Перегляд Повної Версії : Egr-opel PSG16
У мене opel zafira з egr електроніки, що є проблеми, так що від замінити.
Проблема в тому, що коштує близько 350 євро, і машина не варто.
Я, здається, зрозумів, що gallo54 в змозі втрутитися на цій ecu, однак проблема в тому, що дозволяє тільки писати, так що я повинен знайти, щоб змінити, а потім написати.
Справа в тому, що я не знаю, півень-це насправді працює на цей вид втручання, або, може, ризик все зіпсувати??
Хтось повинен перевірити??
Про те, як читати/писати ECU я не знаю як допомогти...
Однак ви повинні розуміти, що проблема в EGR, якщо він заблокований механічно, може бути відкритою або напіввідкритою виключення електроніка не вирішить проблему.
Ідеально, якщо вам в короткий внутрішній датчик позиції (якщо є), принаймні, не від'єднайте роз'єм передавати короткі бо легко втратити правильне харчування на всі датчики, підключені на той вихід.
Сподіваюся це було корисно
Я, здається, зрозумів, що gallo54 в змозі втрутитися на цій ecu, однак проблема в тому, що дозволяє тільки писати, так що я повинен знайти, щоб змінити, а потім написати.
Справа в тому, що я не знаю, півень-це насправді працює на цей вид втручання, або, може, ризик все зіпсувати??
Хтось повинен перевірити??
На Форумі ми вже обговорювали якийсь час назад... я шукав цей Пост..
У будь-якому випадку єдиний спосіб читати і писати, і з інструмент Opel Tech2, що закон Резервної копії, що ми збираємося змінити його, щоб потім переписати...
Жоден інший інструмент робить те, що я знаю...
Egr йде в блок через деякий час, тому я припускаю, що блок ecu, ви повинні вирішити. Проблема в тому, що ви не можете відкрити, якщо не ламається і ремонту не доходить. Єдине рішення, я думаю, що або новий або з емулятора, що потрібно закуповувати з-за кордону.
blackwolf76, наскільки я знаю, з півня ви спокійно і без проблем cks але я не кажу про безпосередньому досвіді, але інформація на 90% дійсні взяв в іншому місці.
В іншому випадку з MAGPRO2 X17 кажуть, що йде на 100%.
Ще не знаю..
бажаючи я дам тобі графік, щоб виключити egr з ID приблизні, що ви повинні шукати в 2D, але я не знаю чи потрібно переключити файл, витягувати або зробити інше в збереженні файлу..
Мені дуже шкода..
Ось посилання на cinqueturbo для тих, кому цікаво знати, що таке PSG16.....
Привіт
Fgtech оригінал, тому читання, віртуальна, escritura 25-30 м.
X17, робить читання справжнім, але тільки з pin-out безпосередньо в PSG16, читання 3 м, escritura 4, зроблено так багато, не проблема з X17.
Спасибі за інформацію. Проте на даний момент я вибрав для емулятора . Альтернативи я так розумію, що всі вони досить дорогі😁
Хороший півень оригінал було б добре, але ці часи інвестиції повинні оцінюватися з обережністю. Як також x17 не думаю, що це просто поганий інвестиційний... Завжди з урахуванням вартості...
скільки коштуватиме емулятор??'
Є інтернет-сайт, що продає їх в 45 євро кожен плюс доставка, але проблема в тому, що я зв'язався з ними, перш ніж купити, і ніхто мені не відповів... я припускаю, що не працює і відправляти гроші в сліпу це не сталося.
Зрештою, я взяв на ebay, близько 80 євро доставка...
А також використовуються на mercedes з 2003 року, які збирають egr тощо.
Те, що я помітив, що продавці цих інструментів всі литовці.