Перегляд Повної Версії : Альфа 156 проблема тиску turbo
Спасибі, Манро, я намагаюся змінити його, якщо ми бачимо, змушує нас детальніше...
Я згоден з манро....перейти тихий
Спасибі, хлопці, я спробував змінити його, і зараз мені не слід більше тиску turbo...між метою і вимірюється там і 0,2 менше... я точка може бути електромагнітний клапан?
Але в авто вимкнено вимірюване значення відповідає атмосферного тиску? Відбувається це, насамперед,
Немає не збігаються, атмосферний тиск, я від 995, і виміряне значення 960.
дивитися коду картка може бути, що вона відрізняється..
не те, що у вас встановлено 3 бар замість 2,5?
Привіт, ці машини рік ці проблеми на турбіни зависає змінної геометрії, ви повинні вручну перевірити, якщо геометрія v і ****** і якщо тому все працює...
я todos...має змінною геометрією забруднений або заблокований...недолік очистити
вимірювання з вимкненим двигуном ти є..я думаю, що ви турбіна inkiodata!!
Спробуйте шматок заліза з гачком переміщення змінною геометрією.....якщо відчуваєте, жорсткої може бути брудною і скутий.....в іншому випадку перевірити інші датчики. .
якщо змінна "ок", я пропоную вам виміряти депресії......
Геометрія змінної тече... рухається рука,.... а я вважаю, що розв'язати він всі труби, депресії зруйновані. Я замінив їх бачимо, якщо робить нас більш...
Я можу витратити кілька днів, а потім я дам вам знати, якщо ми не зробили більше �