Прагляд Поўнай Версіі : праблемы ford fiesta 1.4 tdci sid 802 нізкая прадукцыйнасць
усім прывітанне, у мяне гэтая блаславеная машына, якая мяне вядзе ў глыбокую нянавісць да яе ..
ён scarssime прадукцыйнасць па параўнанні з іншымі ford fiesta 1.4 tdci
я зрабіла тэст з педаллю акселератарам
я зрабіла тэст з датчык выдатку паветра
я спустошыў каталізатар
але нічога, аўтамабіль var глухая .....
я паспрабаваў зрабіць некалькі карт, але змяняецца вельмі мала
хто-то сказаў мне ісці ў форд і зрабіць абнаўленне ecu !
мяняецца што-то абнавіць або зрабіць карту ???
Часта маюць праблемы фарсунак гэтых аўтамабіляў,вы спрабавалі выкарыстоўваць асадкі ў дызельнае паліва?калі з дадаткамі паляпшае, безумоўна, іх праблемы.Ці ў любым выпадку правераны. Датчык выдатку паветра, я замяніў яго на новы??
я не думаю, што праблема фарсунак , таксама таму, што быў зменены рухавік
і з новым рухавіком заўсёды такая ж праблема
Калі вы мянялі рухавік я паставіў яшчэ фарсункі ад старога?
Часта здаралася, што ў выніку работ па замене шайбы фарсункі (тыповы для гэтага рухавіка) з-за чысткі не зусім асцярожная, ад нагара гэта псуе канцы інжэктар з у выніку дрэннага харчавання і адсутнасць DTC захоўваецца.
З цікаўнасці я версія з MAP на гумовы шланг?
пошта дадзеных у рэальным маштабе часу дыягназ ..незалежна ад таго, ці будзе аўтамабіль хуевое ....!!!
забыўся ..я не думаю, што гэты аўтамабіль з абнаўленне лепшыя ..потым з адлюстраванне займае амаль у два разы магутнасць базавай... !!!
Я нанёс на карту ўжо гэтыя аўтамабілі, якія на самай справе ў ванітуе ****llo прадукцыйнасці...калі я тэставаў аўтамабіль першапачаткова мне здавалася, у дадатак да нізкай прадукцыйнасці таксама дзіўны дребезжанию. ..пасля некалькіх праверак, я выявіў, што фарсункі на гэтых аўто маюць праблемы...а з абнаўленнем праграмнага забеспячэння, Ford змянілася вельмі моцна ..потым супастаўляюцца.....затым, знайдзіце, калі ласка, праверце фарсункі. ...
праверыць фарсункі і калі можаш, зрабі тэст з датчык выдатку паветра новы, pèrchè таксама супастаўляецца кажа, што не ідзе, так што праблема ёсць. колькі км??
і traballameto і давялося вельмі часта лётаць ...ці яшчэ горш, хто-тое, што ён зняў bimassa і паставіў фіксаваны ...з soft падыходзіць вырашае для прадукцыйнасці, я заўсёды
меркаванне, калі аўтамабіль не мае асноўныя праблемы, з добрая карта, вы бачыце розніцу!!!
і traballameto і давялося вельмі часта лётаць ...ці яшчэ горш, хто-тое, што ён зняў bimassa і паставіў фіксаваны ...з soft падыходзіць вырашае для прадукцыйнасці, я заўсёды
меркаванне, калі аўтамабіль не мае асноўныя праблемы, з добрая карта, вы бачыце розніцу!!!
машына мае 80.000 км ... не магу размясціць карту, таму што ў мяне мала паведамленняў
але я хацеў бы зразумець, што розніца абнаўлення з зрабіць карту
я зраблю тэст зноў інжэктараў
Я таксама думаў што гэта махавік...але з абнаўленнем праблема вырашана...з картай, то на самай справе іншая гісторыя
Розніца істотная. ..абнаўленне дома, маці вырашае якія-небудзь памылкі праграмнага забеспячэння,...напрыклад, фарсунак або паляпшэння розных...карта сапраўдная ,павялічваючы ў патрэбных месцах, з значна больш на аўто. ..рознай прадукцыйнасці,спажывання розных, і іншыя паляпшэння .
На гэтых аўтамабілях махавік бі-масы усталяваны толькі да 2003 года, у выніку толькі на аўтамабілях камплектацыі з ESP (вельмі мала).
Я перад разборкай фарсункі б маніторынг асноўных параметраў рухавіка на дарозе (FRP, MAF, Прэс-turbo, калі есць)
абнаўленне, па меншай меры, наколькі я ведаю, я, можа быць, што я памыляюся, уключае ў сябе не толькі класічныя каштоўнасці, што яны ідуць на навобмацак раблю карту, але і многія іншыя рэчы, на карту, на практыцы гэта як калі б вы напісалі карту, цалкам адрозную ад вашай. хоць, калі ты кажаш, што ў цябе ўжо адлюстроўваецца і не ідзе, тое ж самае нейкія праблемы ёсць, ці вы не зрабілі, тавараў і паслуг. я хацеў бы аддаць табе чэк на карту, улічваючы, што я бачыў некалькі з гэтых аўтамабіляў у сваёй майстэрні, але не магу, на жаль.
Калі хочаце, можаце адправіць яе мне, ...і я магу зірнуць
дзе табе пашлю ??? не ведаю, ці з'яўляецца гэта адрэгуляваць спытаць ваш адрас ***** ?
Загрузкі на лепш, калі вы можаце і загрузіць спасылку
У адпаведнасці з правіламі забараняецца размяшчаць знешнія спасылкі не дазволена адміністратарам, першае папярэджанне, у наступны пстрыкае бан
ах, ды выдатная ідэя, і я магу ўбачыць нават я ў гэты момант
вось тут, калі я не памыліўся, нічога, гэта першы раз, калі я выкарыстоўваю, ёсць у врі і mod
вось тут , па спасылцы .. гэта першы раз, калі я выкарыстоўваю мега, калі я не памыліўся, ёсць файл врі і mod
я спытаў, на самай справе, я думаў, адрэгуляваць
праблема вырашана, гэта быў датчык выдатку паветра, новы няспраўны , перарабіў карту аўтамабіль ляціць , нуль дым , нарэшце-то прыйшла да памяці ад зімовай спячкі
праблема вырашана, гэта быў датчык выдатку паветра, новы няспраўны , перарабіў карту аўтамабіль ляціць , нуль дым , нарэшце-то прыйшла да памяці ад зімовай спячкі
Калі я не прашу занадта шмат, паколькі я хацеў бы пачаць вывучэнне сіменс, які я яшчэ не бачыў, не маглі б вы размясціць карту, каб зразумець што-то больш? Дзякуй
Калі я не прашу занадта шмат, паколькі я хацеў бы пачаць вывучэнне сіменс, які я яшчэ не бачыў, не маглі б вы размясціць карту, каб зразумець што-то больш? Дзякуй
я б зрабіў, але ў мяне не дастаткова паведамленняў
я б зрабіў, але ў мяне не дастаткова паведамленняў
Але чаму нават у upload ёсць мяжа?
І гэта Sid 206 8V21 - 0002955071 разеткі ў пошуку інфармацыі для вучобы, але я не КРЫЧЫ.
Але чаму нават у upload ёсць мяжа?
я так не думаю, я заўсёды адказваў з самага пачатку.. абмежаванне заключаецца толькі ў загрузцы да 80 msg (але цяпер нават пасля, мабыць.. я затрымаўся ў спампаваць.. БОХ!)