КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Kess V2 і Marelli MJ8DF

Fabiuz
Я чытала, што адзін з моцных Kess V2 было чытаць MJ8DF ад серыйных. Па параўнанні з Galletto, таму што толькі на JTAG.
Хто сапраўды чытаў гэтыя ecu з kess v2 obd?

запал рухавікоў
Прывітанне, глядзіце, што гэта ecu не цяжка, з абодвух tool вы чытаеце, dfferenza певень аб тым, што вы з файла virtual K.. закон яго.....

ugoboss
як кажа запал рухавікоў чытае спакойна, я прачытаныя і напісаны дзясяткі, каля 4-5 хвілін, каб прачытаць і 6-7 - хвілін, каб напісаць яго.

Fabiuz
Ці ведаеце вы, што гэта мае сумневы, з kess v2, што пачытаць у афіцыйным кіраўніцтве я зразумеў, што ecu таму obd спакойна тыя, якія прыносяць галачку CHK і RD (ReadDirect), што для MJ8DF не існуе. Толькі chk у OBDII.
Як для GOLF 7 GTD, які піша, робіць recovery, але не закон.
І як MJ6D які робіць віртуальную галачку толькі на CHK
Ж самае, што і смарт 450 толькі галачку CHK.

ugoboss
якая версія ў вас kess, колькасць frw. і нумар sw.

Fabiuz
4.036, як з ksuite 2.10/2.13/2.15 не мяняецца жа

cristianbomberos
З врі-гэта зусім іншая справа, хлопцы, няхай застанецца на капусту клонаў

Fabiuz
То, я спадзяюся, было зразумела, што не вы казалі, КРЫЧЫ, калі няма ніякіх сумневаў, я мог вытрымаць пад AlienTech..

ugoboss
з frw 4.036 sw лепшы і найбольш поўны, наколькі мне вядома, з'яўляецца 2.08, у любым выпадку, калі выбар аўтамабіля і паглядзець, што чытанне не ўстаноўлены, вы ідзяце наперад, і вы ўбачыце, што на старонцы, у наступны вы таксама чытання can, паспрабуйце.

Fabiuz
Я паспрабую, калі мне здараецца гэтую ecu.
Іншы даказвае, што калі ў вас есць ktag вы маглі б зрабіць (fw 6.070) у 2.08 у EDC17C18 opel corsa D 1300 16v CDTI не існуе.
Калі вы змесціце Ksuite 2.10 існуе і выдатна працуе.
Таямніца згушчэння. Калі для 4.036 і 6.070 у Ksuite 2.08 павінна хапіць

ugoboss
дзякуй controllero'.

Fabiuz
"У выпадку, калі ў вас есць ksuite 2.07, каб зрабіць update пратаколы fw 4.024?
Я магу адказаць узаемнасцю, з fw 4.024 full і SD гэта fw

ugoboss
я 4.36 з 2.08, не поўны.

Fabiuz
Я ведаю, што для 4.024 проста напісаць fw і перарабіць SD з яго правільным.

Fabiuz
Спрабаваў і да гэтага часу, працуе 4.024, шкада, што фара так ж усе, адкрытым у тым ліку катэраў і трактароў.
Але гольф 7 не робіць больш, зразумела, у srittura і проста.
І ў extra, не можа чытаць DSG спецыяльны кабель extra

ugoboss
для мяне з 4.024 пераход назад у параўнанні з 4.36.

Fabiuz
Тое, што робіць што-то менш, і больш. Тыпу трактароў, якія ў 4.036 маюць адкрыўся.
І, што не мала, не абмежавана. па параўнанні з 4.036 і яго мяжа 300 токенаў.
І вы можаце зрабіць гэта, пайсці яшчэ з ktag без праблем. Маючы ў ksuite тэчка update пустая.

запал рухавікоў
Тое, што робіць што-то менш, і больш. Тыпу трактароў, якія ў 4.036 маюць адкрыўся.
І, што не мала, не абмежавана. па параўнанні з 4.036 і яго мяжа 300 токенаў.

франк-электрычны
але iveco stralis робіць іх паслядоўных

eng.majdi86
thanks ....

Fabiuz
але iveco stralis робіць іх паслядоўных
У мяне іх актыўнымі. І ўсе daily

Fabiuz
таксама 4.036 fw K10xxxx і K09xxxx ў вас невялікая сутычка, каб зарадзіць, але не мае межаў
У K10xxxx ен у тэчцы Маркер 99 файлаў, у памеры 3000token, але многія кажуць, што яны на самой справе 300 рэальных.
Калі яны скончылі, што вы можаце зрабіць, змяніць пк?
Дапусцім, яны 3000 не з'яўляецца неабмежаваным.
Іншы k09 не ведаю, шчыра кажучы.

