Прагляд Поўнай Версіі : bosch me7.9.10 чытанне, запіс паслядоўнай:мы робім яснасці
Хлопцы, калі ласка, мы можам зрабіць тое кіраўніцтва або лепш, як кажа назва tread мы можам зрабіць трохі яснасці, на якія сродкі афіцэраў і не чытаюць, пішуць у бяспекі гэтага ecu серыйны?
я ведаў, piasini, што б што-то падобнае, хто-то можа вярнуць яго вопыт?
дзякуй усім
Прывітанне, kess v2 чытае добра ў паслядоўны, але я рэкамендую рабіць рэзервовага капіявання ў boot mode і бяспечней, паслядоўнага чытання і запісы nn і ніколі не ўпэўнены, што з любым інструментам, які выкарыстоўвае ..
апрацоўкі і складання справаздач заўседы ў virtual???
Boot mode з fgtech заўседы гладка ў паслядоўны пасадзілі некалькі разоў, заўседы з адным і тым жа інструментам
kess2 клон ver 1.89 (па крайняй меры мой) у бут з памылкай, а з гала ўсе гладка
kess v2 клон, толькі віртуальны паслядоўны чытаць, напісана шмат разоў, ніколі не праблема.
і праўда, што kess v1 або magpro чытаюць, пішуць ад паслядоўнага файла непасрэдна з 832kb?
Я з kess, так і з fgtech у boot mode n я не меў ніколі праблем, у мяне есць сябры, год чытаў у паслядоўны, а затым напісаў раз не пашанцавала эбу заблакаваны...
Legendaryslave можна, калі ласка, дашліце мне фота, як.пастаў у boot з fgthec v54?
і праўда, што kess v1 або magpro чытаюць, пішуць ад паслядоўнага файла непасрэдна з 832kb?
ніхто не ведае нічога?
Вы. ..kess закона, то і памер будзе вызначаны аўтаматычна, Тытан. ..певень робіць чытанне рознай даўжыні і файл рэжацца x зрабіць гэта прызнаць titanium
толькі kess v1, як я разумею, v2, закон у любым выпадку файл 896k, але не паслядоўны...
у tread спрабуе зрабіць chairezza не ўзнікала блытаніны, калі вы хочаце падзяліцца чым-то маліў бы карыстальнікаў быць крыху менш паспеху і апісаць свае перажыванні.
Дзякуй
Я не ведаў паслядоўнага...але чытання ў boot.....з kess v2, прачытайце файл ужо падыходзіць x, titanium...больш ясна, чым так. ..певень робіць чытанне рознай даўжыні.
Па крайняй меры...я, прачытана пару ў boot з kess v2 ....у паслядоўны, не рызыкну...гэта чытанне яго пісаць...
На самай справе Мунро калі вы заўважылі, я прасіў фота працэсу x пакласці яго ў boot з певень xché няма, я не там, я ніколі не спрабаваў. ...
ніхто не ведае нічога?
прывітанне, наколькі я ведаю, для вопыту ўскосна (сябры, прафесія, да якой я спытаў) кажуць мне, што сярод адрасоў 8000->18000 (hexdump) файл, які 832k не хапае, на самай справе, інтэгруючы гэтую частку, вы атрымаеце на памер файла 892k.
Я не ведаю, шчыра кажучы, змест адсутнічае частка і, можа быць, e2p, не ведаю... я стрэліў іх..
Слова тым, хто там працуе кожны дзень!
Каб зрабіць кароткае рэзюмэ:
-Чытанне boot з певень: файл з 896kb
-Чытанне boot з іншымі сродкамі (напрыклад mpps): файл з 832kb
Для moddare файл, калі яго leggessimo з gallo, мы павінны прытрымлівацца некалькі простых крокаў.
