымі.

З гэтым я спадзяюся атрымаць дапамогу, каб вырашыць гэтую праблему, я паспрабую, калі я даведаўся, супрацьпаставіць.

Прывітанне :-)

cinqueturbo
Тады я адказаў, што так, таму што ўжо быў прыгатаваны, аналагічныя праблемы з машынай, з вядомых Топ-трэнер,Motorista,тэхнічны,"Ўсе" з маіх частак

вам прыкладаю таксама файл так давайце, смеху..

Вядома, я мог бы прыкінуцца, што не бачылі нічога, працягваючы свае чытанне на пасаду значна больш цікавыя continuandoti адправіць гэты бедны хрыстос " Suzuki..

cinqueturbo
Тады я адказаў, што так, таму што ўжо быў прыгатаваны, аналагічныя праблемы з машынай, з вядомых Топ-трэнер,Motorista,тэхнічны,"Ўсе" з маіх частак

вам прыкладаю таксама файл так давайце, смеху..

Вядома, я мог бы прыкінуцца, што не бачылі нічога, працягваючы свае чытанне на пасаду значна больш цікавыя continuandoti адправіць гэты бедны хрыстос " Suzuki..

я напісаў не прымацаваць файл...

flamingsn3Ak3r
Прывітанне, вядома, не хвалюйцеся,
на жаль, калі вы пішыце ў інтэрнэце, вы не зможаце даць
патрэбны акцэнт, у параўнанні, калі вы кажаце.

Ва ўсякім выпадку, я зазірнуў у мапу;
як ужо сказаў, будучы яшчэ пачаткоўцам
я мог бы даць вам ацэнкі, чужыя.

На першы погляд, змены выглядалі б амаль гэтак жа, як і мае,
гэта значыць, overboost павялічылася і не зменшылася, як вы кажаце, вас значэнняў (10%)
turbo мы там каля 200 пунктаў (0,2 бар), тое ж Turbo f/T, абмежавальнікі крутоўнага моманту, супадаюць з маім (50 мг)
карту педаль зменена толькі ў правым верхнім квадранце, такім чынам, у першай палове абаротаў
і з высокіх нагрузак, ціску ў магістралі rail з фіксаванай павелічэнне 50 бар, але пасткі не кранутыя,
як тыя, turbo.
Фазы ўпырску і ўпырску parzializzato, былі павялічаныя ўсе каля 10%, але, як сказаў, не ведаю, як сказаць табе,
калі гэта занадта мала або наадварот.

Машына пераходзіць у recovery і паліць шмат?

Я спрабую даць сінтэз гэтай карце, і зразумець, мае:

я лічу правільнымі, так як крокам, як пачатак сябе:
Turbo, Чыгуначны, Lim.Пара, і DW (я думаю, што маглі б атрымаць больш, улічваючы, што ен даў Lim 50 мг)
абмежавальнікі rail і Турба не чапалі яшчэ і таму, што змены, якія зрабілі гэты зарэгістраваны
не дасягалі максімальных значэнняў (па крайняй меры, я думаю)
астатнія карты не ведаю, ці даць вам водгукі, і, асабліва, ін'екцыі, карэкцыя (я думаю, што ціск нізкая)

Страляе так жа, я гатовы да крытыкі

Прывітанне!

cinqueturbo
Чым я кажу, толькі сімптомы аўто

Аўтамабіль біў у разгон,
0 Дым,
Прадукцыйнасць ніжэй, чым на арыгінальныя,
seghettava з пастаяннай хуткасцю,
EGR выключана дрэнна зроблена з якой-то SW не знайшоў у сеткі,

цяпер не столькі, колькі ад росту, але дзе іх ад..

flamingsn3Ak3r
Мая ад самы легкі дым, педаль унізе і прадукцыйнасць былі вышэй, што-то празмернае, але ўсе прайшло вельмі добра, пасля 600 км зрабіў поўнае дыстрыбутара, маркай супермаркета, і проста пайшоў на шашы, калі ен гарыць кантрольная лямпа. Па-твойму, гэтая памылка можа быць выклікана карту? Таму што мне здаецца, што яны занадта звязаныя, перш за ўсе, што пасля супастаўлення машына не запатрабавала больш сімптомаў няспраўнасці тыпу адхіленняў difficoltese і seghettamenti і, асабліва, спажывання, былі прыкметна вышэй (5kml)))

cinqueturbo
Такім чынам, вы перакананыя, што зрабілі добрую працу?