запал рухавікоў
У K10xxxx ен у тэчцы Маркер 99 файлаў, у памеры 3000token, але многія кажуць, што яны на самой справе 300 рэальных.
Калі яны скончылі, што вы можаце зрабіць, змяніць пк?
Дапусцім, яны 3000 не з'яўляецца неабмежаваным.

Fabiuz
Вы адзін файл-гэта тое, што запускае, потым другі, не ў тым, што скрыпт, які перамяшчае 1 раз маркеры з тэчкі token1 token2 і г. д.... у c:\ksuite\update
Затым вы аўтаматычна згаджаецеся на колькасць маркераў, даступных, якія адзін за іншым у ствол 30-пісання, то ў канчатковым выніку.
Маркер называецца, як серыйны інструмент.cfg
Тое ж самае для ktag 6.070 пакладзеце 1 раз у 10 маркераў L14015xxx.cfg у тэчцы update. І нават тут мы 300/330 пісання coseguenza.
Гэта з-за тады немагчымасць выкарыстаць, як раней, kess і ktag разам з тым жа ksuite.

ugoboss
як кажа запал маторы, проста адзін файл, каб абудзіць ўсе, больш за іншых невялікіх прылад, я выкарыстоўваю той жа ksuite для kess і ktag.

запал рухавікоў
Вы адзін файл-гэта тое, што запускае, потым другі, не ў тым, што скрыпт, які перамяшчае 1 раз маркеры з тэчкі token1 token2 і г. д.... у c:\ksuite\update
Затым вы аўтаматычна згаджаецеся на колькасць маркераў, даступных, якія адзін за іншым у ствол 30-пісання, то ў канчатковым выніку.
Маркер называецца, як серыйны інструмент.cfg
Тое ж самае для ktag 6.070 пакладзеце 1 раз у 10 маркераў L14015xxx.cfg у тэчцы update. І нават тут мы 300/330 пісання coseguenza.

Fabiuz
Potresta таксама раскрыць імя гэтага файла/якую працэдуру вы выкарыстоўваеце, і гэтыя маленькія хітрасці, аб якіх вы кажаце....

Fabiuz
як кажа запал маторы, проста адзін файл, каб абудзіць ўсе, больш за іншых невялікіх прылад, я выкарыстоўваю той жа ksuite для kess і ktag.
Для таго, каб выкарыстоўваць Kess і Ktag з той жа ksuite трэба мець x сіла рэчаў, тэчку update пустую.
Або калі вы ведаеце іншы метад, было б карысна, каб усе ведаць.

ugoboss
Для таго, каб выкарыстоўваць Kess і Ktag з той жа ksuite трэба мець x сіла рэчаў, тэчку update пустую.
Або калі вы ведаеце іншы метад, было б карысна, каб усе ведаць.

упэўнены, што тэчку update пустая, калі вы выкарыстоўваеце sw, што вы там вы трымаеце.

Fabiuz
упэўнены, што тэчку update пустая, калі вы выкарыстоўваеце sw, што вы там вы трымаеце.
цяпер пустая, але калі ты зробіш скід з файламі пакласці ў c:Ksuite/update прыклад ktag L0xxxx не ідуць + разам.
Або, калі ўсталюеце скіду маркераў kess, ставіць вас у update K100xxxx
Нападаў ktag і дае памылку hw.

ugoboss
пасля таго як вы зрабілі скід тэчку, вяртаецца пусты.

Fabiuz
У той час як для KTAG 6.070, дзе дзверы ўручную файл у update, што ты робіш?
Скончыце маркеры, занясіце файл Lxxx ў update, пачынае ён скідае і потым выдаліце?
Вы яшчэ не скончылі маркераў я яшчэ не спрабаваў у працы. На readme кажуць, проста перамясціць файл ў update.
У той час як x kess, калі вы хочаце паспрабаваць, усталяваўшы KESS_v2.08_SetupHT.exe якія даюць з kess v2 4036. Трапляе ў тэчку c:\Ksuite і калі пачаць ksuite, з ktag звязаць выходзіць ўсплывальнае акно памылкі hw. Мае і тое перавага, што, калі па памылцы запусціць ksuite, падлучанага да інтэрнэту вяртае памылку, што гульня не варта праграма. І захаваць інструмент.

ugoboss
пасля таго як вы зрабілі скід тэчку, вяртаецца пусты.