Неабходныя матэрыялы:
-Чытання ў bootmode ад 896kb
-Sw рэдагавання для chiptuning або шаснаццатковы рэдактар
Наша мэта выдаліць першыя 64 кб), каб гэта зрабіць (я буду выкарыстоўваць у прыкладзе sw, рэдагавання moltoconosciuto Titanium):
-Інструменты ---> Пераўтварэнні ---> Выразаць/уставіць файл
-Мы націсніце кнопку "карыстальнікам" у пункт "захаваць файл" у левым ніжнім куце і ў полі пачатак устаўляемы ў "010000" пакінуць без змен, у поле "канец"
-Мы націскаем на кнопку "захаваць"
-Мы скончылі, зараз наш файл з 832kb гатовы, і наш паважаны sw рэдагавання распазнае файл правільна
Каб напісаць новае проста зрабіць зваротную аперацыю і вярнуць яго ў нармальны памер, дадаўшы ў файл 832 ей 64kb выразаныя
мы можам, калі ласка, не спамьте у пратэктар?
назва і чытання/запісу паслядоўнага me7.9.10 мне здаецца, што ніхто не спытаў, як чытаць, выразаць, запісаць файл на гэты эбу ў boot адзін з адным, калі дадаць 64k адсутныя ў файл з 832 ў cks зноў становіцца няправільным.
Як??? Мы гаварылі аб даўжыні файла і г. д... гэта спам?? Тлумачэнне, як гэта не спам. ..дык ты...cks ты дададзеная-ты...што мы павінны рабіць?
дзеянні, якія вы адправілі, а таксама няправільна для мяне, таму што
проста выразаць 10000 байт у partiere адзін ад 8000 байт, а не ад 0!!!
І можна замяняць паміж Гала, CMD, Alientech...
Адзіная розніца паміж Пеўнік і іншыя tool 10000 байт паміж адрас 8000 і 18000.
значыць, тое, што
Кантрольная сума выкарыстоўваецца толькі правільную версію. Гэта азначае, што зрабіць карэкцыю на файл 832kB і разгортваць на 896kB не будзе працаваць.
працэдура, якая выкарыстоўваецца наступны:
Адкрыць ECM Titanium (але ў 2001 годзе той жа)
Адкрыць файл, чытаць у загрузнага (вядома, не знойдзе драйвер)
Адкрыйце меню "ПРЫЛАДЫ" ->ПЕРАЎТВАРЭННІ->ВЫРАЗАЦЬ/УСТАВІЦЬ ФАЙЛ
Вылучыце зададзена КАРЫСТАЛЬНІКАМ і пастаўце, як у пачатку 000000 і ў канцы 007FFF і націсніце "ЗАХАВАЦЬ", называйце, як вам заўгодна
Вылучыце час, як у пачатку 008000 і ў канцы 0DFFFF націсніце на кнопку "ЗАХАВАЦЬ" і назавіце яго ў адпаведнасці, як вам здаецца
Зачыніце акно і зайдзіце ў ІНСТРУМЕНТЫ->ПЕРАЎТВАРЭННІ->САШЧАПІЎШЫ ДВА ФАЙЛА
Вылучыце першую чаргу.cnk і даты-ок, тады другі.cnk і даты-ок, а ў канцы спытае вас, куды захаваць файл .ECM date імя, якое вы хочаце і захаваць
Цяпер адкрыйце з ecm толькі што створаны файл з пашырэннем ecm, і павінны rilevarvi драйвер з карэкцыяй кантрольнай сумы і павінен быць даступны для запісу з mpps etc etc
Паспрабуйце зрабіць гэта, як я гэта раблю я...гэта працуе!
але чытанне ў boot з kess v2 і што рабіць?
калі я рызыкую разбіраць...
Было б цікава, калі хто-то запостит кіраўніцтва аб тым, як чытаць у boot гэты блок.. я спрабаваў прачытаць яе ў паслядоўны, але мне толькі напісаць (kess).
Было б цікава, калі хто-то запостит кіраўніцтва аб тым, як чытаць у boot гэты блок.. я спрабаваў прачытаць яе ў паслядоўны, але мне толькі напісаць (kess).
у інструмент вы ўсе тлумачэнні, каб прачытаць у boot mode-гэта экю.