я кажу табе толькі тое, што карту не цаню,і не лічу, што карту...
аўтамабіль можа пайсці ў тысячу разоў лепш,
і потым пасылаеш кліента на Suzuki для розных аварый, і спытаеце нас, што можа быць прычынай амаль выключаючы карту?
прывітанне, прывітанне...

flamingsn3Ak3r
Няма, як сказаў я прашу дапамогі менавіта
для карту, каб убачыць яе яшчэ раз, і ўлічваючы, што вы адзіны, хто адказвае
калі вы можаце даць мне "пачатак". Аднак, як сказаў у машыне, калі быў набыты
заўседы былі праблемы з розных датчыкаў і ў цяперашні час, нават з арыгінальнай карце,
аўтамабіль пойдзе не так, а не з карты, зробленыя мной, цалкам задавальняла, гэта тое, што
прымусіў мяне пайсці ў сумневы.

tranky
flamingsn3Ak3r савет ад аднаго, рамана ў адлюстраванні..
Вярнуць карту ад 0 з ВРІ, не прыняць я, напрыклад, нічога, што ў вас апублікавана і пытацца думкі і парады тут па меры апрацоўкі.

flamingsn3Ak3r
Я зрабіў змяненне ад 0 з врі
А калі есць памылкі, і ніхто не ведае, як яе вырашыць, сказаўшы "больш падрабязна", "добра", etc 2 рэчы:

- хто так рэагуе, не ведае, як зрабіць
- адказваюць так, таму што гэта добра, але я хачу, каб демотивировать

Відавочна, што есць людзі, якія ведаюць сваю справу, многія omertosi для падтрымання працы, а іншыя, што вучаць, таму што яму падабаецца дапамагаць.

Я паўтараю, што да тых часоў, пакуль хто-то не пошта карта risolutrice, або з дапамогі (улічваючы, што я ўжо чытаў, але скажыце, што я не разумею)як я магу даць, каб добра тое, што вы кажаце? Вы павінны ўбачыць, выпадку, правільна?
Для дабрачыннасці ніхто не абавязаны, але на 3 аўто, якія я напісаў ніхто не адказаў, я ад сумневы.
Да тых часоў, пакуль мы гаворым на аўтамабілі нямецкіх або групы fiat і ўсе ведаюць усе, а затым вы пераходзіце да машыны заўседы камерцыйныя, але не згадваюцца тыя, і пануе маўчанне, якое riporterebbe ў тое, што я сказаў раней.

Паўтараю, я, вядома, не ведаю, супаставіць менавіта таму, што яны ў зачаткавым стане, але толькі 2 мелі праблемы пост, сопоставленных у тым ліку гэта і было звязана з файла, што адпраўлення не было золата, і ен быў пашкоджаны, і ўсе, колькі, але мала, я супастаўляюцца так.

Калі я сапраўды магу зрабіць лепш, чаму б не дапамагчы, ведаючы, што я заняты, чытаць на форуме і з іншых частак, і я стараўся дапамагчы, дзе толькі мог.

З гэтым, спадзяюся, не зрабілі ці вы змяніць нікому, таму што мая мэта-вучыцца і дэманстрацыя, як сказаў мой пакоры, спрабуючы быць рукі.

З павагай.

overbooster
у мяне знайшлі адключыць egr я зрабіць гэта x па-першае, вы можаце moddare ў кропках. п., у працэнтах, у bosch "ружанец" з дзесятковага значэння, ці есць у вас абмежавальнікі адзіночнага руху золата і абмежавальнікі крутоўнага моманту, не 50 мг, але да 500 нм, што x іх трэба ўкараніць (і спаліць) больш за 100 мм3. не modda так, унізе вы можаце стварыць парушэнні ў працы, так і на разлік ecu, як на effecienza цеплавога рухавіка, вы можаце паліць або падарваць таксама. l наперад націсніце, калі вы ведаеце, каэфіцыент пераўтварэння пп у %. час ўпырску адрэдагуйце яго, толькі калі бачыш, што на турба пачынае ісці пад ціскам, перш чым нават з легкім крокам, калі хочаце. давай іншы, што мы правяраем прывітанне
PS вы драйвер x ecm? мне, кажа, спампаваць

overbooster
вырашана ў мяне ў пары іншы