КПК

Перегляд Повної Версії : Kess V2 і Marelli MJ8DF

Fabiuz
Я читала, що один з сильних Kess V2 було читати MJ8DF, послідовний. Порівняно з Півник, що робить це тільки для JTAG.
Хто реально прочитав ці ecu з kess v2 obd?

пристрасть двигунів
Привіт, подивіться, що це не ecu важко, з обох tool ви читаєте, dfferenza півень, що ти з файлу virtual K.. закон його.....

ugoboss
як говорить пристрасть мотори йдеться спокійно, я прочитані і написані десятки, близько 4-5 хвилин, щоб прочитати і 6-7 хвилин, щоб написати його.

Fabiuz
Знаєте, який мій питання з kess v2, що читати офіційне керівництво, я зрозумів, що ecu, який робить з бд спокійно є ті, які приносять галочку CHK і РД (ReadDirect), що для MJ8DF не існує. Тільки chk в OBDII.
Як для GOLF 7 GTD, що пише, робить recovery, але не закон.
І як MJ6D, що робить у віртуальній галочки тільки на GPT
Те ж саме smart 450 тільки галочку CHK.

ugoboss
що версія у вас kess, кількість frw. і номер sw.

Fabiuz
4.036, як з ksuite 2.10/2.13/2.15 не змінюється же

cristianbomberos
З орі-це зовсім інша справа, хлопці, давайте стояти на капусту клонів

Fabiuz
То, я сподіваюся, було зрозуміло, що це не про ЗОЛОТИХ, якщо немає сумнівів, я міг виставити його на AlienTech..

ugoboss
з frw 4.036 sw кращий і більш повний знав, що я це 2.08, в будь-якому випадку при виборі автомобіля і показати, що читання не відзначений ти йдеш вперед, і ви побачите, що на сторінці подальшої ви також читання в can, тест.

Fabiuz
Я постараюся, коли я проробляю цей ecu.
Ще один доказ, що якщо у тебе є інструмент, що ти можеш зробити (fw 6.070) в 2.08 в EDC17C18 opel corsa D 1300 16v CDTI, не існує.
Якщо покладете Ksuite 2.10 є і прекрасно працює.
Таємниця потовщується. Якщо для 4.036 і 6.070 в Ksuite 2.08 повинно вистачити

ugoboss
спасибі controllero'.

Fabiuz
"У випадку якщо у вас є ksuite 2.07, щоб зробити update протоколи fw 4.024?
Я можу відповісти взаємністю, з fw 4.024 full і SD це fw

ugoboss
я 4.36 з 2.08, не повний.

Fabiuz
Я знаю, що для 4.024 просто написати fw і переробити SD з його правильним.

Fabiuz
Пробував і до теперішнього часу працює 4.024, шкода, що фара так само все, відкритим у тому числі катерів і тракторів.
Але гольф 7 не робить більше, зрозуміло, в srittura і просто.
І в extra, не може читати DSG спеціальний кабель extra

ugoboss
для мене з 4.024 перехід назад порівняно з 4.36.

Fabiuz
Те, що робить щось менше, і більше. Типу тракторів, які 4.036 мають відкрився.
І, що не мало, не обмежена. порівняно з 4.036 і його межа 300 токенів.
І ви можете зробити це, піти ще з ktag без проблем. Маючи в ksuite папку update порожня.

пристрасть двигунів
Те, що робить щось менше, і більше. Типу тракторів, які 4.036 мають відкрився.
І, що не мало, не обмежена. порівняно з 4.036 і його межа 300 токенів.

франк-електричний
але iveco stralis робить їх послідовних

thanks ....

Fabiuz
але iveco stralis робить їх послідовних
У мене їх активними. І все daily

Fabiuz
також 4.036 fw K10xxxx і K09xxxx у вас невелика сутичка, щоб зарядити, але не має меж
У K10xxxx він в папці Маркер 99 файлів, у розмірі 3000token, але багато хто кажуть, що вони насправді 300 реальних.
Коли вони закінчили, що ви можете зробити, змінити пк?
Припустимо, вони 3000 не є необмеженим.
Інший k09 не знаю, чесно кажучи.

