Прагляд Поўнай Версіі : баз дадзеных падзяліцца
Добры дзень, на маім ноўтбуку, я зусім няшмат арыгінальных файлаў, што я хацеў бы падзяліцца на форуме, бачыў, што не ўсе яшчэ прысутнічаюць, але, на жаль, не былі прачытаныя і, намінаваных мяне, таму я не ўпэўнены, колькасць hw і sw.. калі я адкрываю файл з ecm і ў апісанне ўставіць у форум пішу імя драйвера, што я прапанаваў, каб прачытаць файл (напрыклад, A417_274 - ALFA 166 2400 JTDM 175CV ) можа быць карысным і правільным?
прабачце, калі я ўмяшання, але, я думаю, больш правільным будзе паставіць нумару hw і sw , таму што, калі адзін робіць пошук у таму на тых падставах, калі змясціць імены драйвераў вы не знойдзеце ніколі.
прабачце, калі я ўмяшання, але, я думаю, больш правільным будзе паставіць нумару hw і sw , таму што, калі адзін робіць пошук у таму на тых падставах, калі змясціць імены драйвераў вы не знойдзеце ніколі.
На маю думку, як кажа ugoboss пералічаныя лепш, чым знайсці іх легка з n Hw-Sw
а overbooster і я б сказаў, што вы можаце таксама прыняць удзел у знаходзіць HW/SW бачыў, што вы чытаеце ў hexdump ясна ў файл.
ок, тады нумар sw, я зразумеў, як вызначыць яго нумар hw замест таго, я не лічу, дакладней не бачу. Я не спецыяліст, вы можаце мне паказаць, як яго знайсці?
Калі хочаце, давайце зробім агульны.
Загрузка файлаў на mega, зрабіце групы падзеленыя, я бяру ў нагрузку групы, і мы тут, тыя, якія ўпэўненыя, па меншай меры, мы робім DB чысты.
Калі адмін згодны, я б сказаў, што можа быць практычныя рашэнні і супрацоўніцтва ў мэтах форуму.
Што скажаце?
ок, калі вы хочаце, мы можам зрабіць нават так, яны каля пяцідзесяці, але мне прыйдзецца smistarle то паміж mod і врі.
Меркаванне ад неадмыслоўца
Я думаю, што калі памер файла адпавядае памерах іншых таго ж сямейства, - гэта правільна.
У рэшце рэшт, калі бд гэта працуе-гэта роўна, калі вы робіце распиновка на раз'ем ECU.
Паўтараю.. Меркаванне ад неадмыслоўца
а overbooster і я б сказаў, што вы можаце таксама прыняць удзел у знаходзіць HW/SW бачыў, што вы чытаеце ў hexdump ясна ў файл.
Ужо, што мне трэба, то піва мне за ўсе гэта вы павінны растлумачыць,......
піва?!?!? дзе яны?!?!? :P
андрэй, гэтую спасылку, што вы ў курсе, як гэта працуе? вы не можаце спампаваць.
Адкрыўшы файл з HxD, у калонцы справа (расшыфроўка) вы чытаеце радкі, версіі HW і SW.
Вам прыкладаю 2 дотыку майго, каб дазволіць вам бачыць, але ад таго, што я бачыў з іншымі мадэлямі не заўседы ўсе ID аднолькавыя (праверана на Alfa 147 edc15c7 і edc16c39 GT).
піва?!?!? дзе яны?!?!? :P
андрэй, гэтую спасылку, што вы ў курсе, як гэта працуе? вы не можаце спампаваць.
гэта файл, у арыгінальнай alfa 166 2.4 я спадзяваўся, што хто-то змог знайсці нумар hw.. я сціснуты, каб яго можна было загрузіць, не адкрываецца?
Калі вы хочаце спампаваць усе проста мяняецца ilnk ex для alfa доло спасылка размешчана вышэй: files/Alfa/
для audi
files/Audi/
Калі вы хочаце спампаваць усе проста мяняецца спасылка ex для альфа пасля спасылкі напісаў вышэй: files/Alfa/
для audi
files/Audi/
Калі вы хочаце спампаваць усе проста мяняецца спасылка ex для альфа пасля спасылкі напісаў вышэй: files/Alfa/
для audi
вядома 1.6 на seat altea не знаходзіцца ( пасля абнаўлення dieselgate праклён на мяне, і калі я зрабіў)