Прагляд Поўнай Версіі : Bosch M1.5.5 Крывыя Centrobanda Лямбда
Усім прывітанне
сення я запампаваў адлюстраванне
Opel Corsa B 1.0 X10XE (3Cyl 12V) '98
што датычыцца Bosch M1.5.5
Паклаўшы карту ў ECM Titanium, і, знайшоўшы патрэбны драйвер,
збіраюся паглядзець карты ўпырску, значэння практычна
амаль звычайнымі, г. зн. 128 і аналізу персанажа і значэння
выяўляецца ў вольт лямбда-зонда:
128 (1,28 вольт)≈17,8 AFR
Вы што думаеце?
З павагай
128 звычайна ў motronic і значэнне складу сумесі, 8-бітныя вылічэнні-гэта 128/128=1=afr14,7
так што калі пакладзеце на карту значэнне 99 зрабі 99/128x14,7=11,36, каб afr..
Добры дзень, дзякуй за адказ,
Такім чынам, я бачыў іншыя тэмы гэтая формула, аднак, была праверана з інструментам дабра, роўнасці? Таму што, як я выказаў здагадку, я б не лагічна думаць, што значэнне 128 у гэтым выпадку corriaponde прама на хай вольт?
З павагай
бензінавы рухавік я сумняваюся, што ен будзе працаваць правільна з afr так худы 17,8...
пасля 15 адмоваў на бензін у вас тэмпература ад страху ў камеры згарання патэнцыйна можа разбурыць рухавік у самыя кароткія тэрміны....размовы заслугоўваюць gdi, якія могуць працаваць у слаістай бясплатна нават 60:1 afr...
але на самай справе гэтага не робяць, таму што ў першую чаргу яны маюць шмат emmisioni аксідаў азоту знакамітыя Nox ў адпаведнасці з каталізатарамі, і тыя, afr растае, як марозіва на сонцы....такім чынам, вы не ніколі не перавышае больш чым упэўнены, afr таксама грузаў parzializzati і ў слаістай бясплатна...
Такім чынам, на тое, што вы сказалі, я хацеў зрабіць нататкі, таму што мне не звярталіся, ад таго, што я ведаў цыкла рухавіка 8 можа падтрымліваць у дыяпазоне ад 9:1 да 20:1 і на дабрачыннасць 17,8 вельмі худы, хоць я не думаю, што можа dannegiare рухавіка; другі момант, на Nox, паколькі discostandoci з пункту аптымальнай (14,7) збіраецца smagrare i nox павялічваюцца непрапарцыйна, але маюць пік, які, мне здаецца, ідзе на 16, 1:1, а затым зніжацца зноў узляцелі і быць больш нізкія вакол 17/17,3:1, гаворка падобная на вокіс вугляроду (CO), які па меры smagra кала(узыходзіць) і вуглевадароды, што нават тыя, хто падаюць, але потым сыходзяць трохі на 17:1 аб, такім чынам, усе вытворцы (калі мой тэзіс справядлівы) для вырашэння праблем забруджвання цалкам можа smagrare науглероживания ад аптымальнай кропкі. Затым другі, што, калі Nox, CO і HC і больш, пры больш высокіх тэмпературах не будзе больш рызыкоўным, калі яны пачалі мантаж сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог, якія выклікаюць, ва ўсякім выпадку перагрэву?
Трэці і апошні крок на GDI і слаістай бясплатна.
Я заяўляю, што зарада ў слаістай гэта не больш чым тэхніка, абумоўленае адпаведнасці з патроньніку, каб мець адносіны стехиометрической агульнай складанасці больш нізкім прыйшлося на "слаеў" адносіны стехиометрической падзяліць на некалькі абласцей (больш тоўстая і аптымальнае у цэнтры і больш беднай да баках), і гэты метад быў прымае ўласныя рухавікі GDI (KIA, Hyundai etc), так што гэта нармальна, што яны працуюць на пасадзе stratifacata і АДМОВАЎ, так і больш нізкіх
З павагай
Я пагадзіўся на гэтую тэму, каб не адкрыць іншую:
Вам цікава, калі існуюць файлы damos для гэтых "блаславіў" Эбу M. 1.5.5...я Павінен змяніць маю аўто alfa romeo 156 1.6 TS, але я хацеў бы дзейнічаць на іншыя карты, акрамя звычайных, што я ад ECM...
Акрамя таго, я прашу вас, калі вы можаце даць мне пацверджанне аб выступе Лямбда-Зонд Centrobanda: і тое, што я лічу сябе дзве карты з двух розных адрасоў...чаму? Тое ж самае ў табліцы дасягненняў, у нагрузку parzializzato...адукуеце мяне, калі ласка!!!
Я пагадзіўся на гэтую тэму, каб не адкрыць іншую:
Вам цікава, калі існуюць файлы damos для гэтых "блаславіў" Эбу M. 1.5.5...я Павінен змяніць маю аўто alfa romeo 156 1.6 TS, але я хацеў бы дзейнічаць на іншыя карты, акрамя звычайных, што я ад ECM...
Акрамя таго, я прашу вас, калі вы можаце даць мне пацверджанне аб выступе Лямбда-Зонд Centrobanda: і тое, што я лічу сябе дзве карты з двух розных адрасоў...чаму? Тое ж самае ў табліцы дасягненняў, у нагрузку parzializzato...адукуеце мяне, калі ласка!!!
Мне здаецца, што бачыў яго Damos М1.5.5 вакол
Падвойныя карты называюць карты аднадумцаў,
выкарыстоўваюцца ад ЭКЮ ў розных умовах тып тэмператур Вады,паскарэнне, Вышыня і гэтак далей.
Мне здаецца, што бачыў яго Damos М1.5.5 вакол
Падвойныя карты называюць карты аднадумцаў,
выкарыстоўваюцца ад ЭКЮ ў розных умовах тып тэмператур Вады,паскарэнне, Вышыня і гэтак далей.
Вось...гаворка то: У якіх умовах выкарыстоўваюцца? Упэўненасць у тым, дзе ён ? Ёсць дзве карты добра, і вядома, што ёсць каштоўнасці больш высокія і больш нізкія значэння (з улікам усіх умоў нагрузкі/абаротаў у хвіліну...) Цяпер па розны навіны, атрыманыя тут, і, чым ніжэй значэнне лямбда ў гэтым вызначаецца стан вакол сала...але мы ўпэўненыя, што гэта так ?
Гэтыя праграмы перапрызначэння шчыра, я знаходжу іх няшмат абмежаваныя....г. зн. ты павінен спачатку памыліцца ў 10 разоў, каб зразумець, куды ісці...
Што тычыцца damos для гэтых М1.5.5 я не маю, калі шчыра...Калі хто-то валодае, можа зрабіць іх даступнымі?
Вы цалкам маеце рацыю вось чаму вельмі часта forfetizzato мефіста даючы жа крокам на карты прыжываецца ў гэтым выпадку зніжэнне..
Не ведаю, калі вам гэта можа быць карысна...
*ERRECINQUE:
У мяне няма правоў для запампоўкі гэтага файла, які вы загрузілі, вы можаце падказаць, што гэта?
Дзякуй
Нічога? Гэта абмеркаванне зачыняецца тут?