пристрасть двигунів
У K10xxxx він в папці Маркер 99 файлів, у розмірі 3000token, але багато хто кажуть, що вони насправді 300 реальних.
Коли вони закінчили, що ви можете зробити, змінити пк?
Припустимо, вони 3000 не є необмеженим.

Fabiuz
Ви один файл-це те, що запускає, потім інший, не в тому, що скрипт, який переміщує 1 раз маркери з папки token1 token2 і т. д.... в c:\ksuite\update
Потім ви автоматично погоджуєтесь на кількість маркерів, доступних, які один за іншим у стовбур 30-писання, то в кінцевому підсумку.
Маркер називається, як серійний інструмент.cfg
Те ж саме для ktag 6.070 покладіть 1 в разів 10 маркерів L14015xxx.cfg папки update. І навіть тут ми 300/330 писання coseguenza.
Це тоді неможливість використовувати, як перш, kess і ktag разом з тим же ksuite.

ugoboss
як говорить пристрасть мотори, просто один файл, щоб розбудити все, більше інших невеликих пристроїв, я використовую той же ksuite для kess і ktag.

пристрасть двигунів
Ви один файл-це те, що запускає, потім інший, не в тому, що скрипт, який переміщує 1 раз маркери з папки token1 token2 і т. д.... в c:\ksuite\update
Потім ви автоматично погоджуєтесь на кількість маркерів, доступних, які один за іншим у стовбур 30-писання, то в кінцевому підсумку.
Маркер називається, як серійний інструмент.cfg
Те ж саме для ktag 6.070 покладіть 1 в разів 10 маркерів L14015xxx.cfg папки update. І навіть тут ми 300/330 писання coseguenza.

Fabiuz
Potresta також розкрити ім'я цього файлу/яку процедуру ви використовуєте, і ці маленькі хитрощі, про які ви говорите....

Fabiuz
як говорить пристрасть мотори, просто один файл, щоб розбудити все, більше інших невеликих пристроїв, я використовую той же ksuite для kess і ktag.
Для того, щоб використовувати Kess і Ktag з тієї ж ksuite потрібно мати x сила речей, папку update порожню.
Або якщо ви знаєте інший метод, було б корисно все знати.

ugoboss
Для того, щоб використовувати Kess і Ktag з тієї ж ksuite потрібно мати x сила речей, папку update порожню.
Або якщо ви знаєте інший метод, було б корисно все знати.

впевнений, що папку update порожня, коли ви використовуєте sw, що ви там тримаєте ви.

Fabiuz
впевнений, що папку update порожня, коли ви використовуєте sw, що ви там тримаєте ви.
зараз порожня, але якщо ти зробиш скидання з файлами покласти в c:Ksuite/update приклад ktag L0xxxx не йдуть + разом.
Або, якщо встановіть скидання маркерів kess, ставить вас в update K100xxxx
Атак ktag і дає помилку hw.

ugoboss
після того як ви зробили скидання папку, повертається порожній.

Fabiuz
У той час як для KTAG 6.070, де двері вручну файл в update, що ти робиш?
Закінчите маркери, знесіть файл Lxxx в update, починає він скидає і потім видаліть?
Ви ще не закінчили маркерів я ще не пробував у роботі. На readme кажуть, просто перемістити файл у update.
У той час як x kess, якщо ви хочете спробувати, встановивши KESS_v2.08_SetupHT.exe які дають з kess v2 4036. Потрапляє в папку c:\Ksuite і якщо почати ksuite, з ktag зв'язати виходить спливаюче вікно помилки hw. Має перевагу, що, якщо помилково запустити ksuite, підключеного до інтернету повертає помилку, що гра не коштує програма. І зберегти інструмент.

ugoboss
після того як ви зробили скидання папку, повертається порожній.