адказ я табе ўжо даў ;-)

Fabiuz
Ок, дзякуй.
Вяртаючыся ў тэму топіка
Punto evo 1.3 multijet 95cv
MARELLI M8DF

ЗАПАСНЫЯ: 51892328
SW: 9743G201
HW: MJ8DFHW00P
Не закон, ні Шыны, ні Kline

запал рухавікоў
Ок, дзякуй.
Вяртаючыся ў тэму топіка
Punto evo 1.3 multijet 95cv
MARELLI M8DF

ЗАПАСНЫЯ: 51892328
SW: 9743G201
HW: MJ8DFHW00P

Fabiuz
Есць блокі кіравання, якія, як я думаў назад у віртуальны. І наадварот, Пеўнік, што які-небудзь файл фактычна на гэтай ecu, што kess v2 K100xxxx не мае.

запал рухавікоў

Fabiuz
Я думаю, што ты ведаеш мала інструментаў, якія вы, як ужо патлумачыў некалькімі карыстальнікамі, у вас ёсць 2 варыянты першы гэта тое, што калі ты ідэя, і я файлы ўнутры і sw вяртае файл, узятая з базы дадзеных, замест гэтага, калі вы непасрэдна чытання, чытайце файл ўнутры ecu.......не дастаткова 4 транзістараў для таго, каб вырашыць праблему.....
Scaritiamo апрыёры першы варыянт virtual, убачыў, што тэчку Ksuite/Res/У пусты.
Цяпер растлумач, як ты чытаеш гэта прама, зрабіце ID, тады Чытайце і выбірайце CAN?

запал рухавікоў
Scaritiamo апрыёры першы варыянт virtual, убачыў, што тэчку Ksuite/Res/У пусты.

cawadany
Калі для пратаколу, як чакаецца, чытання, віртуальная ты нават не опцыя "чытанне".

запал рухавікоў

Fabiuz
Голас ЧЫТАЙЦЕ выбіраецца.
Пасля, што назад націсніце C, пасля чаго..... памылка "званок-будзільнік"...

ugoboss
як правіла, прымушае, перш выбраць паміж can і kline, а потым акно з id, чытайце, пішыце, recovery, і tool, што sw use fabiuz.

cawadany
Добра выглядае.......

Я хацеў сказаць, што калі вы знойдзеце опцыю "чытанне" гэта значыць, што на гэты пратакол робіць чытанне рэальнай, а не віртуальнай. Аб пратаколах з чытання віртуальнай опцыю "чытанне" не прысутнічае, так як падчас ідэнтыфікацыі захоўваецца зыходны файл, ўзятай з банка дадзеных.

запал рухавікоў
Голас ЧЫТАЙЦЕ выбіраецца.

Fabiuz
Добрая ідэя. Нават калі я застануся папярэджання, што калі RD (Read Direct) не адзначаны гэты аўтамабіль назад, толькі ў віртуальнай.
Ksuite 2.13

cawadany
Вы маеце рацыю, я думаю, гэта памылка праграмнага забеспячэння. Не мае сэнсу, што не варта галачка РД, а затым знайдзіце опцыю чытання.....

Fabiuz
Факт у тым, што клон піша, але не чытае.

запал рухавікоў

Fabiuz
Няма sw мае ў Ksuite/Res/У файлы, віртуальныя па змаўчанні.

ugoboss
Няма sw мае ў Ksuite/Res/У файлы, віртуальныя па змаўчанні.

так, але іх заўсёды можна пакласці, і ў любым выпадку чытанне робіць яго сапраўдным, павер мне, я зрабіў некалькі дзясяткаў.

Fabiuz
Я пазычыў мой kess 4.024 і хлопцы чыталі punto evo M8DF3 файла ад 2 мб...
працуе. Але трэба l hw добра, шпулькі, ёмістныя, рэле добрыя і г. д..

запал рухавікоў
Я пазычыў мой kess 4.024 і хлопцы чыталі punto evo M8DF3 файла ад 2 мб...
працуе. Але трэба l hw добра, шпулькі, ёмістныя, рэле добрыя і г. д..
Паглядзіце, што вашыя адносіны не прысутнічаў у гэты інструмент, часта адказваеш не чытаючы і інфармацыя, што вы шукаеце ў сеткі поўна, памятаеце, што вы знаходзіцеся на грамадскім форуме і не забывай, што ты кажаш.......і часта ты нават кажаш з мала інфармацыі.......