Прагляд Поўнай Версіі : Альфа 156 праблема ціску turbo
Дзякуй, Манро, я спрабую змяніць яго, калі мы бачым, прымушае нас больш падрабязна...
Я згодны з манро....перайсці ціхі
Дзякуй, хлопцы, я паспрабаваў змяніць яго, і цяпер мне не трэба больш ціску turbo...паміж мэтай і вымяраецца там і 0,2 менш... я кропка можа быць электрамагнітны клапан?
Але ў аўто выключана вымяранае значэнне адпавядае атмасфернага ціску? Адбываецца гэта, перш за ўсе,
Няма не супадаюць, атмасферны ціск, я ад 995, і вымеранае значэнне 960.
глядзець кода карта можа быць, што яна адрозніваецца..
не тое, што ў вас усталяваны 3 бар замест 2,5?
Прывітанне, на гэтыя машыны год гэтыя праблемы на турбіны завісае геаметрыі зменнай, вы павінны ўручную праверыць, калі геаметрыя v і ****** і таму калі ўсе працуе...
я todos...мае змянянай геаметрыяй забруджаны або заблакаваны...недахоп ачысціць
вымярэнне з выключаным рухавіком ты есць..я думаю, што вы турбіна inkiodata!!
Паспрабуйце кавалак жалеза з кручком перамяшчэння змянянай геаметрыяй.....калі адчуваеце, жорсткай можа быць бруднай і скаваны.....у адваротным выпадку праверыць іншыя датчыкі. .
калі тэмпература "ок", я прапаную вам вымераць дэпрэсіі......
Геаметрыя зменнай цячэ... рухаецца рука,.... а я лічу, што ен вырашыць усе трубы, дэпрэсіі разбураныя. Я замяніў іх бачым, калі робіць нас больш...
Я магу выдаткаваць некалькі дзен, а затым я дам вам ведаць, калі мы не зрабілі больш �