відповідь я тобі вже дав ;-)

Fabiuz
Ок, спасибі.
Повертаючись до теми топіка
Punto evo 1.3 multijet 95cv
MARELLI M8DF

ЗАПАСНІ: 51892328
SW: 9743G201
HW: MJ8DFHW00P
Не закон, ні CAn, ні Kline

пристрасть двигунів
Ок, спасибі.
Повертаючись до теми топіка
Punto evo 1.3 multijet 95cv
MARELLI M8DF

ЗАПАСНІ: 51892328
SW: 9743G201
HW: MJ8DFHW00P

Fabiuz
Є блоки управління, які, як я думав тому у віртуальний. І навпаки, Півник, що якийсь файл фактично на цій ecu, kess v2 K100xxxx не має.

пристрасть двигунів

Fabiuz
Я думаю, що ти знаєш мало інструментів, які ви, як вже пояснив кількома користувачами, у вас є 2 варіанти перший це те, що коли ти ідея, і я файли всередині і sw повертає файл, взята з бази даних, замість цього, якщо ви безпосередньо читання, читайте файл всередині ecu.......не достатньо 4 транзисторів для того, щоб вирішити проблему.....
Scaritiamo апріорі перший варіант virtual, побачив, що папку Ksuite/Res/В порожній.
Тепер поясни, як ти читаєш це прямо, зробіть ID, тоді Читайте і вибирайте CAN?

пристрасть двигунів
Scaritiamo апріорі перший варіант virtual, побачив, що папку Ksuite/Res/В порожній.

cawadany
Якщо для протоколу, як очікується, читання, віртуальна ти навіть не опція "читання".

пристрасть двигунів

Fabiuz
Голос ЧИТАЙТЕ вибирається.
Після, що назад натисніть C, після чого..... помилка "дзвінок-будильник"...

ugoboss
як правило, змушує, перш вибрати між can і kline, а потім вікно з id, читайте, пишіть, recovery, і tool, що sw use fabiuz.

cawadany
Добре виглядає.......

Я хотів сказати, що якщо ви знайдете опцію "читання" це означає, що на цей протокол робить читання реальної, а не віртуальної. Про протоколи з читання віртуальної опцію "читання" не присутня, так як під час ідентифікації зберігається вихідний файл, взятої з банку даних.

пристрасть двигунів
Голос ЧИТАЙТЕ вибирається.

Fabiuz
Хороша ідея. Навіть якщо я залишуся попередження, що якщо RD (Read Direct) не відзначений цей автомобіль назад, тільки у віртуальній.
Ksuite 2.13

cawadany
Ви праві, я думаю, це помилка програмного забезпечення. Не має сенсу, що не стоїть галочка РД, а потім знайдіть опцію читання.....

Fabiuz
Факт в тому, що клон пише, але не читає.

пристрасть двигунів

Fabiuz
Немає sw Ksuite/Res/ORI віртуальні файли.

ugoboss
Немає sw Ksuite/Res/ORI віртуальні файли.

так, але їх завжди можна поставити, і в будь-якому випадку читання робить його справжнім, повірте мені, зроблені кілька десятків.

Fabiuz
Я позичив мій kess 4.024 і хлопці, читав punto evo M8DF3 файлу 2 МБ...
працює. Але потрібно l hw добре, котушки, ємнісні, реле хороші etc..

пристрасть двигунів
Я позичив мій kess 4.024 і хлопці, читав punto evo M8DF3 файлу 2 МБ...
працює. Але потрібно l hw добре, котушки, ємнісні, реле хороші etc..
Дивіться, що реле не присутні в цей інструмент, часто відповісти не читаючи і інформація, що ви шукаєте в мережі повно, пам'ятайте, що ви знаходитесь на громадському форумі, і не забудьте, що ви говорите.......і часто ви говорите з мало інформації.......