Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Сістэмы рэцыркуляцыі ог-opel PSG16

blackwolf76
У мяне opel zafira, які з egr электроніка, што есць праблемы, а затым замяніць.

Праблема ў тым, што гэта каштуе каля 350 еўра, і машына іх не варта.

Я думаю, я зразумеў, што gallo54 ў стане прыняць рашэнне па гэтым ecu, але праблема ў тым, што дазваляе толькі пісаць, так што я павінен знайсці ori змяніць, а затым пісаць.

Справа ў тым, што я не ведаю, певень-гэта на самай справе працуе на гэты тып ўмяшання, або, можа быць, рызыка ўсе сапсаваць??

Хто-то атрымаў, каб праверыць??

ingluca
Аб тым, як чытаць/пісаць у ECU я не ведаю, дапамагчы...
Аднак неабходна зразумець, якая праблема ў EGR, заблакаваны ці механічна, можа быць адкрыты або прыадчынены выдаленне электроніка не вырашыць праблему.
Тое ж самае, калі адбылося кароткае замыканне ўнутры датчыка становішча (калі такія маюцца), па меншай меры, не адлучыце раздым будзе кароткі ў эбу страціць правільнага харчавання на ўсе датчыкі, падлучаныя на гэты выхад.

Спадзяюся, што гэта было карысна

cinqueturbo

Я думаю, я зразумеў, што gallo54 ў стане прыняць рашэнне па гэтым ecu, але праблема ў тым, што дазваляе толькі пісаць, так што я павінен знайсці ori змяніць, а затым пісаць.

Справа ў тым, што я не ведаю, певень-гэта на самай справе працуе на гэты тып ўмяшання, або, можа быць, рызыка ўсе сапсаваць??

Хто-то атрымаў, каб праверыць??

На Форуме мы ўжо абмяркоўвалі даўно... шукаць гэты Пост..
Аднак адзіны спосаб, каб прачытаць і напісаць яе, і з інструментам, Opel Tech2, які чытае Рэзервовага капіявання, што нас, з тых, рэдагаваць, а затым перапісаць...
Ні адзін іншы інструмент таму, што я ведаю...

blackwolf76
Да egr ідзе ў блок праз некаторы час, таму я мяркую, што, блакуючы яго ў ecu вы павінны вырашыць. Праблема ў тым, што вы не можаце адкрыць, калі не rompendola і рамонт не кажуць. Адзінае рашэнне, я ведаю, што ці новая або з эмулятара, што трэба закупляць з-за мяжы.

tranky
blackwolf76, наколькі я ведаю, з gallo вы спакойна, без праблем, cks, але не кажу адразу вопыту, але інфармацыя на 90% у сіле, і ўзяў у іншым месцы.
У адваротным выпадку з MAGPRO2 X17 кажуць, што ідзе на 100%.
Яшчэ не ведаю..
жадаючы я даю вам графіка, каб выключыць egr ID прыблізнымі, што трэба шукаць у 2D, але я не ведаю, калі вы павінны пераключыць выняты файл або зрабіць яшчэ захаванне файла..
Прабачце..

Errecinque

Вось спасылка на cinqueturbo для тых, каму было цікава даведацца, што такое PSG16.....

запал рухавікоў

gezame
Прывітанне
Fgtech арыгінал, робіць чытанне віртуальнага escritura 25-30 м.
X17, робіць чытанне рэальныя, але толькі з pin-out прамой у PSG16, чытанне, 3 м, escritura 4м, факт, многія без праблем з X17.

blackwolf76
Дзякуй за інфармацыю. Аднак, калі я абраў для эмулятара . Альтэрнатывы, як мне здаецца, зразумець, што яны ўсе досыць дарагія�

Прыгожы певень, арыгінал быў бы лепш, але гэтыя часы інвестыцыі, як гэта ацэньваць з асцярогай. Як таксама x17 я не думаю, што менавіта дрэнныя інвестыцыі Заўседы... улічваючы кошт...

carlo abarth
як вы і каштавалі l эмулятар??'

blackwolf76
Есць інтэрнэт-сайт, які прадае іх па 45 еўра кожны плюс дастаўка, але праблема ў тым, што я звязаўся з імі перад купляй і не адказаў мне ніхто... я мяркую, што не як актыўнага, так і адпраўляць грошы ўсляпую не справа.

У рэшце рэшт я ўзяў на ebay каля 80 еўра адпраўлены...

А таксама выкарыстоўвацца на mercedes з 2003 года, якія збіраюць egr падобнае.

Тое, што я заўважыў, што прадаўцы гэтых інструментаў яны ўсе літоўцы.