КПК

Перегляд Повної Версії : Fgtech galletto v54 проти ktag

фоско.f
Привіт всім. Я новачок на форумі і хотілося б отримати більш детальну інформацію про ці 2 продуктів. Зокрема, у мене є півник, але ще не я ризикнув підключити його до моєї машині, так як не знаю ще свої реальні можливості і процедури. Я читав, що це півник, що нова версія працює добре, і ви рівні для кількох речей. Ви можете дати мені інформацію з цього приводу? Заздалегідь дякую і вибачте за невігластво!

Andrea1

фоско.f
Дякую за відповідь, Андрій. Ви справді ktag мені він дуже стриманий в тому, що ви можете використовувати тільки на школі, і це спонукало мене зробити вибір на користь півник, тільки, що досі не можу зрозуміти всі його можливості

carlo abarth
k-tag і kess набагато краще, півник, повір мені!!

фоско.f
Карло дякую за відповідь, набагато краще, чому? Щодо протоколів, надійність? Для зручності використання, але Півень є плюс, ти так не думаєш? Хтось отримав, щоб спробувати їх обох, і може перерахувати переваги і недоліки? Дякую

Andrea1
що стосується обладнання, я пробував тільки півень, скажімо, якщо взяти k-tag, тобі потрібно взяти також kess для того, щоб читати і писати в послідовний, що у школі.

Використовуйте півень не дуже складно, якщо ви звернете увагу, всі функції, все дізнаєшся, план залежно від блоків, які вам подадуть. У будь-якому випадку, якщо читати в послідовний, просто виберіть потрібний драйвер і прочитати, очі, що деякі не читає взагалі, але тільки віртуально (virtual read) але все одно там це все написано в документації, що тобі була надана з півня.
Для роботи в школі, а не в залежності від ебу можна працювати в boot mode, jtag або триколор, і навіть у цьому випадку дотримуйтесь документацію і перейти на безпечний.

Fabiuz
Півник надходження до 2012/13.
З Ktag ти авто останніх набагато більше, і що півник не підтримує ****llo EDC17.
EDC17 про opel corsa 1300mjet тому, тільки ktag. Те ж саме F-серії бмв, тільки нова версія

ugoboss
З Ktag ти авто останніх набагато більше, і що півник не підтримує ****llo EDC17.
EDC17 про opel corsa 1300mjet тому, тільки ktag. Те ж саме F-серії бмв, тільки нова версія

привіт fabiuz, який edc17 opel говориш щодо абревіатура точно, що мене цікавить, спасибі.

cawadany
привіт fabiuz, який edc17 opel говориш щодо абревіатура точно, що мене цікавить, спасибі.

Bosch EDC17C18

todos
Мій відгук galletto Fgtech v54 і kess ktag півник і інструмент, який працює як в obd і bdm і працює відмінно,kess і ktag 2 окремих інструментів і так само добре працювати, але і півник, і як kess і ktag рік їх недоліки........

Fabiuz
моя ідея в тому, що якщо вам потрібно зробити більше автомобілів, можливих їх потрібно всі 3 Півник Kess і KTAG.
З тієї простої причини, що там, де не приходить, приходить інший.
Кілька прикладів цьому тижні. Mercedes Viano 115D 2007 року був направлений у recovery мод неправильний. З півник не могла завантажити файл вихідної. Був також втратив шасі. Відновлена в грі з kess запису нормальне, НЕМАЄ recovery. І написав те, kess файл mod DPF правильно.
JAguar X-type 2.2 D Delphi DCM555 півник не читав, бд. У kess.
Мати більше пластмаса; l уникає вас, щоб знайти вас в біді.

Hi there. I'm using original KTAG for a few years. It's good stuff, but i had a few inssues wrong with calculated checksums by kva and cars wont start;/. Lately i had to use контрольну суму winols to help ktag with edc17cp14. Friend of mine have original півник and have no problems with checksums.

scinti

Opel corsa 1.3 edc 17 с18 tc 1766 півень 54 назад в boot mode tricore