КПК

Перегляд Повної Версії : проблеми ford fiesta 1.4 tdci sid 802 низька продуктивність

scican25
всім привіт, у мене ця благословенна машина, яка мене веде в глибоку ненависть до неї ..
він scarssime продуктивність у порівнянні з іншими ford fiesta 1.4 tdci
я зробила тест з педаллю акселератором
я зробила тест з датчик витрати повітря
я спустошив каталізатор
але нічого, автомобіль var глуха .....
я спробував зробити кілька карт, але змінюється дуже мало
хтось сказав мені йти в форд і зробити оновлення ecu !
змінюється щось оновити або зробити карту ???

giuseppe89
Часто мають проблеми форсунок цих автомобілів,ви пробували використовувати присадки в дизельне паливо?якщо з добавками покращує, безумовно, їх проблеми.Або в будь-якому випадку перевірені. Датчик витрати повітря я замінив його на новий??

scican25
я не думаю, що проблема форсунок , також тому, що був змінений двигун
і з новим двигуном завжди така ж проблема

ingluca
Коли ви міняли двигун я поставив ще форсунки від старого?
Часто траплялося, що в результаті робіт по заміні шайби форсунки (типовий для цього двигуна) з-за чищення не зовсім обережна, від нагару це псує кінці інжектор із внаслідок поганого харчування і відсутність DTC зберігається.
З цікавості я версія з MAP на гумовий шланг?

carlo abarth
пошта даних в реальному масштабі часу діагноз ..незалежно від того, чи буде автомобіль хуевое ....!!!

carlo abarth
забув ..я не думаю, що цей автомобіль з оновлення кращі ..потім з відображення займає майже у два рази потужність базової... !!!

andrea80
Я наніс на карту вже ці автомобілі, які насправді нудить в ****llo продуктивності...коли я тестував автомобіль спочатку мені здавалося, в додаток до низької продуктивності також дивний дребезжанию. ..після кількох перевірок, я виявив, що форсунки на цих авто мають проблеми...а з оновленням програмного забезпечення, Ford змінилася дуже сильно ..потім зіставляються.....потім, знайдіть, перевірте форсунки. ...

the shiston
перевірити форсунки і якщо можеш зроби тест з датчик витрати повітря новий, pèrchè також зіставляється каже, що не йде, так що є проблема. скільки км??

carlo abarth
і traballameto і довелося дуже часто літати ...або ще гірше, хтось, що він зняв bimassa і поставив фіксований ...з soft підходить вирішує для продуктивності, я завжди
думка, якщо автомобіль не має основні проблеми, хороша карта, ви бачите різницю!!!

scican25
і traballameto і довелося дуже часто літати ...або ще гірше, хтось, що він зняв bimassa і поставив фіксований ...з soft підходить вирішує для продуктивності, я завжди
думка, якщо автомобіль не має основні проблеми, хороша карта, ви бачите різницю!!!

машина має 80.000 км ... не можу розмістити карту, тому що у мене мало повідомлень
але я хотів би зрозуміти, що різниця оновлення зробити карту

я зроблю тест знову інжекторів

andrea80
Я теж думав що це маховик...але з оновленням проблема вирішена...з картою, то насправді інша історія

andrea80
Різниця суттєва. ..оновлення будинку, мати вирішує які-небудь помилки програмного забезпечення,...наприклад, форсунок або поліпшення різних карта справжня ,збільшуючи в потрібних місцях, з набагато більш на авто. ..різної продуктивності,споживання різних, і інші поліпшення .

ingluca
На цих автомобілях маховик бі-маси встановлений тільки до 2003 року, в результаті тільки на автомобілях комплектації з ESP (дуже мало).
Я перед розбиранням форсунки б моніторинг основних параметрів двигуна на дорозі (FRP, MAF, Прес-turbo якщо є)

the shiston
оновлення, принаймні, наскільки я знаю, я, може бути, що я помиляюся, включає в себе не тільки класичні цінності, що вони йдуть на дотик роблю мапу але і багато інших речей, на мапу, на практиці це як якщо б ви написали карту, повністю відмінну від вашої. хоча, якщо ти кажеш, що у тебе вже немає і не йде, те ж саме якісь проблеми є, або ви не зробили, товарів і послуг. я хотів би віддати тобі чек на карту, враховуючи, що я бачив кілька з цих автомобілів у своїй майстерні, але не можу, на жаль.

andrea80
Якщо хочете, можете відправити її мені, і я можу глянути

scican25
де тобі пошлю ??? не знаю, чи є це відрегулювати запитати вашу адресу ***** ?

andrea80
Завантаження на краще, якщо ви можете завантажити посилання

У відповідності з правилами забороняється розміщувати зовнішні посилання не дозволено адміністратором, перше попередження, наступного клацає бан

the shiston
ах, так відмінна ідея, і я можу побачити навіть я в цей момент

scican25

ось тут, якщо я не помилився, нічого, це перший раз, коли я використовую, є в грі і mod

scican25

ось тут , за посиланням .. це перший раз, коли я використовую мега, якщо я не помилився, є файл орі і mod

scican25
я запитав, насправді, я думав, відрегулювати

andrea80
Так...прошу вибачення..

scican25
проблема вирішена, це був датчик витрати повітря, новий несправний , карту переробив автомобіль летить , нуль дим , нарешті прокинулася від зимової сплячки

Errecinque
проблема вирішена, це був датчик витрати повітря, новий несправний , карту переробив автомобіль летить , нуль дим , нарешті прокинулася від зимової сплячки
Якщо я не прошу занадто багато, оскільки я хотів би почати вивчення сіменс, який я ще не бачив, не могли б ви розмістити карту, щоб зрозуміти щось більше? Дякую

scican25
Якщо я не прошу занадто багато, оскільки я хотів би почати вивчення сіменс, який я ще не бачив, не могли б ви розмістити карту, щоб зрозуміти щось більше? Дякую
я б зробив але в мене не досить повідомлень

Errecinque
я б зробив але в мене не досить повідомлень
Але чому навіть у upload є межа?

tranky

І це Sid 206 8V21 - 0002955071 розетки в пошуку інформації для навчання, але я не КРИЧИ.

tranky
Але чому навіть у upload є межа?

я так не думаю, я завжди відповідав з самого початку.. обмеження полягає лише в завантаженні до 80 msg (але тепер навіть після, мабуть.. я застряг скачати.. БОХ!)