КПК

Прагляд Поўнай Версіі : winols працуе

the shiston
Хлопцы, прабачце за imacciatagine але хто-то б winols працуе тут, на форуме?? я знайшоў каго-то, але не ідзе..

frenk85
У якім сэнсе "не працуе?!"у вас есць дэма-версія?!?!

tranky
я ведаю, што азначае узламаны, але ен запампаваў у fecalo-version.
паспрабуйце, вы будзеце + пашанцавала

the shiston
гэта дакладна, хто-небудзь з вас ен есць??

carlo abarth
diffcile з набыццем і diffcile ў выкарыстанні!!!

the shiston
ды я ведаю, што ніхто не можа мне дапамагчы, так? я хацеў бы пачаць, зразумець, нават я. я думаю, што ўсіх вас, у пачатку вы былі цікаўныя, як мяне.

frenk85
Спампаваць дэма-версію
Вы абмежаваныя, аднак, пачала разумець, як яно працуе.......
Файлы, іх можна будзе адкрыць, але я думаю, не табе іх захаваць лепш, чым нічога..........

the shiston
у testversion у мяне есць, але я ўжо ведаю, як працуе, таму што, як вы сказалі, я зрабіў крыху практыкі, я ўбачыў, што вельмі многія карыстальнікі працуюць з winols я не думаю, што яны купілі ўсе арыгінальнае

dariuccio
калі мне будзе дазволена ад admin я рады снд?.

tranky
Проста пашукайце, і вы знойдзеце ўсе.
Неапублікаваныя і смецця па-за правілаў

dariuccio
прабач, але я не думаю, што гэта да вас, каб вырашыць, калі з правілаў або няма.

tranky
Тых, хто з'яўляецца прычынай яго бед, плачце, калі жа.
Я не начуюць, я толькі параіў, і ен ваш добры густ застанецца на baseline.
Рабіце vobis!

ugoboss
у любым выпадку, я думаю, забаранілі ў кожным форуме, які паважае сябе , размяшчаць sw craccati або спасылкі адкрыты для загрузкі гэтых забароненая, я думаю, што, чытаючы правілы, мы можам растлумачыць ідэі.

the shiston
Я не думаю, што да гэтага часу выконвае ўсе правілы, таму што калі б гэта было так, ніхто б нічога. я сур'езны чалавек, і не адзін з тых, якія хочуць файлы або тлумачэння, і яны ўцякаюць, а я, калі я магу даць руку даю без мяне праблем, на самай справе, калі меў патрэбу ў вас праграму, я б прайшоў спакойна

frenk85
Peace & love........
Рэгламент кажа, што не пост-смецце?!?! Добра, то не пошта
Прабачце, але з мс не ты ў парадку?!?!
"даследаванні" з winlos,і прыток прыйсці з...........

tranky
Я не думаю, што да гэтага часу выконвае ўсе правілы, таму што калі б гэта было так, ніхто б нічога. я сур'езны чалавек, і не адзін з тых, якія хочуць файлы або тлумачэння, і яны ўцякаюць, а я, калі я магу даць руку даю без мяне праблем, на самай справе, калі меў патрэбу ў вас праграму, я б прайшоў спакойна

адзін, як вы кажаце, з'яўляецца недатыкальным, але есць ПРАВІЛЫ зробленыя, сайт хто аплачвае і падтрымлівае яго.
не прымайце гэта на асабісты, што ў іншых галінах, вы б зрабілі DDOS на трываласць pusharti tool.
Вазьмі усміхаючыся і паважаем анучай палітыкі, а то гугле, які знаходзіцца, як вы шукаеце без праблем

the shiston

tranky
мы мелі ў мінулым праблемы з кампаніямі, якія хацелі прымусіць нас **** таму што наіўна і мы, карыстальнікі форуму былі размешчаны матэрыялы, расколіны, якія звычайна можна знайсці ў сеткі, думаючы, зрабіць нешта прыемнае для ўсіх тых, хто ў ей мелі патрэбу, але ў рэшце рэшт не вас, але нам прыйшлося звярнуцца за юрыдычнай дапамогай якіх мы павінны былі заплаціць, каб пазбегнуць, што мы былі зачыніць і плаціць ім за шкоду, прычыненую, таму буду ўдзячны за leggessi правілы так, каб зразумець, што вы можаце і не рабіць у іншы дом, з гэтым у наступны раз, калі вы хочаце зрабіць што-то для супольнасці гэтага форуму адправіць нам дазвол.

ake85
Я думаю, што б спыніць публікаваць або казаць, праграмнага забеспячэння craccati ці іншы тып матэрыялу-кітайску! Я купіў winols арыгінал я выдаткаваў шмат грошай, але яны таго каштуюць! з яго дапамогай і з дапамогай damos арыгіналы я рабіў цудоўныя рэчы на многія аўтамабілі дамагаемся грандыезных ДЗЯКУЙ, ЗАСНАВАЛЬНІКІ Ў WINOLS